Evet dostlar. Bazen bir şeyler merak ederiz, herhangi bir şey olabilir bu ve genelde araştırmak, bilgi edinmek için elimizin altında bulunan internete başvururuz fakat internette bulunan her bilgi doğru değil hatta bazıları yanlış yönlendirmeye sebep olabilecek kadar yanlıştır. peki siz araştırıp, okuduktan sonra inanır mısınız ve uygulamaya geçer misiniz yoksa farklı kaynaklardan araştırır veya bilen birilerine sorar mısınız?
İnternette okuduğunuz her bilgiye inanıyor musunuz?
İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
Hayır mutlaka bir çok farklı kaynaktan araştırma yaparım bazı bilgileri denemeden kesin olarak bilmiyorsunuz. ama insanların söyledikleri hiç bir şeye olduğu gibi inanmam
Her zaman en az 3 farklı kaynağa bakarım. Eğer beni ikna edecek kadar mantıklı değilse araştırmaya o bilgiyi mesleğinden ötürü bilenlere sorarak devam ederim.
İnternet faydalı olduğu kadar da zararlı bir teknolojidir. Bilgi çöplüğünde boğulmamak lazım. :)
İyiyim kuzucum ben bir şeyim yok da bazen rahatsız olunca yazıyorum saçma sapan bir sürü yazıyla karşılaşıyorum onu da esprili şekilde ifade edeyim dedim 😇
Gerçekten kardeşim. Hatta bir konu için şehir şehir kütüphane gezdiğimi bilirim. Kütüphane görevlisi şaşırmıştı. Galiba giden yoktu üniversite de oraya. Bir günde kaç raf indirdim hatırlamıyorum. 😃 Yüksek lisans okurken olmuştu. Kadın sonunda dayanamayıp nereden geldiğimi ne üzerine çalıştığımı sormuştu. 😀 Garanti işi severim.