Basın ve Yayın yasağı kanunu kapsamında tüm sosyal medya platformları Türkiye genelinde kapatıldı!

Ne zaman açılacağına dair net bir bilgi yok! Sizce bu yasaklar sıkmadı mı artık!
Basın ve Yayın yasağı kanunu kapsamında tüm sosyal medya platformları Türkiye genelinde kapatıldı!

Ne zaman açılacağına dair net bir bilgi yok! Sizce bu yasaklar sıkmadı mı artık!
Kardeşim meselenin farkında değilsin galiba erişim yasağının nedeni Taksimde ki PATLAMA PATLAMA pkk lı pi. cler spekülasyon yapmasın milleti yalan yanlış bilgiyle dezanformasyon yapmasınlar diye önlem o... cocuklarından bazıları En iyi Türk ölü Türkdür diye paylaşımda bulunmuş. Yasaklar sıkmadı mı artık diye geveliyorsun 🤦
evet can sıkıyor biraz mesela aşkından haber bekleyecen instadan merakla bekliyosun vs o kötü ama bide burada bu sosyal medya kısıtlama konusu hakkında bir sürü yorum yapmış yok şundan yok bundan vs vs millet çok çabuk dedikodunun gazına geliyor şu an sosyal medya açık olsa kim bilir neler konuşulurdu. bizim millet çoğunlukla düşünmeden konuşuyor onun için beklemekte fayda var.
Cevap
20Cevap
Ben dışardaydım eve geldim baktım arkadaşım patlama sonrasının videosunu atmış bana sansürsüz şekilde. Hayır yani yasaklasanız ne olur yasaklamasanız ne olur. Neyse ölenlere Allah rahmet eylesin
Evet bir tek KS çalışıyor bende.
Diğer platformlarda erişim kısıtlaması sorunu var..
İnternette bir yavaşlama söz konusu..
YouTube bile gitmiş ya 🤦
Alakası yok arkadaşım patlamadan önce bazı paylaşımlar yapılmış o kişiler hesap kapatmışlar onlar avlanıyor yanlarına kalmayacak
Nereden biliyorsun?
@Hayatgercek bir iki paylaşım vardı twette onlar ispat edildi yerleri bulunacak az kaldi
Ya zaten anca sosyal medyaya müdahale edebiliyorlar her seçim öncesi aynı şeyler evet ınstagram'a falan girmiyor
Öyle her seçim öncesi terör saldırısı olur her seçim öncesi askeri hareket olur
Merak etme madenci olayları gibi iki gün sonra bunun da üstünü kapatırlar geçer gider, şurada 7 ay kaldı seçimleri artık insanlar aklını başına alsa diyeceğim ama işte
İşte bu düşünce yanlış şans vermeden bunu bilemezsin, 20 yıldır bu yüzden ülkedeler
YouTube’da inceleme videosu izlemek için vpn kurdum baya baya izledim. Diğer platformlarla pek işim olmadıgı için denemedim
Reis nasıl bir kapak fotoğrafı o ya😂
Mutluluk kolay değil adlı çalışma
Eyvallah bro
Çok da umrumda değildi, sadece YouTube açılmayınca sinir oldum
Keşke telegramada aynı şeyi yapsalardı, İstiklalde yaşanan katliamın videoları dolaşıyor heryerde 😔
Az önce Instagram ve YouTube'a girdim açılmıyordu erişim kısıtılığı var
VPN ne güne duruyor.
ya da DNS ayarları sanki oynanabilir durumda.
Ortadoğu ülkesiyiz normal herkes kendi adaletini sağlıyor.
Olayların sağlıklı bir şekilde ele alınması konusunda bence yerinde bir uygulama
Hayir 2 saattir Instagram ve twittera giremiyorum
Facebook, yaay vb uygulamalar da beraberinde çöktü
Çok saçma bence yani patlama oldu ama bunun internet ile alakası ne, sorunun benzerini bende sordum
Saçma sapan bir yasak kaç saat oldu hâlâ açılmadı hiç bir şeyden haber alamıyoruz lütfedip WhatsAppi bırakmışlar
Bu saçmalık nedir ya instagrama YouTube ve tiktoka giremiyorum hiç bisey açılmıyor umarım düzelir
kullanamıyorum biri yardımcı olabilir mi?
Uygulama mağazasından vpn yaz indir. Google play ya da appstoredan
hangi vpnyi indireceğim ki
Hiç fark etmez ama düzeldi şu an 😅
Bn hcbi sorun yasamadm
VPN ile Fransa sunucusuna bağlandım yoksa olmuyordu yani
nasıl yaptınız
Aha ülke karışmış
VPN kullanıyorum kafam rahat.
Kendi yedikleri haltlar ortaya çıkmasın diye
Problem yaşamadım hiç. Yavaşladı sadece biraz 🖤
Kısa bi süre önce tamamen biraktim
Vpn bile işe yaramıyor. Yasaklar ülkesi
Ben girebiliyorum, ama İstanbul'da yaşamıyorum ben
İstanbul’da yaşaman gerekmiyor zaten Türkiye geneline yasaklanmışşşş
Bu bilgi doğruysa vah memleketin haline.
Neden böyle bir şey dediniz
Onstagrama giriyorum ama zor çalışıyor
Instagram *
YouTube bile girilmiyor ya
Yavaşlama yaşayanlar vpn kullansın
Nasıl kullanılıyor
@kumral2001 nasıl kullanacağız
Secure vpn adlı uygulamayı indirin
Gereksiz yasaklar işte
Hayır kısıtlama varmış.
Giremiyorum maalesef
Kaç gün kısıtlayacaklar