İnternet & Teknoloji Kimler sosyal medya kısıtlaması yüzünden KS de takılıyor? IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ühü bende buradayım ama az sonra yayına gireceğim...Bu arada milletimizin başı sağolsun...Çok elim bir hadise olmuş umarım can kaybı daha fazla artmaz... Kimler sosyal medya kısıtlaması yüzünden KS de takılıyor? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sarıcivciv16 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bende kim milyoner olmak isteri izliyorum 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben gıcık 1 2 Yorumla IXARESXI +1 yıl Svsgsgshshshs hoş geldin Yorumla IXARESXI +1 yıl Discord. hesabini da böyle aç shshs Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bende öyleyim sıkıcı geçiyor 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Yayına gel bizim shsjs u Barış_LonelyForever +1 yıl Youtueb sorun yok mu sdsd IXARESXI +1 yıl Twitch gelecen sbshsh
Hatitler Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl öylesine takılıyom aslında.. şey yayın var mı 1 10 Yorumla IXARESXI +1 yıl Duşa girip giricem Yorumla IXARESXI +1 yıl Yani duşta değil sjsjs Yorumla IXARESXI +1 yıl Az sonra gireceğim ndjddk Yorumla Hatitler +1 yıl beraber duşa mı gircez AYYY ŞAPŞİK Yorumla IXARESXI +1 yıl Hayır be shshsjs Yorumla Hatitler +1 yıl hü alskdjfcls Yorumla IXARESXI +1 yıl Şaka bir yana discord sorumluluğu istersen verelim anime geceleri için buradan insan toplar gelirsin sjsjs Yorumla Hatitler +1 yıl valla benim için azıcık zor ;_; .. yayın aç la artık Yorumla IXARESXI +1 yıl İnterneti ayarlamaya çalışıyorum Yorumla IXARESXI +1 yıl İnterneti kestiler amw dhshs Yorumla
jejej2772 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bende burdayım ne zmaan sosyal medya düzelecek peki ya 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Biraz zaman alır ortalık toplanması gerekiyor Yorumla
En İyi Cevaplar