Tumblr 2018de uygulanan sansür yasağı gereği p*rnografik içerikleri kaldırılıyordu. Tumblr bundan böyle platformda çıplaklığa izin verileceğini açıkladı.
Siz kararı nasıl buldunuz sizce çıplaklık serbest mi bırakılmalı yoksa sansürlenmeli mi?

Tumblr 2018de uygulanan sansür yasağı gereği p*rnografik içerikleri kaldırılıyordu. Tumblr bundan böyle platformda çıplaklığa izin verileceğini açıkladı.
Siz kararı nasıl buldunuz sizce çıplaklık serbest mi bırakılmalı yoksa sansürlenmeli mi?

Sanal dünya kitlelerin hedef alınacağı en güzel ortam. Şimdi tumblr da millet sansürsüz çıplak resimlerini paylaşacak fenomen olacaklar zamanla para kazanacaklar belkide. Ekonomik daralmada gelen yeni nesiller de bunlara özlenecek paralar kazanmak için.
İyi de çıplaklık ger sosyal mecrada zaten var ulaşması da eskisi gibi zor değil ki ya komple yasaklayacaklar ya da yapılmasına karışmayacaklar kaldı ki bu devirde küçücük çocuk bile ulaşabiliyor hatta sosyal mecraların bazıları isim vermeyim de profil olarak takip önerisi olarak çıkıyor karşımıza ya da bir reklamda vs de ee şimdi bunlara daha oturaklı bir düşünce belirlenmesi gerekmez mi
Heh İyi Halt Ediyor Ortalıkta Edep Namus Ahlak Kalmadı ya İyice İpini Koparıyorlar yıl geçtikçe Maalesef hiç ama hiç iyi olmadı doğrusu bu Diyen bi çekip gitsin Sapık ruhlular Twitter Zaten hep izin veriyor du Çıplaklığa Ama Instagram Vermiyor Hele Şükür
Bu tarz siteler bence tamamen kapatılmalı. Eskiden ne kadar kaliteli bir uygulamaydı sonradan mahvettiler. Şimdilerde iyice sapıtmışlar saçma sapan şeyler paylaşıyorlar. Bence bu tarz uygulamalar tamamen yasaklanmalı. Eskiden hiç bu tarz şeyler hiç yoktu. Ben olsaydım tamamen uygulamayı siler veya kapatırdım.
Cevap
33Cevap
Zaten çıplaktı o site. Saçmasapan.
Bu işlerin sansürlü olmadığını zaten görmüştük. isteyen bakar istemeyen bakmaz. sadece yaş sınırı getirilmeli.
Zaten orada her türlü videoları izleyebilmek mümkündü gadası
Bu tarz siteler bence tamamen kapatılmalı. Eskiden ne kadar kaliteli bir uygulamaydı sonradan mahvettiler. Şimdilerde iyice sapıtmışlar saçma sapan şeyler paylaşıyorlar. Bence bu tarz uygulamalar tamamen yasaklanmalı. Eskiden hiç bu tarz şeyler hiç yoktu. Ben olsaydım tamamen uygulamayı siler veya kapatırdım.
Sansür olsun olmasın paylaşacak olan her türlü paylaşıyor, bakan da her türlü bakar sansürsüz.
Yani VPN sağolsun djdjs
Ben pek sağlıklı bulmadım. Şu anda var mı bilmiyorum ama eğer yasak kalkacaksa yaş sınırı getirilmesi gerekiyor. Ayrıca bu şekilde bir izin verilecekse ortamın çok bozulacağını öngörebiliriz.
Yaş sınırı gereksiz bir şey, sonuçta yaşını büyütüp hesap açmak o kadar zor değil
@kaangltking Yasal sorumluluğu üstünden atmak için o. Gerisi ebeveynlere kalmış..
Jsjsjsjs az olmus rötgeni ile izin verilsin kim kiminle nerede ne yapıyorsa canlı yayın da acılsın tovbest
Onu yapan sitelerde var 21. Yüzyıla hoş geldiniz bu daha başlangıç 😃
Din kültürü ve ahlak bilgisi kitabında çıkıp gelmiş gibisin helal valla taktir ettim 👏😂
Cuma mübarek gün tabi, cumartesi pazar hafta sonu olmaz, Salı sallanır, Çarşamba çarşafa dolanır, Perşembe perişandır kemal Sunal'ın filmi geldi aklıma ddjdd
https://imgyukle.com/i/JE0ak8
Kemal abimiz röntgen değil MR, Ultrason, Check up bilinen ne varsa çekmiş çekmis djdjdjs
Şansına küs emine djdjd
3. dünya ülkesindeyim internet kıtlığı var napiyim djdjd
Acıyın bana da aranızda yardım toplayın internet param çıksın uydudan wifi alıcam djdjd
Güzel fikir bir işe yarasın boş boş duruyorlar 😃😃
Başka siteler de varsa orada neden olmasın, zaten orada da tercih senin o tür üyeler ile arkadaşsan görüyorsun çıplakları. Her konuda paylaşım yapıp arkadaş olan insanların olduğu bir yer.
