Eğitim & Kariyer E-ticaret sitesi açmak istiyorum bununla alakalı bilgisi olan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana detaylı şekilde bilgi verebilecek var mı arkadaşlar? Siteyi açıp büyütmek istiyorum. Güncellemeler9 ay Şirket kurmak ve kargolama anlaşmaları nasıl yapacağım? Güncellemeler9 ay Güncel E-ticaret sitesi açmak istiyorum bununla alakalı bilgisi olan var mı? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 9 ay Eğitim & Kariyer konusunda 354 cevap paylaştı. Önce domain almalısınSonra hosting Wordpress ya da script tema lazım sanaSEO ile siteni googlede yükseltirsin 0 3 Yorumla Soran 9 ay Onları biliyorum reis bana şirket kısmından muhasebe ve kargolama kısmından bilgi lazım Yorumla Cobol 9 ay Sorunu düzelt o zaman ben web desing anladım. Muhasebe kargolama işi biraz zor ancak bir ufak şirketle anlaşman lazım Yorumla Soran 9 ay Kendini yapamam mı bunu Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay İkas 1 3 Yorumla Soran 9 ay Site kurmakta sorun yok şirket ve kargolama anlaşmaları için ne yapmam gerekiyor Yorumla Cevap sahibi 9 ay Bilmiyorum ki Yorumla Soran 9 ay Anladım teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Onlyfans yayınlarım için partner arıyorum 1 2 Yorumla Soran 9 ay Ben ne diyorum sen ne diyorsun ne partneri Yorumla Soran 9 ay ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Önce domain almalısın
Sonra hosting
Wordpress ya da script tema lazım sana
SEO ile siteni googlede yükseltirsin
Onları biliyorum reis bana şirket kısmından muhasebe ve kargolama kısmından bilgi lazım
Sorunu düzelt o zaman ben web desing anladım. Muhasebe kargolama işi biraz zor ancak bir ufak şirketle anlaşman lazım
Kendini yapamam mı bunu
İkas
Site kurmakta sorun yok şirket ve kargolama anlaşmaları için ne yapmam gerekiyor
Bilmiyorum ki
Anladım teşekkür ederim
Onlyfans yayınlarım için partner arıyorum
Ben ne diyorum sen ne diyorsun ne partneri
?