İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Listedekilerden bosch- Siemens. Liste dışında ise miele, açık ara en iyisi. Ve elektrolux te çok kalitelidir.
En kötüleri Vestel, Hotpoint, Ariston..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
2 ci aldık biz çoğu bozuldu Çamaşır makinesi sıkarken kazanı fırladı Iade etmek istedim çok çamaşır atmissin dedi satan kişi oysa 3 4 parça bir şey vardı. Arçelik sıfır sa iyidir beko sıfır iyidir.
Sıfır ürün alacağız ama ne alacağımıza karar veremedik. Yaklaşık olarak hepsi aynı fiyat zaten. Ve çoğu kişi bu yazdığım ürünler den mutlaka sorunlu beyaz eşya çıkıyor zaten. Beyaz eşya işi şans işi diyorlar. O yüzden en iyi marka alsam bile onun bile bozulmayacagı garanti değil. Annem mesele Bosch fırın kullanıyor ama fırının altı pişirmiyor üstü pişiriyor ama ürün hiç sorun yasamadi. Çevremde Arçelik kullananları çoğu memnun sayılır. Siemens ise Bosch takı kişi bile o markayı kendisine en yakın kalite de görüyor. Ama Beko ve Arçelik markasını görmüyor. Ama çoğu da Türkiye de üretiliyor ne kadar alman ya da başka ülkenin malı olsa da üretim yeri burası. O yüzden hangi marka alırsam alayım garanti diye bir şey yok bozulma konusunda. Bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum.
Pek kaliteli olmuyor türk malları, almanızı önermem bütçeniz çok kısıtlı değil ise. Kombi olarak Vaillant, klimada alacaksanız Carrier marka alabilirsiniz.
Genel olarak ortalama 35.000 TL den başlıyor buzdolabı hariç. Biz de kız tarafı bulaşık, çamaşır, ankastre ocak, davlumbaz, ankastre fırın alınıyor. Bunlar yaklaşık 35.000 TL tutuyor. En yüksek 39.000 TL dendi o da Bosch. Buzdolabı dahil edersem daha da yüksek çıkar. Genel de bulaşık ta 4 ve 5 programlı baktım. Çamaşır da 10 kg ve 9 kg arası baktım. Ben şimdiden alacağım seneye fiyatlar yükseleceği için düğün için erkenden almayı düşünüyorum düğüne yakın zamanda gelecek.
Çamaşır makinesini Samsung Eco Bubble teknolojisine sahip bir makine alabilirsiniz, bende var 8 kiloluk olan modeli ve gayet memnunum. Şuanki fiyatı hakkında bir bilgim yok ama Bosch makinelerin alternatifi, koyduğunuz deterjanı köpüğe çevirip çamaşırları öyle yıkıyor.
Babam şimdiden alıp düğüne kadar bitecek. Seneye yazın düğün. O yüzden bir yandan o zamana kadar bitecek. Ve garantileri düğüne yakın zamanda başlıyacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Simens ve profilo.
Listedekilerden bosch- Siemens. Liste dışında ise miele, açık ara en iyisi. Ve elektrolux te çok kalitelidir.
En kötüleri Vestel, Hotpoint, Ariston..
2 ci aldık biz çoğu bozuldu
Çamaşır makinesi sıkarken kazanı fırladı
Iade etmek istedim çok çamaşır atmissin dedi satan kişi oysa 3 4 parça bir şey vardı. Arçelik sıfır sa iyidir beko sıfır iyidir.
Sıfır ürün alacağız ama ne alacağımıza karar veremedik. Yaklaşık olarak hepsi aynı fiyat zaten. Ve çoğu kişi bu yazdığım ürünler den mutlaka sorunlu beyaz eşya çıkıyor zaten. Beyaz eşya işi şans işi diyorlar. O yüzden en iyi marka alsam bile onun bile bozulmayacagı garanti değil. Annem mesele Bosch fırın kullanıyor ama fırının altı pişirmiyor üstü pişiriyor ama ürün hiç sorun yasamadi. Çevremde Arçelik kullananları çoğu memnun sayılır. Siemens ise Bosch takı kişi bile o markayı kendisine en yakın kalite de görüyor. Ama Beko ve Arçelik markasını görmüyor. Ama çoğu da Türkiye de üretiliyor ne kadar alman ya da başka ülkenin malı olsa da üretim yeri burası. O yüzden hangi marka alırsam alayım garanti diye bir şey yok bozulma konusunda. Bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum.
Alın arçelik ya da beko geçin o halde çok ta dandik markaya yönelmeyin
Şimdiden hayırlı olsun
Beyaz eşya Siemens ve Bosch, ev içi elektronik aletler Fakir marka alın.
Türk malı almayın, kaliteli olmuyor pek fazla.
Bosch takı çalışan bile ya kendi markasini öneriyor ya da Siemens markasını kendi markasina en yakın görüyor. Ama Beko yu görmüyorlar.
Pek kaliteli olmuyor türk malları, almanızı önermem bütçeniz çok kısıtlı değil ise.
Kombi olarak Vaillant, klimada alacaksanız Carrier marka alabilirsiniz.
Genel olarak ortalama 35.000 TL den başlıyor buzdolabı hariç. Biz de kız tarafı bulaşık, çamaşır, ankastre ocak, davlumbaz, ankastre fırın alınıyor. Bunlar yaklaşık 35.000 TL tutuyor. En yüksek 39.000 TL dendi o da Bosch. Buzdolabı dahil edersem daha da yüksek çıkar. Genel de bulaşık ta 4 ve 5 programlı baktım. Çamaşır da 10 kg ve 9 kg arası baktım. Ben şimdiden alacağım seneye fiyatlar yükseleceği için düğün için erkenden almayı düşünüyorum düğüne yakın zamanda gelecek.
Çamaşır makinesini Samsung Eco Bubble teknolojisine sahip bir makine alabilirsiniz, bende var 8 kiloluk olan modeli ve gayet memnunum.
Şuanki fiyatı hakkında bir bilgim yok ama Bosch makinelerin alternatifi, koyduğunuz deterjanı köpüğe çevirip çamaşırları öyle yıkıyor.
Bizimkilerin hepsi beko, yıllardırda sorunsuz çalışıyo
Bulaşık ve ocakta arçelik derim diğerlerinde bosch en iyisi
Ürüne gmredeğişir amasana bi tavsite, dokar olarak koy paranı kenara, o gün gelirse alırsın
Babam şimdiden alıp düğüne kadar bitecek. Seneye yazın düğün. O yüzden bir yandan o zamana kadar bitecek. Ve garantileri düğüne yakın zamanda başlıyacak.
Ürün onlar da duracak 6 7 ay
Sen bilirain * ben olsam nakit dolar tutardım
Hangisi ucuz ve işe yarar olsa daha etkili olabilirdi 👍
Simens markası bence
Bence Bosch ve Siemens
Arçelik
Yerli al
Arçelik olabilir
Bosch 🤌🏻
Bosch gerisi boş
Bosch
Ariston süper