Ülkenin IQ seviyesi hakkında Bilgilendirme?

Biraz uzun bir yazı olabilir o yüzden ilgi alanınız ise sonuna kadar okuyun
Bilgi Türevi: Yazılım geliştirme ve KOBİ panel bilgisi..
Arkadaşlar ben profesyonel olarak yazılım geliştirme üzerine kendi projelerini üreten beyaz yakalı köle olmayı reddeden ve kazansamda kaybetsemde hiç bir emir altında çalışmayacak ve bu doğrultuda gidecek olan bir software geliştiricisiyim...
Hayatım da sayısız projelerim ve geliştirmelerim oldu bilinir yüksek PR leri şirketlere yardım ettim ve onlarla işbirliği yaptım ( UNICEF, dünya sağlık örgütü, Kızılay, Yeşilay özel şirketler vb.) Bunlarla beraber gerek Gönüllü gerek ücret karşılığında çalıştım ve hayatımda ilk kez bir seminere davet edildim. Bu seminerin amacı Türkiye'deki kobi'lere �yi bir internet alsın mı nasıl güvenli olabileceklerini anlatmak kendilerini nasıl güvende tutabileceklerini anlatmak bizler orada dinleyiciydi açıkçası bizi oraya bir şey öğrenelim diye çağırmışlardı "sözde" bizi değerli buluyorlardı 3 tane adam sahneye çıktı ve bir şeyler anlatmaya başladılar bu adamlar bu işin profesörü Yani en üst seviyesi konumunda kişiler öyle adlandırıyorlar bayağı bir konuşmaya başladılar öyle şeyler anlatmaya başladılar ki insanlara zaten oraya onları dinlemeye gelen insanlar genel anlamda yaşlı insanlar hani iş yerleri sahipleri 40 ve 60 hatta 70 yaş arasındaki insanlar oraya daha nasıl güvenli olabilirler yaptıkları işlerden nasıl güvende kalabilirler bunları öğrenmek için geldiler ve yıllık bu şirketlere para ödüyorlar böyle bilgiler edinmek için açıkçası orada verilen bilgilerin belki de %95'i 2007 ve 2010 yılları arasında yapılmaya başlanan 2012 yıllarında tamamen tedavülden kalkan şeyler üzerine bilgiler veriliyordu ve ben de söz isteyerek bir şeyler söylemek istedim söylediğim şeyler günümüz hakkında şeylerdi oradaki o profesör diye nitelendiren insanlar önce beni garipsedi ve daha sonra bana kızarmış bir şekilde bakmaya başladılar çünkü söylediğim şeyler karşıdaki insanları uyandırdı gibi
Güncellemeler
+1 yıl
Yani anladıkları şeyler hep çok geçmiş günümüze ait şeylerdi ve artık hiçbir şeyle oluyor bu tip şeylerle uğraşmıyordu çünkü günümüzde çok daha yenilikçi şeyler var Ben sistemler açıklarından bahsettim orada beni bağırarak kızarak indir diye sağ olsun salondan küçükten bir dolandırıcılık olduğunu LÜTFEN ÇEVRENİZE ARAŞTIRARAK DOĞRU BİLGİLERE ULAŞMAYI AŞILAYIN!
Güncellemeler
+1 yıl
Siz olabilirsiniz anneniz babanız olabilir yakınınız olabilir eşiniz dostunuz sevdiğiniz olabilir internet güvenliği sağlayıcılarına para vermeden önce lütfen araştırmalarını söyleyin en doğru en düzgün bilgiye nasıl ulaşabilirler anlatın araştırsınlar bir markaya para vermesinler iPhone gibi düşünün sadece adı var diye para verilmez!
Ülkenin IQ seviyesi hakkında Bilgilendirme?