İnternet & Teknoloji Modemi başka bir odaya alabilir miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Odamda internet çekmiyor yatak odasına alabilir miyim? Güncellemeler+1 yıl Oturma odasında ki de aynı böyle prizi tvye takılan kaplonun içinden geçiyor modem kablosu Modemi başka bir odaya alabilir miyim? Cevapla İnternet Soruları Modem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Modeme takılan ince duvardan gelen kabloyu sök, attığın fotodaki ortadakine tak. Modemi de tak, eğer o duvardaki aynı, bağlıysa ki bağlıdır çalışır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne bağlı anlamadım duvardan derken duvardan hangi taraftan geçiyor ki kablo anlamadım Yorumla rmznonur +1 yıl Gri, ince kablo Yorumla Soran +1 yıl Gri kablo nerde ki ya ben anlamadım Yorumla rmznonur +1 yıl Ya modemin arkasına takılı olan ince gri kablo Yorumla
AustenJ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Evet alabilirsin aynı şekilde bağla hat aktif ise çalışır. 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aynı hat. paralel telefon pirizi takılır. modem 0 1 Yorumla hayletdayi +1 yıl Oradaki telefon. Soketi
Woftc Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Prize bağlanıyorsa evet alınabilir ek kablo yapacaksın hangi odaya gidecekceksen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ek kablo derken bu şimdi ki bağlı olan kablo olmuyor mu ya Yorumla Woftc +1 yıl Şimdi bu prizden takılmıyor ortaya Yorumla
Lucyci Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl bu giriş odandaysa ve bağlantısı varsa alırsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bağlantısı varsa nasıl yani onu nereden biliecem ve nasıl yapacağım bunu Yorumla Lucyci +1 yıl çıkar yerinden buraya tak yani bu kadar basit. bağlantı yoksa götür yerine tak ve elektrikçi çağır yaptır bağlantıyı Yorumla Soran +1 yıl Elektirikçi yapar mı dersin yalnız benim 2 modem var yani diğeri hızlandırma için modem Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 748 cevap paylaştı. Alabilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Modeme takılan ince duvardan gelen kabloyu sök, attığın fotodaki ortadakine tak. Modemi de tak, eğer o duvardaki aynı, bağlıysa ki bağlıdır çalışır
Ne bağlı anlamadım duvardan derken duvardan hangi taraftan geçiyor ki kablo anlamadım
Gri, ince kablo
Gri kablo nerde ki ya ben anlamadım
Ya modemin arkasına takılı olan ince gri kablo
Evet alabilirsin aynı şekilde bağla hat aktif ise çalışır.
Aynı hat. paralel telefon pirizi takılır. modem
Oradaki telefon. Soketi
Prize bağlanıyorsa evet alınabilir ek kablo yapacaksın hangi odaya gidecekceksen
Ek kablo derken bu şimdi ki bağlı olan kablo olmuyor mu ya
Şimdi bu prizden takılmıyor ortaya
bu giriş odandaysa ve bağlantısı varsa alırsın
Bağlantısı varsa nasıl yani onu nereden biliecem ve nasıl yapacağım bunu
çıkar yerinden buraya tak yani bu kadar basit. bağlantı yoksa götür yerine tak ve elektrikçi çağır yaptır bağlantıyı
Elektirikçi yapar mı dersin yalnız benim 2 modem var yani diğeri hızlandırma için modem
Alabilirsin