Arkadaşlar şimdi benim şu aralar ciddi manada bir laptopa ihtiyacım var (kasa al diyen olursa laptop lazım). İnşaat müh. ve mimari çizimler için ayrıyeten grafik tasarım ve yazilimsal şeyler için laptop arıyorum ve karşıma hep macbook çıkıyor. Ama bazı programlar sadece Windows için oluyor ve Windows'a bir şeyler kurup indirmek daha rahat hadi bazı programlar aracılığıyla indirdin bu sefer de sorun çıkartıyor. Şimdi sizce Macbook mu alıyım yoksa Windows işletim sistemli bir pc mi? Baya işe yarar bir şey olmalı ve özellikle ince istiyorum sık sık taşımak için. Almayı düşündüğüm macbook= 16 inç Macbook pro
Donanım
10 çekirdekli CPU’ya, 32 çekirdekli GPU’ya ve 16 çekirdekli Neural Engine’a sahip Apple M1 Max çip
32 GB birleşik bellek
Windows önerilerine de açığım ama lütfen ince ve gerçekten iş gören bir şey olsun render alırken fazla sorun çıkıyor. Ve kasa pc tabii ki de daha iyi ama konu o değil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Evet, MacBook Pro alınabilir. Bunun için öncelikle Apple tarafından satılan bir Apple Mağazası, bir resmi Apple çıkartması veya bir yetkili Apple satıcısından almanızı tavsiye ederim. MacBook Pro, bir Mac bilgisayarı olarak kaliteli ve güçlü bir performans sunar ve birçok profesyonel ve ev kullanıcısı tarafından tercih edilir.
Tabi, burada biraz daha yazabilirim. MacBook Pro, Apple'ın en güçlü ve özelleştirilebilir bilgisayarıdır ve özellikle profesyonel kullanıcılar, yaratıcılar ve işletmeler için idealdir.
MacBook Pro'nun birçok farklı modelli bulunmaktadır ve her bir model farklı ihtiyaçlara ve bütçelere göre tasarlandı. Örneğin, daha fazla performans için daha güçlü bir işlemci ve grafik kartına sahip olan bir MacBook Pro modeli tercih edilebilir, ancak daha az performans ihtiyacı olan kullanıcılar için daha az güçlü ve daha uygun fiyatlı bir model de mevcuttur. Ayrıca, MacBook Pro'nun yüksek kaliteli ekranı, sürücüsüz ve doğal dokunmatik trackpad'i, kaliteli ses sistemi ve güçlü bataryası gibi birçok özelliği bulunmaktadır.
M1 modelleri bence fiyat performans olarak gayet iyi.
En yeni Apple MacBook Pro modeller için: https://www.apple.com/macbook-pro/