İnternet & Teknoloji 1 ay Whatsappta silinen mesajları nasıl görebiliriz? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 bir yolu var mı acaba Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Whatsappta silinen mesajları nasıl görebiliriz? 44 Görüşünü yaz
Enperatriz_Eztia | İnternet & Teknoloji konusunda 714 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Yedekleme yapıyorsan yedeklediğin yerden indirebilirsin. Onun dışında bir yolu yok. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Kişi
SіlverBlossome Guru 1 ay Eğer mesajları silmesiysen görebilirsin ama sildiysen görmen imkansız önceden yedeklediysen eğer sil geri yükle mesajlar geri gelir zaten o şekilde Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
gece_gibi_ | İnternet & Teknoloji konusunda 64 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Uygulamalae var dene birini Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
trust_yourself Xper 7 1 ay eskileri karıştırma Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay kanka ne alaka karsı taraf sildi merak ettim ne sildiğini hani oluyor ya bu mesaj silindi onu diyorum
uzunbeey Xper 4 1 ay Sildiğin şeyi neden merak edersin ki😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay ya karsı taraf sildi bu mesaj silindi oluyor ya onu diyorum uzunbeey 1 ay O zaman üzerine düşme bir kere sor biraz süründür zaten tekrar yazar ya da söyler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44Yedekleme yapıyorsan yedeklediğin yerden indirebilirsin. Onun dışında bir yolu yok.
Eğer mesajları silmesiysen görebilirsin ama sildiysen görmen imkansız önceden yedeklediysen eğer sil geri yükle mesajlar geri gelir zaten o şekilde
Uygulamalae var dene birini
eskileri karıştırma
kanka ne alaka karsı taraf sildi merak ettim ne sildiğini hani oluyor ya bu mesaj silindi onu diyorum
Sildiğin şeyi neden merak edersin ki😅
ya karsı taraf sildi bu mesaj silindi oluyor ya onu diyorum
O zaman üzerine düşme bir kere sor biraz süründür zaten tekrar yazar ya da söyler
var uygulama
Yedeklemiş mi
Yok diye biliyorum