Lütfen inanmayınız.

Lütfen inanmayınız.
Internet bilgilerinin pek çoğuna inanmam. Ucu açık bir platform sonuçta. Bilen de bilmeyen de yazıyor aynı burada da olduğu gibi. Hatta öyle bilgiler var ki doğruyla hiç alakası yok bilmeyen büyük bir topluluk o cevaba yoğunlaştığı için o doğru kabul ediliyor mesela:) o yüzden internetten öğrendiklerime güvenmem.
Kısmen evet inanıyorum bazıları doğru ama her haber değil
Görüş
32Görüş
Hayır, internet doğru kullanılırsa çok yararlı ama yanlış kullanılırsa da dünyadaki en tehlikeli şeylerden birisidir.
Bir bilgi araştırırken kaynakçalara çok dikkat ederim ve birçok kaynaktan araştırma yapıp bilgileri birbiriyle karşılaştırırım.
Öğrendiğim bilgiyle kalırsam yetersiz olur.
Araştırma yapmam lazım.
Bunu ansiklopedisi var yazarları var bilim adamları var.
Gizli ve yasaklanmış siteler var.
Eğer bir bilgiyi tam anlamıyla öğrenmek isterseniz.
her şey mümkün elinizin altında.
Sadece internetten de değil , genel olarak öğrendiğim her bilgiyi önce akıl süzgeçinden geçiririm sonra enine boyuna araştırırım.
Sonra dağarcığıma eklerim.
Bilgi öğrenmek için de değil , herşeye paldır küldür atlamak sağlıklı değil
Eger güvenilir bir kaynak verildiyse ya da bilgiyi direk güvenilir bir kaynaktan aldıysam bilginin doğruluğu çurutulene kadar inanirim bagzi durumlarda. Bazen saçma sapan içerikler olabiliyor kaale almıyorum acikcasi
Dikkat ediyorum sürekli senin preofesör gözlüğü takmış kedilere ilgin var sanırım
Sadece bir görsel.
Evet inanırım, niye internete para veriyorum o zaman cjkdodjfufjfnhi
Sırf para kazanmak için yalan bilgi veriyorlar ama..
Hayır. İnanmam tabiki de o gün bir video izledim gülmekten karnım ağrıdı ya bir de profesör komik bir şey
Ben inanmam da genelde çoğu insan google amcada aratıp karşılarına çıkan ilk cümleyi okuduktan sonra kapatıyor demiyor ki acaba altlarda ne denilmiş
Genelde inanırım ama Genelde doğrulamaya çalışırım
Bir kere inandım hayatım kararıyordu ama yalanmış meğer artık inanmıyorum
Ben bir kere inanıp bir şey denedim gözümden oluyordum o günden sonra bıraktım.
Eski heçkır olduğum için birden fazla bilgiye basvuruyorum
İnanmam tabi bee. Başım ağrıyor desem kanser çıkarım. Yanlış bilgi çok fazla
Hayır asla güvenmem nitekim internette o kadar bilgi kirliliği var ki güvenmek mümkün değildir
Eskiden inanırdım ama 2 yıldır artık neyin ne olduğunu öğrendim çok şükür
Tabii ki öğrendiğimiz her bilgiye inanmıyoruz...
Doğru olmayan birçok şey var internette...
iyi ki hatırlattın ya
İhtiyacın varmış belli.
Hayır doğruluğunu araştırmadan asla inanmam
Onu da internetten başka nerede araştıracaksın?
Kaynak bir tek internet değil ki konu neyle alakalı ise kişilere danışırım eğer kitap ile bulacağım şeyse kitaplara bakarım hatta deki tek bakacağım alan internet olsun bir sürü sayfa var site var yani elbet bilgi karşılaştırması yapılır
Haklısın.
Teşekkür ederim saçma bile olsa bakmak iyidir merak zihinde sonuca ulaşmaya heves etmek iştahlanmak zaten gayret etmeyi sağlar
Kedi ya foto çok tatlı ☺️😊☺️ 🤣
Evet öyle :))
koskoca google yanlış bilgi vermez güveniyorum
Google amcaya bile güvenmeyeceksin bu hayatta..
En İyi Görüşler