İnternet & Teknoloji Görüntülü konuşmada kendimi gördüğüm şekilde karşıdaki de o şekilde görür mü yoksa farklı mı çıkarım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ya kendimi gördügüm sekilde karsimdakide beni o sekilde görürmü kendimi nasil görüyosam yani yoksa daha farklimi gösteriyor ondaki kamerada? Güncellemeler+1 yıl yok mu cevap ya 🙁 Görüntülü konuşmada kendimi gördüğüm şekilde karşıdaki de o şekilde görür mü yoksa farklı mı çıkarım? Cevapla Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kralbenimm3169 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kameranın kalitesine bağlı güzel çekerse iyi çıkarsın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kameranin kalitesi iyide benim merak ettigim kendimi gördügüm sekilde görünürmüyüm bazi kameralar ters glösteriyor farkli o yüzden Yorumla Kralbenimm3169 +1 yıl Yok canım niye ters çeksin ışıkta önemli bulunduğun ortamda güzel çıkmak istiyorsan ayarla herşeyi Yorumla Soran +1 yıl Kendimi. gördügüm sekilde görünürsem sorun yokta ondan emin olamiyorum 😂 Yorumla Kralbenimm3169 +1 yıl Deneme yayını yap sen biriyle önceden Yorumla Soran +1 yıl Eski bi telefonla yaptim orada farkli cikiyor kaliteye bagli ozaman dmi Yorumla
AFiliYlnzlk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çok çirkin görüyosun demi kendini 😂😂 0 30 Yorumla Soran +1 yıl Hayir kendi kameramdan güzel görünüyorum ama baskasinin kamerasindan merak ettim ayni görünüyosam sorun yok 😂 Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Kendi kameran da güzel görüyorsan kendini güzelsindir ozaman merak etme 😀 Yorumla Soran +1 yıl Öyleyse iyi 😂 Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Genelde öyle olur kendi kameran da çok kötü görür insan kendini 😂 Yorumla Soran +1 yıl Oda olabilir normal yani bazen cirkin görünürsün bazen güzel degskendir 😂 Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Yok hyr genel olarak çoğu kişi telefon kamerasın da kendini çok kötü görür 😀 Yorumla Soran +1 yıl Degsken bende bazen kötü görürüm bazen güzel😂 Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Sen kimle görüntülü konuşuyosun da bunu sordun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Konusmadim daha sevdigim biri 😂 Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Sevgilin yani adam seni reel de görmedi mi zaten telefonda farklı görse ne olur 😀 Yorumla Soran +1 yıl Görmedi ve daha sevgili degliz 😂 Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Aman boş işler mk hiç uğraşamam:) Yorumla Soran +1 yıl Sana noluyor zaten 😂 Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Genel olarak boş işler onu diyorum hiç uhrasmaam öyle şeylerle 😀 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle diyodum ama sevince isler degsiyor yapcak bisey yok 😂 Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Hiç ism olmaz her boş işler benim için 15 yaşımda da öyleydi 30 oldum hala öyle:D Yorumla Soran +1 yıl Hicmi sevmedin kimseyu😂 Yorumla Soran +1 yıl Kimseyi* Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Yok valla sevmedim öyle çok 😀😀 sevsem de öyle çok kafaya takmam böyle şeyleri hani ayrılınca aldatılınca falan umrumda olmaz üzülmem hiç 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ilgincc😂 Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Yoo gayet normal 😂 Yorumla Soran +1 yıl Degil 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen aska küsmüssün sanirim 😂 Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Yoo öyle bi derdim yok diyorum ya işte, küsmem için önemsemem lazım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kim küstürdü seni söyle bakalim fkfkfkfe Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Hep öyle diyolar ama emin ol hiç öyle birini kafama takip bişeye küsecek biri değilim. Benim için aşk falan hep boş şeylerdir daha önemli dertlerim var benim maalesef :) Yorumla Soran +1 yıl Dertsiz insan yoktur zaten senin derdin ne Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Benim derdim sağlık sorunlarım maalesef Yorumla Soran +1 yıl Ne peki saglik sorunun Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Şimdi burdan tek tek anlatmayım ya yanlış anlamayıp eğer yazarsan anlatırım dertlerimi:) Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. goruntu kalitesi dusuk olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kameranın kalitesine bağlı güzel çekerse iyi çıkarsın
Kameranin kalitesi iyide benim merak ettigim kendimi gördügüm sekilde görünürmüyüm bazi kameralar ters glösteriyor farkli o yüzden
Yok canım niye ters çeksin ışıkta önemli bulunduğun ortamda güzel çıkmak istiyorsan ayarla herşeyi
Kendimi. gördügüm sekilde görünürsem sorun yokta ondan emin olamiyorum 😂
Deneme yayını yap sen biriyle önceden
Eski bi telefonla yaptim orada farkli cikiyor kaliteye bagli ozaman dmi
Çok çirkin görüyosun demi kendini 😂😂
Hayir kendi kameramdan güzel görünüyorum ama baskasinin kamerasindan merak ettim ayni görünüyosam sorun yok 😂
Kendi kameran da güzel görüyorsan kendini güzelsindir ozaman merak etme 😀
Öyleyse iyi 😂
Genelde öyle olur kendi kameran da çok kötü görür insan kendini 😂
Oda olabilir normal yani bazen cirkin görünürsün bazen güzel degskendir 😂
Yok hyr genel olarak çoğu kişi telefon kamerasın da kendini çok kötü görür 😀
Degsken bende bazen kötü görürüm bazen güzel😂
Sen kimle görüntülü konuşuyosun da bunu sordun 😂
Konusmadim daha sevdigim biri 😂
Sevgilin yani adam seni reel de görmedi mi zaten telefonda farklı görse ne olur 😀
Görmedi ve daha sevgili degliz 😂
Aman boş işler mk hiç uğraşamam:)
Sana noluyor zaten 😂
Genel olarak boş işler onu diyorum hiç uhrasmaam öyle şeylerle 😀
Bende öyle diyodum ama sevince isler degsiyor yapcak bisey yok 😂
Hiç ism olmaz her boş işler benim için 15 yaşımda da öyleydi 30 oldum hala öyle:D
Hicmi sevmedin kimseyu😂
Kimseyi*
Yok valla sevmedim öyle çok 😀😀 sevsem de öyle çok kafaya takmam böyle şeyleri hani ayrılınca aldatılınca falan umrumda olmaz üzülmem hiç 😂
Ilgincc😂
Yoo gayet normal 😂
Degil 😂
Sen aska küsmüssün sanirim 😂
Yoo öyle bi derdim yok diyorum ya işte, küsmem için önemsemem lazım 😂
Kim küstürdü seni söyle bakalim fkfkfkfe
Hep öyle diyolar ama emin ol hiç öyle birini kafama takip bişeye küsecek biri değilim. Benim için aşk falan hep boş şeylerdir daha önemli dertlerim var benim maalesef :)
Dertsiz insan yoktur zaten senin derdin ne
Benim derdim sağlık sorunlarım maalesef
Ne peki saglik sorunun
Şimdi burdan tek tek anlatmayım ya yanlış anlamayıp eğer yazarsan anlatırım dertlerimi:)
goruntu kalitesi dusuk olabilir
Ewt kendi gördüğün şekilde görünürsün
Aynen öyle görür kalite de mühim
çıplak çıkarsın
Evet aynı