İnternet & Teknoloji 2 ay İkinci el sitesine hiç giyilmemiş ürünleri yüklüyorum ama satamıyorum? kimsesiz218 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 nasıl satış yapabilirim uğraşıyorum ama olmuyor nedenini bilen var mı? İkinci el sitesine hiç giyilmemiş ürünleri yüklüyorum ama satamıyorum? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Fısıldayankız1 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 100% 2 ay Fotoğrafları daha estetik çekmeyi dene ben bilmiyorum hiç satmadım ama göze hoş gelen alınır yani Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör kimsesiz218 2 ay teşekkür ederim Yorumla
m Amanoof Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Gittigidiyor’u denedin mi? Dolapta mı satış yapıyorsun? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 6 yorumu gör Amanoof 2 ay Ürünlerin görsellerini bol ışıklı bir alanda çek, örneğin evdeki camın önü. Pazarlık etmeyen olursa biraz ılımlı davran. Yorumla Amanoof 2 ay Etmek isteyen* Yorumla kimsesiz218 2 ay dolapta satış yapmaya çalışıyorum gittigidiyorda'da mı satılıyor Yorumla Amanoof 2 ay Evet, oraya bak. Çok çabuk satılır. Yorumla kimsesiz218 2 ay tamam teşekkürler Yorumla Amanoof 2 ay Rica ederim, kolay gelsin. Yorumla
YourCall Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 412 görüş paylaştı. Aldığın fiyata mı koyuyosun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Flavendirel Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 100% 2 ay Talep yoktur. Fiyatlar yüksektir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
JackRocker Takip Et Guru Yaş: 31 , eig 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 539 görüş paylaştı. Marka değilse kimse talepte bulunmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Tolga2021 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 96% 2 ay Alan olur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 39 , eig 99% 2 ay ne satıyon Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör kimsesiz218 2 ay deri ceket mont falan Yorumla nullmosaic 2 ay giyilmemiş mi Yorumla kimsesiz218 2 ay evet Yorumla nullmosaic 2 ay iyidir walla Yorumla kimsesiz218 2 ay kimse almıyor ki ne iyisi Yorumla nullmosaic 2 ay oyle walla..(( Yorumla
Muzdaripbey28 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 2 ay Hangi uygulama Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör kimsesiz218 2 ay dolap Yorumla Muzdaripbey28 2 ay Popüler değil ki o Yorumla kimsesiz218 2 ay ne popüler peki Yorumla
Mjeandi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 2 ay Dolap mı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör kimsesiz218 2 ay evet Yorumla Mjeandi 2 ay Kampanyalara katıl uyguna sat Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Fotoğrafları daha estetik çekmeyi dene ben bilmiyorum hiç satmadım ama göze hoş gelen alınır yani
teşekkür ederim
Gittigidiyor’u denedin mi? Dolapta mı satış yapıyorsun?
Ürünlerin görsellerini bol ışıklı bir alanda çek, örneğin evdeki camın önü. Pazarlık etmeyen olursa biraz ılımlı davran.
Etmek isteyen*
dolapta satış yapmaya çalışıyorum gittigidiyorda'da mı satılıyor
Evet, oraya bak. Çok çabuk satılır.
tamam teşekkürler
Rica ederim, kolay gelsin.
Aldığın fiyata mı koyuyosun
Talep yoktur. Fiyatlar yüksektir
Marka değilse kimse talepte bulunmaz
Alan olur
ne satıyon
deri ceket mont falan
giyilmemiş mi