İnternet & Teknoloji 2 ay Türklerin daha ucuza iPhone alabilmek için günübirlik Gürcistan'a gitmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Kendi milletimiz yabancıların telefonunu vergiler yüzünden başka bir yabancı ülkeden alıyor şaka gibi cidden... Türklerin daha ucuza iPhone alabilmek için günübirlik Gürcistan'a gitmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Enperatriz_EztiaFenomen Takip Et Master Yaş: 26 2 ay Beter olsunlar. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızılımmmmmmm Takip Et Xper 3 Yaş: 31 2 ay Daha üç gün oldu alalı ıphone 12 yi toplamda yeme içme de dahil 17bine aldık 7 bin kârdayız onların parası bizden değerli olmasına rağmen eski telefonumu da satıyorum duyrulur😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 31 , eig 42% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 844 görüş paylaştı. 10 yıllık pasaport 1703 tl. Yurtdışına gez. Dolaş, üstüne telefon alıp gel, vergileri koy. Yine Türkiye den satın aldığından daha ucuza geliyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Kızılımmmmmmm 2 ay Gürcistan pasaport istemiyor Yorumla
Montmarte34 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 2 ay sözde 2023te süper güç olacaktık. eskiden oyuncak olarak gördüğümüz telefonları bile alamayacak hale geldik Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
barbied Takip Et Bilge Yaş: 21 , eig 99% 2 ay su kelimeyi cok seviyorum, müstahak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Düşüncem : Akpye oy vermeyin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 64% 1 ay Olabilir :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Necro12345 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 322 görüş paylaştı. Millet kafayı yedi. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b görüş paylaştı. Zekice bir hareket Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Tomagu Takip Et Xper 4 Yaş: 25 2 ay bu kadar cahil millete bu az bile Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Beter olsunlar.
Daha üç gün oldu alalı ıphone 12 yi toplamda yeme içme de dahil 17bine aldık 7 bin kârdayız onların parası bizden değerli olmasına rağmen eski telefonumu da satıyorum duyrulur😂
10 yıllık pasaport 1703 tl. Yurtdışına gez. Dolaş, üstüne telefon alıp gel, vergileri koy. Yine Türkiye den satın aldığından daha ucuza geliyor
Gürcistan pasaport istemiyor
sözde 2023te süper güç olacaktık. eskiden oyuncak olarak gördüğümüz telefonları bile alamayacak hale geldik
su kelimeyi cok seviyorum, müstahak
Düşüncem : Akpye oy vermeyin
Olabilir :D
Millet kafayı yedi.
Zekice bir hareket
bu kadar cahil millete bu az bile