İnternet & Teknoloji Burada eski sorulara bakınca +1 yıl ne demek oluyo? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor +1 yıl ne anlama geliyo kaç yıl oluyo yani Güncellemeler+1 yıl Tsk kankiler 😹 Burada eski sorulara bakınca +1 yıl ne demek oluyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ehrimen696 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bir yıl bir gün+ iki yıl- 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Ehrimen696 +1 yıl Malamat Yorumla Ehrimen696 +1 yıl Yani diyorum ki bir yıl dahil bir yıldan fazla ili yıldan eksik Yorumla Soran +1 yıl Bi book anlamadım Yorumla Ehrimen696 +1 yıl Güzel kardeşim bir ile iki yıl arasındaki süre yani 1 yıl 3 ay mesela ama 9 ay ya da 2 yıl değil Yorumla Ehrimen696 +1 yıl Dahada anlamadıysan git uzak dur benden Yorumla Soran +1 yıl Altta biri demiş 16 yıl da olabilir Yorumla Ehrimen696 +1 yıl Ya alttaki gel uçurumdan atlayalım dese kabul edecekmisin sen abini dinle boş ver Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. 1 yıldan fazla süre geçmiş oluyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 2 yıl değil yani dimi Yorumla 34Constantine +1 yıl Lahn arkadaşım 1 yıldan fazla demek 1 yıl 3 gün de olabilir 16 yıl da olabilir. Yorumla Soran +1 yıl Sus lan Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl 1 yıl ve daha fazla 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yani 2 yıl olmamış Yorumla shadow1905 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl İyi Yorumla shadow1905 +1 yıl Anlaştık sanırırım seninle Yorumla Soran +1 yıl Bi git ya Yorumla shadow1905 +1 yıl Bu mu nezaket sende? Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂 Yorumla shadow1905 +1 yıl Öyle olsun tiye al sen beni Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka. Konu dışına çıkmayın bi zahmet be Yorumla shadow1905 +1 yıl Sen bana emir veremezsin emir kipini sevgiline sakla tamam mı küçük hanım Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla shadow1905 +1 yıl 🤩 Yorumla
ozandmk Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl 1 yıl önce sorulmuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Daha yeni yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir yıl bir gün+ iki yıl-
Ne
Malamat
Yani diyorum ki bir yıl dahil bir yıldan fazla ili yıldan eksik
Bi book anlamadım
Güzel kardeşim bir ile iki yıl arasındaki süre yani 1 yıl 3 ay mesela ama 9 ay ya da 2 yıl değil
Dahada anlamadıysan git uzak dur benden
Altta biri demiş 16 yıl da olabilir
Ya alttaki gel uçurumdan atlayalım dese kabul edecekmisin sen abini dinle boş ver
1 yıldan fazla süre geçmiş oluyor
2 yıl değil yani dimi
Lahn arkadaşım 1 yıldan fazla demek 1 yıl 3 gün de olabilir 16 yıl da olabilir.
Sus lan
1 yıldan fazla bi süre once
1 yıl ve daha fazla
Yani 2 yıl olmamış
Evet
İyi
Anlaştık sanırırım seninle
Bi git ya
Bu mu nezaket sende?
Evet 😂
Öyle olsun tiye al sen beni
Ne alaka. Konu dışına çıkmayın bi zahmet be