Moda & Stil Arkadaşlar uyurken korse takıyorum bir de yarın sabah 6 7 saat taksam sorun olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Daha ilk defa taktım 14 15 saat çıkarmadan taksam 1 seferliğine sorun olur mu yoksa uyurken çıkarayim uyandığım zaman mı takayim? Güncellemeler+1 yıl Daha ince gözükmek için olan korselerden ne korsesi olduğunu belirtmeyi unutmuşum Arkadaşlar uyurken korse takıyorum bir de yarın sabah 6 7 saat taksam sorun olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Loki16 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Korseyle uyumayı nasıl başardın? Ben bir kere streç film denedim. Öyle yap dediler. Gece nefes nefese uyandım. Dedim aman senle mi uğraşıcam. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yok yok uyuyamam zaten daha 3 4 saat zar zor dayandım Yorumla
Paradiseflowers Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Saçmalama yapma böyle bir şey vücuduna organlarına zarar 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama daha ilk defa takıyorum daha önce hiç takmadım zararı olur mu ki Yorumla Paradiseflowers +1 yıl Niye takıyorsun ki canım. Korse vücuds baskı yapıyor yumurtalığa rahme zarar verir Yorumla Soran +1 yıl İnce gözükmek istiyordum ama öyle zararları varsa sadece gerektiği zaman takayim bilmiyordum öyle zararları olduğunu Yorumla Paradiseflowers +1 yıl Balım dışarı çıkarken falan tak tabi ama evdeyken takma öyle şeyler uzun süreli takılmaz çok istiyorsan vücuduu saran taytlar var toparlayıcı onlardsn giy Yorumla Soran +1 yıl Tavsiylerin için çok teşekkür ederim :)) Yorumla
ask_adami30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 936 cevap paylaştı. uyanınca tak alışkanlık olmasın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapıcam sanırım Yorumla ask_adami30 +1 yıl onun termal. olanlari var di kas yapanları birde onlara bak Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla
gewwww Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle uyurken çıkar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İlk bi alışdaydım diye düşünmüştüm ama sağlığıma zararı olacaksa çıkarayim Yorumla gewwww +1 yıl Uyurken sakıncalı bence mantığa ters düşüyor ölmek istiyorsan tak Yorumla Soran +1 yıl Yok daha yaşayacak şeylerim var en iyisi takmayayim Yorumla gewwww +1 yıl 🥰🌸🌸🌸 Yorumla
proko Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Ne için bu korse 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Belime takıyorum daha ince gözükmek için olandan Yorumla proko +1 yıl Gerek yok bunun için Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Yorumla proko +1 yıl Ince gözükmek için korse işkencesine gerek yok yağ yakmayı hızlandıran korseler var onlardan al gündüz gün içinde tak akşam cikar Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim onlara da bakacağım :)) Yorumla proko +1 yıl Rica ederim🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Korseyle uyumayı nasıl başardın? Ben bir kere streç film denedim. Öyle yap dediler. Gece nefes nefese uyandım. Dedim aman senle mi uğraşıcam.
yok yok uyuyamam zaten daha 3 4 saat zar zor dayandım
Saçmalama yapma böyle bir şey vücuduna organlarına zarar
Ama daha ilk defa takıyorum daha önce hiç takmadım zararı olur mu ki
Niye takıyorsun ki canım. Korse vücuds baskı yapıyor yumurtalığa rahme zarar verir
İnce gözükmek istiyordum ama öyle zararları varsa sadece gerektiği zaman takayim bilmiyordum öyle zararları olduğunu
Balım dışarı çıkarken falan tak tabi ama evdeyken takma öyle şeyler uzun süreli takılmaz çok istiyorsan vücuduu saran taytlar var toparlayıcı onlardsn giy
Tavsiylerin için çok teşekkür ederim :))
uyanınca tak alışkanlık olmasın
Öyle yapıcam sanırım
onun termal. olanlari var di kas yapanları birde onlara bak
Teşekkür ederim :)
Kesinlikle uyurken çıkar
İlk bi alışdaydım diye düşünmüştüm ama sağlığıma zararı olacaksa çıkarayim
Uyurken sakıncalı bence mantığa ters düşüyor ölmek istiyorsan tak
Yok daha yaşayacak şeylerim var en iyisi takmayayim
🥰🌸🌸🌸
Ne için bu korse
Belime takıyorum daha ince gözükmek için olandan
Gerek yok bunun için
Nasıl yani?
Ince gözükmek için korse işkencesine gerek yok yağ yakmayı hızlandıran korseler var onlardan al gündüz gün içinde tak akşam cikar
Teşekkür ederim onlara da bakacağım :))
Rica ederim🙂