İnternet & Teknoloji Whatsappta silinen mesajları nasıl görebiliriz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bildiğiniz iyi bir uygulama varsa önerebilir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar karşı tarafın sildiği mesajları diyorum kendi sildiklerime bakmama gerek yok yine de sağolun da :D Whatsappta silinen mesajları nasıl görebiliriz? Cevapla WhatsApp Soruları Mesaj Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HicranYıldız Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sildikten sonra biçimlendirme yapmadıysan telefona geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl wp aero var tarayıcıdan ındırıp kullanabilirsin, 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla mertcanturk +1 yıl Wp aero eski mesajlar gelmiyor maalesef 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mertcanturk eski mesajlar dememiş silinen mesajlar demiş, silinen mesajlar gözüküyor. Yorumla mertcanturk +1 yıl Ben bir ara yüklenmiştim baya güzel farklı özellikleri var ama güncelleme falan tekrar yükleyemedim🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mertcanturk sorunsuz çalişiyor su anda. Yorumla mertcanturk +1 yıl Bu konuda yardımını rica etsem 🙏🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mertcanturk guncelleme geldıyse nasıl indirdiysen aynı şeyleri yapıyorsun tekrar kurmana gerek yok sadece sitesine girip tekrar indir. Yorumla mertcanturk +1 yıl Olmadı veya ben yapamadım uygulamayı silmiştim, şu an normal whatsap kullanıyorum maalesef 🙏😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mertcanturk saglik olsun knk Yorumla mertcanturk +1 yıl Yaralı parmağa faydan olsun be ya 😃 Yorumla
theparamedicc Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl I ııı göremezsin , ancak önceden yedeğin varsa wp ı silip yeniden yüklersen eski mesajlarını görebilirsin 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 453 cevap paylaştı. Yedeklediysen geri getirebilirsi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sildikten sonra biçimlendirme yapmadıysan telefona geliyor
wp aero var tarayıcıdan ındırıp kullanabilirsin,
Peki teşekkürler
Wp aero eski mesajlar gelmiyor maalesef 🙏
@mertcanturk eski mesajlar dememiş silinen mesajlar demiş, silinen mesajlar gözüküyor.
Ben bir ara yüklenmiştim baya güzel farklı özellikleri var ama güncelleme falan tekrar yükleyemedim🙏
@mertcanturk sorunsuz çalişiyor su anda.
Bu konuda yardımını rica etsem 🙏🤔
@mertcanturk guncelleme geldıyse nasıl indirdiysen aynı şeyleri yapıyorsun tekrar kurmana gerek yok sadece sitesine girip tekrar indir.
Olmadı veya ben yapamadım uygulamayı silmiştim, şu an normal whatsap kullanıyorum maalesef 🙏😔
@mertcanturk saglik olsun knk
Yaralı parmağa faydan olsun be ya 😃
I ııı göremezsin , ancak önceden yedeğin varsa wp ı silip yeniden yüklersen eski mesajlarını görebilirsin
Yedeklediysen geri getirebilirsi
Söylemeyiz hemcinsimize bu adiliği yapmayız