İnternet & Teknoloji Görüntülü konuşma yaparken karşı tarafı değilde kendini izleyen tek kişi benmiyim acaba? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 610 Yapay Zekaya Sor Görüntülü konuşma yaparken nasıl görünüyorum diye kendime bakmaktan karşıdakinin ne konuştuğunu anlamıyorum 😂 sizde de öyle oluyor mu? Güncellemeler1 yıl 🙈🙈🙈 Görüntülü konuşma yaparken karşı tarafı değilde kendini izleyen tek kişi benmiyim acaba? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Ben görüntülü konuşmam pek. çok eskiden konuştum kuzenlerle. ama karşı tarafı izlerim kendimi izlenecek kadar iyi bulmam sdfsdf 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ahahah ben yorgunken bu oluyor genelde. Tipim kaymış mı diye bakıyorum yorgun olunca malum işte ağız göz saç yer değiştiyor gibi geliyor🤣🤣🤣 2 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @biscolatagirl. Haha 😂 sen birde beni gör 😂 birsekilden şekilde girmeler artist artist hareketler saçları geriye atmalar filan 😂😂 Biscolatagirl 1 yıl 🤣🤣🤣 r_engarenkyollar 1 yıl 😂😂
BaşakkAkrep Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Bende öyleyim bazen 😃 saçımla falan oynuyorum nasılım bakıyorum kendime. Sonra diyorum bugün de çok güzelsin beeehh 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Haha 😂 çok alemiz biz yaa 🤣 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yoo bende... Hatta arada tam ekran bile yaptığım oluyor) 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Aynı ben işte 😂 eee kendimizi izleyeceksek neden görüntülü konuşuyoruz ki biz Ozaman 😂 Yorumla
Psikopatbirinsan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl 😆😆🤣😎bu iş karşıdakini görmek için değil mi. Kendıne niye bakıyon 1 5 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Ahhh ben bir bilsem bunu 😂sen bir görüntülü konuşurken görsen beni 🤣 sürekli kendimi izliyorum saçlarımı geriye atmalar artist artist hareketler 😂 Yorumla Psikopatbirinsan 1 yıl 🤣🤣🤣 karşıdaki bu napıyor der. Öyle yapacaksan al elıne ayna bak :)) Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Haha 😂 aynen öyle 👍 madem kendimi izliyceksem görüntülü niye konuşuyorum ki ozaman 😂 Yorumla Psikopatbirinsan 1 yıl Heç yani 😌😃 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 🤣🤣🙈🙈🙈 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Herkes illaki güzel çıkıyormuyum diye şöyle bir bakar kendine 😃 1 4 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Ben şoyle bir bakmıyorum ki sürekli bakıyorum saçımı duzeltiyorum kendimi izliyorum 😂 Yorumla tıme-traveler 1 yıl Canlı yayın ya heyecan yapıyorsun zamanla alışırsın 😃 Yorumla Ilerdearse 1 yıl Aynı ben şekilden şekile giriyorum😄 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @Ilerdearse bende 👍😂 ahh sen birde beni gör görüntülü konuşurken saçları geriye doğru atmalar artist artist hareketler 😂 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 416 cevap paylaştı. haha bütün deliler bu soru altında toplanacağız şimdi 1 15 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Umarım ben tek değilimdir 😂 Yorumla Alemdaralii 1 yıl 2 olduk bile Yorumla Martin_01 1 yıl Merak etme tek degilsin Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @Martin_01 çok iyi beni yalnız bırakmayin deli demesinler bari 😂😂 Yorumla Alemdaralii 1 yıl bütün deliler dedim, delirme beni 🤣🤣🤣 Yorumla Martin_01 1 yıl @r_engarenkyollar yok be kanki demezler.. akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olur dünya kabrimi ceksin Yorumla Alemdaralii 1 yıl delirtme beni olacaktı orası Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl ,@Alemdaralii tamam tmmm vurdum ağzıma birtane 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @Martin_01 bencede mantıklı 👍 onlar bixim kahrimuxi çeksin 😂😂 Yorumla Alemdaralii 1 yıl 🤣🤣 Yorumla Alemdaralii 1 yıl https://www.youtube.com/shorts/ysGnA1-Weo0 Yorumla Alemdaralii 1 yıl görüşmede anlık ben Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Haha 😂 süpersin 👍 😂 öyle yapma Efekan yanarızzzzz 😂 Yorumla Alemdaralii 1 yıl akşama da ne yapsam ya 🤣 Yorumla Martin_01 1 yıl Tabiki de kanki... Hep bizmi çekeceğiz Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı. Valla normal bile zor konuşurken özellikle görüntülü iş görüşmelerinde bile sevmiyorum