İnternet & Teknoloji Günümüz teknolojisi ile Ay'a gitmek mümkün mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Günümüz teknolojisi ile Ay'a gitmek mümkün mü? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Günümüz teknolojisi ile Ay'a gitmek mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Elon Musk uğraşıyor da zamanı var. 2025 -2030 arası bekliyorum ben. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Adam Mars'ta ölmek isteryormus fanteziye bak ama onun Mars amacı var Ay kesmez.. Yorumla BloodyGamer +1 yıl Bilmiyorum her sey mümkün. Teknoloji baya hızlı gidiyor. Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Bize söylenmeyen Cook şey var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 51. bölge filan diyosun yani dayı çok gizemli konuştun cia yı takarsın pesimize sonra bunlar mars senin jüpiter benim geziyolar mı diyon yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Elon Musk uğraşıyor da zamanı var. 2025 -2030 arası bekliyorum ben.
Adam Mars'ta ölmek isteryormus fanteziye bak ama onun Mars amacı var Ay kesmez..
Bilmiyorum her sey mümkün. Teknoloji baya hızlı gidiyor.
Bize söylenmeyen Cook şey var
51. bölge filan diyosun yani dayı çok gizemli konuştun cia yı takarsın pesimize sonra bunlar mars senin jüpiter benim geziyolar mı diyon yani
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!