İnternet & Teknoloji 2 ay Ucretsiz e ticaret sitesi açılır mj? Meyra_butik07 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 e ticarete başladım Instagram üzerinden satış yapmaya çalışıyorum fakat nasıl buyuyecegim bilmiyorum e ticaret sitesi açmak için erken mi yardımcı olur musunuz Güncellemeler2 ay Sayfamı takibe alırsanız çok sevinirim ismim ayni Ucretsiz e ticaret sitesi açılır mj? Görüş Yaz 1 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
вeyeғendi Takip Et Xper 4 Yaş: 32 2 ay Zaten ücretsiz açıyorsun. 0 5 Yorumla seda-42 2 ay Nasıl nereden hangi siteden Yorumla вeyeғendi 2 ay Site değil arkadaşlar sitelerden yapamazsınız n11, Trendyol vs buralardan mağaza açacaksınız Yorumla Meyra_butik07 2 ay Evet düşündüm onu eşim muhasebeciyle görüşecek ama ücretsiz değil diye biliyorum Yorumla вeyeғendi 2 ay Ücretsiz Yorumla вeyeғendi 2 ay Bunlar sizden sattığınız ürün başına komisyon alacak örnek trendyol %30 n11 %25 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
Zaten ücretsiz açıyorsun.
Nasıl nereden hangi siteden
Site değil arkadaşlar sitelerden yapamazsınız n11, Trendyol vs buralardan mağaza açacaksınız
Evet düşündüm onu eşim muhasebeciyle görüşecek ama ücretsiz değil diye biliyorum
Ücretsiz
Bunlar sizden sattığınız ürün başına komisyon alacak örnek trendyol %30 n11 %25