Altyapıdan veya modem arizasindan kaynaklı olabiliyor ben teknik destek almıştım aynı durumda modemle ilgili bir sıkıntı olduğunu söyleyip modeme bir program tarzı bir şey attilarini söylediler ve düzelmişti
Ciddimisin dalga mı geçiyorsun kız bende modam kullanıyorum benim bu şekilde olunca öyle yapıyorum ve hep düzeliyor düzelmese bi daha yapıyorum düzeliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Altyapıdan veya modem arizasindan kaynaklı olabiliyor ben teknik destek almıştım aynı durumda modemle ilgili bir sıkıntı olduğunu söyleyip modeme bir program tarzı bir şey attilarini söylediler ve düzelmişti
Herkes her şeyi biliyor MAŞAALLAH ya. Modemin şu an ip alamıyor. Altyapı çalışması olabilir. Arıza kaydı oluşturmaktan başka çaren yok ne yazık ki
alskwlskd ben de araştırdım biraz ip alamadığını anladım ama soriyim dedim yine de
Modemi kapat 10sn sonra yeniden aç
Eğer aynıysa dns yazan ışığa bak eğer oda yeşilse genel internet sorunu vardır düzelir bir süre sonra
kapattım açtım aynı valla
Dns ışığı ne renk yanıyor
Dns değil kanka dsl
Dsl evet dns değil
o ışığın altında yazıyor onu söyle
internet yazıyor dedim ya
kabloları söküp taksana bi
hepsini aynı anda sökme birer birer
Modemi kapat aç tamamdır
ay saol ya hiç aklıma gelmemişti
Ciddimisin dalga mı geçiyorsun kız bende modam kullanıyorum benim bu şekilde olunca öyle yapıyorum ve hep düzeliyor düzelmese bi daha yapıyorum düzeliyor
dalga geçiyom ya qlskwlsekd
Modem kapılarını çıkar geri tak hepsini eğer düzelmezse müşteri hizmetleri dışında yapacağın bişey olmaz
Bu arada dalga geçmen beni örseledi haberin olsun olmaz öyle şey:((
tamam
Eğer duzelirse bana borçlanırsın
yoo
Ne demek yoo öyle bir kelime tanimiyooo
napim
Tavuklu pilav yap güzel oluyor
tamam he knk hala yazcan mı
Yok
Onuda sattılar Araplara
Adı Türk ama kendisi Arap
napim beyefendi
Ekmeğimizi sattılar bacım ona üzülüyom 😐
tamam kendi kendinize üzülün o zaman
😒😒😒
444 0 375 ara
aramadan düzeltmenin yolu var mı diye yazdım yoksa ben de biliyorum aramayı saolun görüş için
ımm https://onlineislemler.turktelekom.com.tr buradan talep açabilirsin ama biraz daha geç ilgilenebilirler arayacak durumun yoksa.
tamamdır teşekkürler