konuşmayı acayip ayar oluyom😂 1 4 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Haydaaa 😂 niye ki Yorumla Tuğberk_Bey 1 yıl Çünkü yoruyor sevmiyorm😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Bende sevmiyorum valla hem gereksiz hem yorucu oluyor dediğin gibi Yorumla Tuğberk_Bey 1 yıl Aynen öylee valla 😏 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Pek görüntülü konuşma yapmıyorum. Yapsam da karşımdaki insana bakarım o heyecanla kendimi bile unuturum 😃 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben de çoğu zaman öyleyim abla 😂 2 5 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Hadi yaa 😂 sen şimdi görüntülü konuşurken saçları geriye doğru atmalar artist artist hareketler de yaparsın sen şimdi 😂😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Tam nokta atışı hem de abla 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Haha 🤣 biliyordum bunu hissettim çünkü 😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Evet abla 🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 🙈🙈🤣🤣 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 519 cevap paylaştı. Vay arkadaş yaaa. Beni görüntülü arayan sadece cihazın arızasını göstermeye arar. Seni sohbet işin arayan var yani 🤣 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bende sanırım kendimi izlerdim 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @mrkuzey haydaa 🤣 sen bari yapma Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Çabuk kapatmaya çalışıyorum. Görüntülü pek sevmem konuşmayı. 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Onu yapmayan var mı ya 😂 1 7 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl İnşallah vardır 😂 tek olmak istiyorum Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl İstemiyorum olucakti Yorumla Ash_Ketchum 1 yıl Ben varım yalnız değilsin 😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Beni yalnız bırakma 🤣 Yorumla Ash_Ketchum 1 yıl Arkandayım her zaman 💪🏻😬 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Sağol sağol Allah razı olsun 😂 sizin gibi böyle iyi insanlarda var işte 😂 Yorumla Ash_Ketchum 1 yıl Ne demek insanlık öldü mü Allah cümlemizden razı olsun 😂 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Evet sensin. Ben kendimi izlemem :) 1 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Evett benim o🙈🙈 Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Güzel hissetmek bunu gerektirir :) Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Haha 😂 birde beni bir görsen saçları geriye doğru atmalar artist artist hareketler 😂😂 Yorumla
Hakanlakal Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Oluyo sakalları keseyim bir ara derim içimden 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Hadi yaa 😂 sendemi öylesin Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 332 cevap paylaştı. onu bende ilk dklarda yapıyorum sonra iyi sıkıntı yok diye düşününce normale geçiyorum :D 0 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Karşı tarafın gözünün içine bakarım hatta kameraya bakarım çoğunlukla 🤣 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Bende öyleyim 😄😅. Sanırım bu kendimizi çok sevmek beğenmekle alakalı. 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Arada kendime de göz ucuyla bakmıyor değilim. 0 0 Yorumla
zar46 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 97% 1 yıl Görüntülü konuşma beni de geriyor, hep kendimi düzeltirim. 0 0 Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Yok abla yalnız değilsin ben de öyleyim nasıl çıkıyorum diye bakıyorum kendime shdgf 0 0 Yorumla
Tıpçıamasosyalolan Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Ben de kendimi izliyorum ya karşımdakini niye izliyim 😄 0 0 Yorumla
Dalinya Takip Et Xper 7 Yaş: 28 1 yıl Hahah kesinlikle ben. Ses kaydi attigimda da defalarca kendi sesimi dinlerim😂 0 0 Yorumla
kodex_ll Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 67% 1 yıl 😅😂🤣🤣 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok alem değilmiyiz ama 😂 Yorumla kodex_ll 1 yıl Evet yiaaaa 🙃 Yorumla
