Güncellemeler
+1 yıl
Yani anladıkları şeyler hep çok geçmiş günümüze ait şeylerdi ve artık hiçbir şeyle oluyor bu tip şeylerle uğraşmıyordu çünkü günümüzde çok daha yenilikçi şeyler var Ben sistemler açıklarından bahsettim orada beni bağırarak kızarak indir diye sağ olsun salondan küçükten bir dolandırıcılık olduğunu LÜTFEN ÇEVRENİZE ARAŞTIRARAK DOĞRU BİLGİLERE ULAŞMAYI AŞILAYIN!
Güncellemeler
+1 yıl
Siz olabilirsiniz anneniz babanız olabilir yakınınız olabilir eşiniz dostunuz sevdiğiniz olabilir internet güvenliği sağlayıcılarına para vermeden önce lütfen araştırmalarını söyleyin en doğru en düzgün bilgiye nasıl ulaşabilirler anlatın araştırsınlar bir markaya para vermesinler iPhone gibi düşünün sadece adı var diye para verilmez!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu ülkedeki akademisyenim diyenlerin alayı çakma akademisyendir.
Aynı şeyleri geveleyip duran gereksiz yığındır. Bana göre Türkiye öyle bir yer ki artık diploma ya da sertifika tamamen bir aldatmacadan ibaret. Asıl iş gerçekten bu toplum denen sürüden ayrılmış ve kafasını kendi başına çalıştırma potansiyeline erişmiş kişiye aittir.
Kesinlikle söylediğin her kelimeye katılıyorum sertifikanın veya bir belgenin bu ülkede hiçbir hükmü Yok ben bunu insanlara anlatamıyorum �ünkü o sadece bir yazıdan ibaret Seni sen yapan senin yaptığın işlerdir başarılı olduğun işlerdir zaten zamanında binlerce KOBİ battı zararı uğradı hep bunlar yüzünden ama insanlar akıllanmıyor veya araştırmadıkları için bilmiyorlar Ve ben buna üzülüyorum bu gibi insanlar üzerinden para kazanıyorlar böylesi seminerler vererek onlara sözde hizmet vererek aslında yaptıkları hiçbir şey yok yemin ederim anlattıkları bütün şeyler 2012 öncesi şeyler bir tane bile bugüne dair işe yarayacak bir madde söylemediler ve orada patladım belki yine de hayatımın ilk ve son seminer oldu 🥲
İşte burada kelebek etkiside var. O sözde proflar şu an kendi altını eğitiyor. Bunun nelere sebep olabileceğini düşün. Bildiğin köreltilmiş ve gerçek potansiyelinden uzaklaştırılmış bir yığın insanı düşün. Belki ben, öbürü ya da bir başkası belirli bir potansiyele sahip iken herhangi bir sertifika ya da diplomada ki yetersizlikten ötürü tamamen devre dışı bırakılma üzerine oluşturulmuş sistemden dolayı yapacaklarımı yapamaz bir halde köşeme çekilmiş şekilde kendimi/kendimizi buluyoruz. O yüzden ben Üniversite'yi 2. yılımda bırakmıştım. Buna ise ön görü derim. Bu saçmalıklar silsilesi ilerleyen zamanda daha çok göze batacaktır. Senin için sonuç ne oldu merak ettim? O seminer sonrası neler oldu ya da şu an konumun nedir?
Bilgiye hayranım okuyan insana hayranım doğruya hayranım ama bilgiyi doğru konuşan insana aşığım. Bir şairin sözüdür öncelikle gerçekten çok güzel bir özet olmuş 🖤 Ben ise liseyi bile okumadım ve bana şunu dediler ipsiz sapsız biri olacaksın serseri olacaksın çıkacaksın dediler Ben ise yazılımcı oldum yazılım geliştiricisi oldun yazılım mühendisi oldum artık nasıl adlandırılırsa okuyan insanlar ise şu an işsiz diplomas sahibi ama bekliyorlar belki bir yerde işe alınırım tecrübe edindim kafasıyla Kesinlikle öyle belki de ben bir diploma yüzünden devre dışı bırakıldım ve hayatım boyunca da böyle olacağım bu benim için bir sorumlu asla Ama onların altında onların sözüyle eğitilen insanların gelecekte nelere sebep olabileceğini düşünemiyorum çünkü bu aklımın hiçbir yerinde canlanmıyor korkunç bir şey o kadar korkunç bir şey ki kıyametten önceki son adım gibi düşün Ben öyle adlandırıyorum çünkü berbat bir şey bir yığın yanlış bilgi 15 sene geriden gelen insan
Benim için ne olduğuna gelirsek.
Ben oraya Kızılay'ın bana göndermiş olduğu davet üzerine gitmiştim zamanında kızılay'da biriyle çalıştım ve bana seni o seminere göndermek istiyorum orada bir şeyler öğreneceksin bundan eminim diyen bir abinin tavsiyesi üzerine gittim ilk ve son seminerim oldu çünkü muhtemelen hakkında verecektir rapor bir daha hiçbir seminere girmeme raporudur eminim bundan Ama önemli değil zaten hiç umurumda değiller
Ben mimari meraklısı bir insanım. Mimari çizim işini çok severim. Fakat bir mimar değilim... :)
Çünkü diplomam yok.
Rüyamda değişik yapılar görme olayım vardır. Bu yapıları kağıda dökmeyi severim. Genelde bu yapılar ise antik yapılardır. Fakat modernize edilebilir.
Ticaret ile uğraştım. Ticari bilgimde var. E-ticaret bilgimde var. Yani yok yok diyebilirim. Çoğu şeyi tecrübe ettim. Fakat işte... Buralar bana göre değil. Hayatında başarılar diyeceğim (temennim) umarım gerçeklerde bu yönde gelişir bizler için.
Çok tebrik ederim ufka açık insanlar her zaman 5 adım öndedir sıradan insanlara göre öğrenin meraklısı başarılı yetenekli kendine gün ve gün geliştiren yerinde saymayan �şte bu insanlar zaten bizi ileri taşıyacak insanlar ama biz onlara senin diploman yok sen 16 sene boyunca okumayı reddettin bu yüzden geç kenara otur demeyi tercih ediyoruz zaten seni 16 sene okumaya mahkum eden bir sistem tamamen "Aptal" olmanı istiyordur... Ama bunu kime nasıl anlatayım:') teşekkür ederim ✨ dilerim ve umarım ki her şey hakkımızda en iyi şekilde gelişir ve sonuçları💫 yoksa gelecek hiçte iç açıcı değil 🐧
Gidişatın temellerine en başından beri bakılırsa yakındır köhneleşmiş bu düzenin tekrar başlatılması...
Son 10 yıldır bu işin zirvesindeyiz. En son zirvede ise kimse ne olduğunu bile anlamayacak. :)
Esenlikler dilerim dostum. Kendine dikkat et. :)
Bir sen kaldın geriyee... 🙂
Sağlıcakla kal kendine popüler davran 🥳✨
gorillerden daha dusuk
Keşke sadece onunla yetinse...