İstanbul İstiklal caddesi'nde patlama oldu 53 kişi yaralandı şu anda 6 kişi vefat etti sanırım onunla ilgili sosyal medya Instagram Twitter TikTok WhatsApp buralarda bir ağırlaşma var
Ya seni anlıyorum da diyorum ya sana burada canımsın dolu şimdi bir provokasyon olayları falan olmasın diye sosyal medyayı yavaşlatmaya gitmişlerdir zaten bunların da gücü sosyal medyayı yetiyor her seçim öncesi aynı şeyler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İstanbul İstiklal caddesi'nde patlama oldu 53 kişi yaralandı şu anda 6 kişi vefat etti sanırım onunla ilgili sosyal medya Instagram Twitter TikTok WhatsApp buralarda bir ağırlaşma var
Boş ver buradaki canımsın insanların yorumları
ay görüş alalım dedik anca laf sokmaya çalışıyor beyinleri anlamadım ki
Ya burada dengesiz insanlar dolu boş ver takma kafana lüzumsuz gereksiz bir ton mal
hayır yani ben de biliyorum patlamayı ama başka sebepleri de olabilir diye yazdım ne meraklılar laf sokup hakaret etmeye oy vermeye bile girmiş biri
Ya seni anlıyorum da diyorum ya sana burada canımsın dolu şimdi bir provokasyon olayları falan olmasın diye sosyal medyayı yavaşlatmaya gitmişlerdir zaten bunların da gücü sosyal medyayı yetiyor her seçim öncesi aynı şeyler
anlıyorum teşekkür ederim diğerlerinin aksine kibar görüşünüz için
Rica ederim ne demek her konuda yardımcı olurum istediğin zaman takip edebilirsin
Çoğu sosyal medya platformlarıma erişim yasağı gelmiş. Muhtemelen patlamadan dolayıdır. Çok üzücü bir olay 😢
Bugün kü patlama nedeniyle İnternet erişimi kısıtlandı hanımefendi
Erişim yok