İnternet & Teknoloji Trendyol anketine katıldım, kutuda telefon çıktı yalan mı bu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor numara falan istedi girmedim bilgileri, yalan mı bu haber ya Trendyol anketine katıldım, kutuda telefon çıktı yalan mı bu? Cevapla Trendyol Soruları Telefon Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Yalan tabiki inanmayin sunlara ne kadar keriz dolu ulke 0 10 Yorumla Soran +1 yıl ama yorumlar öyle demiyordu ben de inanmadım bilgilerimi girmedim tabi ki sadece soruyorum düzgün bir üslupla cevap verebilirdin Yorumla ashleyww +1 yıl Valla oylesin kerizsin bak hâlâ inkar ediyosun Yorumla Soran +1 yıl keriz babandır Yorumla ashleyww +1 yıl Belli kimin oldugu 😀 Yorumla Soran +1 yıl bilgilerimi falan girmedim sadece merak edip sordum çok koyduysa yorum yapma, zorunda değilsin Yorumla ashleyww +1 yıl Ha bi de girseydin sofjpxneğr Yorumla ashleyww +1 yıl O kadar Muge Anli’da haberlerde cikiyo bunlar siz hic akillanmazsiniz insallah dolandirilirsin da oyle aklin basina gelir Yorumla Soran +1 yıl aahsjs Yorumla Soran +1 yıl Beddua dönüp dolaşıp sahibini bulurmuş boş boş beddua etme, Müge Anlı'yı izleyen vizyonsuz seni. Yorumla ashleyww +1 yıl lolll Yorumla
HuZuRVeReNYoKMuU Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Yalan inanma bilgilerini de girme 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
AFiliYlnzlk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yalan tabi kızım bide soruyo musun 😂 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Girmedin değil mi numaranı? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla Soran +1 yıl no istedi çıktım ztn Yorumla Soran +1 yıl yalan olduğunu yirmi kişiyle daha paylaşın demesiyle anladım ztn Yorumla Nükleerteori +1 yıl Asla numara ekleme böyle şeylere. Bir hizmete bağlıyorlar ve tl düşüyor hesabından Yorumla
Crazychild00 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Eldeki teşefon da gitmesin dikkat et apam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl telefon nosu falan istediler girmeden direkt sekmeleri kapattım sıkıntı çıkmaz di mi Yorumla Crazychild00 +1 yıl Nope Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yalan tabiki inanmayin sunlara ne kadar keriz dolu ulke
ama yorumlar öyle demiyordu ben de inanmadım bilgilerimi girmedim tabi ki sadece soruyorum düzgün bir üslupla cevap verebilirdin
Valla oylesin kerizsin bak hâlâ inkar ediyosun
keriz babandır
Belli kimin oldugu 😀
bilgilerimi falan girmedim sadece merak edip sordum çok koyduysa yorum yapma, zorunda değilsin
Ha bi de girseydin sofjpxneğr
O kadar Muge Anli’da haberlerde cikiyo bunlar siz hic akillanmazsiniz insallah dolandirilirsin da oyle aklin basina gelir
aahsjs
Beddua dönüp dolaşıp sahibini bulurmuş boş boş beddua etme, Müge Anlı'yı izleyen vizyonsuz seni.
lolll
Yalan inanma bilgilerini de girme
tamam
Yalan tabi kızım bide soruyo musun 😂
Girmedin değil mi numaranı?
hayır
no istedi çıktım ztn
yalan olduğunu yirmi kişiyle daha paylaşın demesiyle anladım ztn
Asla numara ekleme böyle şeylere. Bir hizmete bağlıyorlar ve tl düşüyor hesabından
Eldeki teşefon da gitmesin dikkat et apam
telefon nosu falan istediler girmeden direkt sekmeleri kapattım sıkıntı çıkmaz di mi
Nope