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Benim benim 😂😂 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Yaaa süpersin güzellik 👍🥰 iyi bari bari yalnız değilmişim 😂 Yorumla Venüstengeldimm 1 yıl Bazen konuyu kaçırıyorum hatta kendime bakmaktan 😂😂 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Bende😂😂😂 1 6 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @maturemale yaaa 😂 görüntülü konuşurken saçları geriye doğru atmalar artist artist hareketler de yaparsın sen şimdi 😂😂 Yorumla Maturemale 1 yıl Aynen aynen karşıdakiyle hiç ilgim yok😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Haha 😂 benimde işte yok 😂 eee ozaman niye görüntülü konuşuyoruz ki biz madem kendimizi izliycez Yorumla Maturemale 1 yıl Belkide kendimizi özlüyoruz☺️ Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Demekki 🤣 Yorumla Maturemale 1 yıl 👍 Yorumla
LoveNature Takip Et Xper 6 Yaş: 45 1 yıl Allah şifanı versin😄 1 16 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Sağol sağol Allah razı olsun 😂 Yorumla LoveNature 1 yıl Amin. İyileşince haber var Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Olur görüntülü arar söylerim 😂 Yorumla LoveNature 1 yıl Bekliyor olacağım Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Nerde bekliycen 😂 Yorumla LoveNature 1 yıl O ağacın altında Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Heee tamam yapraklari olan ağacı kasdediyorsun biliyorum orayı ağacın dibinde bekle beni seni ariycam 😂😂 Yorumla LoveNature 1 yıl Ağaç etme Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Niye ki kök mü salarsın orada 😂 Yorumla LoveNature 1 yıl Beklersem çok Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Sende bekliycek göz yok merak etme 😂 Yorumla LoveNature 1 yıl Denemeden bilemezsin canım Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Deneyicinde de bilemem her insan yanıltabiliyor çünkü Yorumla LoveNature 1 yıl Test etmiş oluyorsun ilte Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Araba mı bu test sürüşüne çıkayım 😂 Yorumla LoveNature 1 yıl Ha araba, ha insan, benzer beklentileri var: Yolda bırakmamalı, gaza basınca gitmeli, frene basonxa durmalı, seni taşıyabilmeli; konfor sağlamalı:) Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 795 cevap paylaştı. Bende oyleyin 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Yaa bunu duyduguma sevindim Çok şükür yalnız değilim 😂 Yorumla
mythgirlss Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Ben hep büyüğe kendimi alırım ve kendime bakarım aahhs 0 0 Yorumla
EtliButluBebek Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Eveeeet. Hatta ayna niyetine kullanıyorsun diyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet tek sensin 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Deme öyle deme öyle 😂 inanırımmm 😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet kasiyi izlerim 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bunu genelde hemen hemen herkes yapıyor ya 0 0 Yorumla
Berti53 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 618 cevap paylaştı. Kendine bakarim ama bi iki saniye 0 0 Yorumla
lavinia_45 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Ben de öyleyim 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Yaaa 😂 biz niye görüntülü konuşuyoruz ki ozaman 😂 kendimizi izlemek için mi 😂 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Yok ben karşı tarafa odaklıyım :)) 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yok ben karşı tarafı izliyorum 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı. Güzel görünüyormuyum acaba : ) 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 692 cevap paylaştı. 😂😂 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 314 cevap paylaştı. Bazen oluyor 0 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 681 cevap paylaştı. Hımm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Ben görüntülü konuşmam pek. çok eskiden konuştum kuzenlerle. ama karşı tarafı izlerim kendimi izlenecek kadar iyi bulmam sdfsdf
Ahahah ben yorgunken bu oluyor genelde. Tipim kaymış mı diye bakıyorum yorgun olunca malum işte ağız göz saç yer değiştiyor gibi geliyor🤣🤣🤣
@biscolatagirl. Haha 😂 sen birde beni gör 😂 birsekilden şekilde girmeler artist artist hareketler saçları geriye atmalar filan 😂😂
🤣🤣🤣
😂😂
Bende öyleyim bazen 😃 saçımla falan oynuyorum nasılım bakıyorum kendime. Sonra diyorum bugün de çok güzelsin beeehh
Haha 😂 çok alemiz biz yaa 🤣
Yoo bende...
