İnternet & Teknoloji İnternet sizde de kısıtlı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnternet bağlantım sık sık kopuyor sadece ben de mi böyle Güncellemeler+1 yıl Herkese teşekkürler. İnternet sizde de kısıtlı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 334 cevap paylaştı. Hayır taksimdeki patlamadan dolayı kısıtıladılar Türkiye genelinde 0 0 Yorumla
kardelen3452 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Vallahi bende sordum patlama olmuş İstanbuldayım yuzden yayın yasağı falan diyorlar 0 0 Yorumla
Yanlizbiri003 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Patlamadan dolayi face instagram sosyal medya kisitli 0 0 Yorumla
alivurgn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Taksim patlamasından dolayı sosyal medyalara erişim engellendi bi süre 0 0 Yorumla
Ivarironside Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kanka vpn indir 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyom ki Yorumla Ivarironside +1 yıl Play storeden massive vpn yaz İndir Yorumla Soran +1 yıl Deniyim bi Yorumla Ivarironside +1 yıl Dene şu an ben onu kullanıyorum Yorumla Soran +1 yıl İndirdim de anlamadım bişi Yorumla Ivarironside +1 yıl Aç vpn yi sonra ordan etkinleştir Yorumla Soran +1 yıl Tamam yapıldı sağolasın Yorumla Ivarironside +1 yıl Önemli degil Yorumla kardelen3452 +1 yıl Bende bilmiyorum uygulamayı sağlasın Yorumla Ivarironside +1 yıl Açtın mı sende Yorumla kardelen3452 +1 yıl Evet gerisi kolaymış Yorumla Ivarironside +1 yıl İyi kullanmalar Yorumla kardelen3452 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır taksimdeki patlamadan dolayı kısıtıladılar Türkiye genelinde
Vallahi bende sordum patlama olmuş İstanbuldayım yuzden yayın yasağı falan diyorlar
Patlamadan dolayi face instagram sosyal medya kisitli
Taksim patlamasından dolayı sosyal medyalara erişim engellendi bi süre
VPN indir kanka kaçak gir
Tum ulke genwlinde kisitlama var
Genel olarak kısıtlama var
Kanka vpn indir
Bilmiyom ki
Play storeden massive vpn yaz
İndir
Deniyim bi
Dene şu an ben onu kullanıyorum
İndirdim de anlamadım bişi