İnternet & Teknoloji Yeni bir hatta geçeceğim geçeceğim tarih 28.11 saat 00.05 gece takmasam hattı sabah taksam bir problem olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Daha önce hiç değiştirmedim ilk hattımı küçükken babamgil taktı bilmiyorum belirtilen saat tarihte takınız diye mesaj gelince aklıma takildi Güncellemeler+1 yıl Aattim Yeni bir hatta geçeceğim geçeceğim tarih 28.11 saat 00.05 gece takmasam hattı sabah taksam bir problem olur mu? Cevapla Tarih Soruları Babalık Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiçbişi olmaz 1 24 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Faturalı mı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaça Yorumla Soran +1 yıl 85 turkcele geçtim telekomdan Yorumla Soran +1 yıl Benim fatura şey hem faturalı hem faturasız asma derdi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de turkcell 75 Yorumla Soran +1 yıl Oo iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç gb var sende Yorumla Soran +1 yıl 10 sende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 12 tokatladı seni😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Nasi yaa 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahaha yaşın kaç senin ben yaştan dolayı genç aldım Yorumla Soran +1 yıl Seninki hem ucuz hem çok ben anlamiyom diye kaziklanddimmi🥺 Yorumla Soran +1 yıl 20 ben Yorumla Soran +1 yıl Senin kac Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de 21 😔üzülme faturada kaybeder aşkta kazanırsın beşki dlsşxpv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 yaş benim de Yorumla Soran +1 yıl Hepsinde kaybettim 😶 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşkta niye kaybettin be Yorumla Soran +1 yıl Güzel kızdım üzdüler 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha değerini bilmedilerse onların ayıbı. Güzel kızsan ben bilirim😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kendimi nasil gizliden çıkarabilirim ppde fotom vat veya link mink atilmiyomu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden cıktım takip atsana Yorumla
Erkeklerdeyanarrr Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Sorun olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiçbişi olmaz
Tesekkurler
Faturalı mı
Evet
Kaça
85 turkcele geçtim telekomdan
Benim fatura şey hem faturalı hem faturasız asma derdi yok
Ben de turkcell 75
Oo iyi