Arkadaşlar defactodan mont aldıydım 159 tl ye ama büyük geldi üstüme. Ödemeyi banka kartıyla yapmıştım. Neyse işte sitede şöyle bir yazı var ama emin olmak istiyorum. Daha önceden siteden alıp mağazadan iade edenleriniz oldu mu?
Yahu tamamda ben iade yapmak istiyorum sen niye değişim diye tutturuyorsun :D zaten aldığım ürünün xs si tükenmişti. S bedenini aldım uymadı. Yoksa değişim yaptırmayı bende biliyorum ;)
Abim gelince ona vericem ona da küçük gelirse götürüp mağazaya iade etmek istiyorum işte bir daha kargoyla uğraşmak istemediğimden :D Bu yüzden bunu sordum mağazadan iade ediliyor mu diye. Sitede iade yapılıyor yazıyor ama bazı şark kurnazı mağazalar kargoyla göndericeksin falan diyor eğer iade eden varsa ona göre tavır alıcam :P
Şöyle yaparsın mağaza müdürüne gidersin bu montu alın onun yerine aynı fiyatta alışveriş yapayım dersin çünkü ürünler depodan geliyor mağazadan koymuyorlar kargolara bu yüzden kargo sıkıntı çıkarıyor işte ya sat ya da değişim yaptır ama fişi faturası herşeyi yanında olsun yoksa alacağın tek şey 🖕🏿 bu olur
Ama sitede değişim yapılabiliyor yazıyor arayıp müşteri hizmetlerine sormak lazım en iyisi yapılıyor derlerse seve seve alacaklar :) Zaten daha bugun geldi elime ürün
En İyi Cevaplar