Hatta arada tam ekran bile yaptığım oluyor)
Aynı ben işte 😂 eee kendimizi izleyeceksek neden görüntülü konuşuyoruz ki biz Ozaman 😂
😆😆🤣😎bu iş karşıdakini görmek için değil mi.
Kendıne niye bakıyon
Ahhh ben bir bilsem bunu 😂sen bir görüntülü konuşurken görsen beni 🤣 sürekli kendimi izliyorum saçlarımı geriye atmalar artist artist hareketler 😂
🤣🤣🤣 karşıdaki bu napıyor der.
Öyle yapacaksan al elıne ayna bak :))
Haha 😂 aynen öyle 👍 madem kendimi izliyceksem görüntülü niye konuşuyorum ki ozaman 😂
Heç yani 😌😃
🤣🤣🙈🙈🙈
Herkes illaki güzel çıkıyormuyum diye şöyle bir bakar kendine 😃
Ben şoyle bir bakmıyorum ki sürekli bakıyorum saçımı duzeltiyorum kendimi izliyorum 😂
Canlı yayın ya heyecan yapıyorsun zamanla alışırsın 😃
Aynı ben şekilden şekile giriyorum😄
@Ilerdearse bende 👍😂 ahh sen birde beni gör görüntülü konuşurken saçları geriye doğru atmalar artist artist hareketler 😂
haha bütün deliler bu soru altında toplanacağız şimdi
Umarım ben tek değilimdir 😂
2 olduk bile
Merak etme tek degilsin
@Martin_01 çok iyi beni yalnız bırakmayin deli demesinler bari 😂😂
bütün deliler dedim, delirme beni 🤣🤣🤣
@r_engarenkyollar yok be kanki demezler.. akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olur dünya kabrimi ceksin
delirtme beni olacaktı orası
,@Alemdaralii tamam tmmm vurdum ağzıma birtane 😂😂
@Martin_01 bencede mantıklı 👍 onlar bixim kahrimuxi çeksin 😂😂
🤣🤣
https://www.youtube.com/shorts/ysGnA1-Weo0
görüşmede anlık ben
Haha 😂 süpersin 👍 😂 öyle yapma Efekan yanarızzzzz 😂
akşama da ne yapsam ya 🤣
Tabiki de kanki... Hep bizmi çekeceğiz
Valla normal bile zor konuşurken özellikle görüntülü iş görüşmelerinde bile sevmiyorum konuşmayı acayip ayar oluyom😂
Haydaaa 😂 niye ki
Çünkü yoruyor sevmiyorm😂
Bende sevmiyorum valla hem gereksiz hem yorucu oluyor dediğin gibi
Aynen öylee valla 😏
Pek görüntülü konuşma yapmıyorum. Yapsam da karşımdaki insana bakarım o heyecanla kendimi bile unuturum 😃
Ben de çoğu zaman öyleyim abla 😂
Hadi yaa 😂 sen şimdi görüntülü konuşurken saçları geriye doğru atmalar artist artist hareketler de yaparsın sen şimdi 😂😂
Tam nokta atışı hem de abla 😂😂
Haha 🤣 biliyordum bunu hissettim çünkü 😂
Evet abla 🤣🤣
🙈🙈🤣🤣
Vay arkadaş yaaa. Beni görüntülü arayan sadece cihazın arızasını göstermeye arar. Seni sohbet işin arayan var yani 🤣
Bende sanırım kendimi izlerdim
@mrkuzey haydaa 🤣 sen bari yapma
Çabuk kapatmaya çalışıyorum. Görüntülü pek sevmem konuşmayı.
Onu yapmayan var mı ya 😂
İnşallah vardır 😂 tek olmak istiyorum
İstemiyorum olucakti
Ben varım yalnız değilsin 😂
Beni yalnız bırakma 🤣
Arkandayım her zaman 💪🏻😬
Sağol sağol Allah razı olsun 😂 sizin gibi böyle iyi insanlarda var işte 😂
Ne demek insanlık öldü mü Allah cümlemizden razı olsun 😂
Evet sensin. Ben kendimi izlemem :)
Evett benim o🙈🙈
Güzel hissetmek bunu gerektirir :)
Haha 😂 birde beni bir görsen saçları geriye doğru atmalar artist artist hareketler 😂😂
Oluyo sakalları keseyim bir ara derim içimden
Hadi yaa 😂 sendemi öylesin
onu bende ilk dklarda yapıyorum sonra iyi sıkıntı yok diye düşününce normale geçiyorum :D
Karşı tarafın gözünün içine bakarım hatta kameraya bakarım çoğunlukla 🤣
Bende öyleyim 😄😅. Sanırım bu kendimizi çok sevmek beğenmekle alakalı.
Arada kendime de göz ucuyla bakmıyor değilim.
Görüntülü konuşma beni de geriyor, hep kendimi düzeltirim.
Yok abla yalnız değilsin ben de öyleyim nasıl çıkıyorum diye bakıyorum kendime shdgf
Ben de kendimi izliyorum ya karşımdakini niye izliyim 😄
Hahah kesinlikle ben. Ses kaydi attigimda da defalarca kendi sesimi dinlerim😂
😅😂🤣🤣
Çok alem değilmiyiz ama 😂
Evet yiaaaa 🙃
Benim benim 😂😂
Yaaa süpersin güzellik 👍🥰 iyi bari bari yalnız değilmişim 😂
Bazen konuyu kaçırıyorum hatta kendime bakmaktan 😂😂
Bende😂😂😂
@maturemale yaaa 😂 görüntülü konuşurken saçları geriye doğru atmalar artist artist hareketler de yaparsın sen şimdi 😂😂
Aynen aynen karşıdakiyle hiç ilgim yok😂
Haha 😂 benimde işte yok 😂 eee ozaman niye görüntülü konuşuyoruz ki biz madem kendimizi izliycez
Belkide kendimizi özlüyoruz☺️
Demekki 🤣
👍
Allah şifanı versin😄
Sağol sağol Allah razı olsun 😂
Amin. İyileşince haber var
Olur görüntülü arar söylerim 😂
Bekliyor olacağım
Nerde bekliycen 😂
O ağacın altında
Heee tamam yapraklari olan ağacı kasdediyorsun biliyorum orayı ağacın dibinde bekle beni seni ariycam 😂😂
Ağaç etme
Niye ki kök mü salarsın orada 😂
Beklersem çok
Sende bekliycek göz yok merak etme 😂
Denemeden bilemezsin canım
Deneyicinde de bilemem her insan yanıltabiliyor çünkü
Test etmiş oluyorsun ilte
Araba mı bu test sürüşüne çıkayım 😂
Ha araba, ha insan, benzer beklentileri var: Yolda bırakmamalı, gaza basınca gitmeli, frene basonxa durmalı, seni taşıyabilmeli; konfor sağlamalı:)
Bende oyleyin
Yaa bunu duyduguma sevindim Çok şükür yalnız değilim 😂
Ben hep büyüğe kendimi alırım ve kendime bakarım aahhs
Eveeeet. Hatta ayna niyetine kullanıyorsun diyorlar
Evet tek sensin
Deme öyle deme öyle 😂 inanırımmm 😂
🤣🤣🤣🤣🤣 sesli guldum deli
Nerde görüntülü konuşuyorsun
arada bende izliyorum
Hahaha evet saçma bende de oluyor
Aynen yalnız değilsin ablam
Görüntülü konuşma yapmıyorum sevmiyorum