Yakında herkes sokakta çıplak gezmeye başlar qhnqkqhn
Buna şaşırmam insanları yüzünden değil g*tünden tanıyacağımız günler gelecek dkdkd
wjhjqwhjwhkwjh
Sosyal ortamlarimizda dahi giyinik ciplaklar dolu, teshircilik yuzunden hayvanlari da gecti insanlik.
Evet ya bırakılsın istemeyen de kullanmasın tumblru
şu an ki devirde çıplaklık normalleştirilmeye çalışılıyor, sansür olsa da olmasa da bir şekilde bakmak isteyen bakıyor buda bir gerçek.
Amaaannn...
Atmak isteyen çekip atsın popon bana ne 😏
Popo ile popiş arasındaki estetiksel ayrımı merak ettim şimdi 🤔
Popiş değil popiş
La popiş popiş
G Ö T
Oldu mu şimdi !
Hanımefendi çizgimden kaydırmayın beni beeeeee !
Haha sonunda başardın tebrikler 😂😂
Millet çoluk çocuğun isteyerek veya istemeyerek onu bunu ararken böyle içeriklerin karşısına rasgele çıkacağını hesapda etmiyor tabi Aynı zamanda gönülden geçende bu ona özgürlük buna sansürsüzlük Nedim ya
Zaten artık nasıl bir dünyada Yaşadığımıza şaşırmaya başlıyorum, iyice her şeyin bky çıktı
Eşcinselligi ve çıplaklığı iyice yaymaya çalışıyorlar gibi geldi bana din kavramını ortadan kaldırmak istiyor olabilirler
twitter da sansür uygulamıyor ama heryer çıplaklık olmadı sonuç olarak
serbest yapsınlar bişey değişmez
Çıplaklık güzeldir abartırsak daha öekici gelir abartmayın
Tumblr kaldırmasa da milyon site var ordan bulur bizim gençler dsjdj
mesinlikle birkilmeli kim ne isterse gosterisn kendi vucudu nuna olsun komse karismasa
Uygulamayı bilmiyorum hiç kullanmadım oyuzden ne yapıldığı da beni pek ilgilendirmiyor açıkçası
Herşeyi normal karşıladık buna da alışırız sorun değil
Zaten cinsel gifler vardı bi sürü salın da insanlar istediği gibi kullansın
Yıllardır Tumblr kullanıyordum bu habere en çok ben sevindim fjdjd
İyi işte, kendine güvenen göstersin. Bana dm yoluyla ulaşabilirsiniz 🙂
Yasak geldiğinde popülaritesi bayağı düşmüştü belli ki kullanici sayısını arttırmaya ihtiyaçları var
Ben çok uzun zamandır kullanıyorum gerçekten güzel bi uygulama türkiyenin karanlık yüzünü gösterir. Eş değiştirme yapanlar ensestler pedofili olanlar grup yapanlar veya adını sayamadığım fantezileri yapan insanlar var ben çok kişiyle tanıştım
Tabii zaten git gide insanoğlunun bir farkı kalmıyor diğer canlılardan. Sokakta kedi, köpek gibi ciftleşenler de var, bu yasak kalkmış çok mu?
Müstehcen içerikler otomatik engellenir müstehcen içerikler İnternet ortamında yayınlanması yasak suç dur
Sansür olmadanda herşeyi yapan yapıyor zaten bunu normal hâle getirmeye çalışıyorlar sadece buda iyi bir şey değil
Tumblr sansür yasağını kaldırarak ciplaklilaga izin vericeligini açıkladı sizce çıplaklık güzel bir şey mi
Çocukların önünde değilse ve sadece isteyen görüyorsa evet neden olmasın
insanlar kendine hakim olamayabiliyorlar ama bu kendine hakim olabilenlere haksızlık olur yani bence kaldırılabilir. Emin değilim ama
Tumblrda zaten fazlasiyla çıplaklik vardi
21. Yuzyilda yasiyoruz ya hala tartisiliyor mu bunlar
Yaş sınırı olduğu sürece sakıncası yok bence kim napıyorsa yapsın
Yasaklı olmalı tabiki
p*rno. Vardı hemde türk hsgsgag ifsası falan
İzleme ayıp 😃
Kimse kusura bakmasın da. Bı aralar bakmiştım. Hemde eşcinsel dayılar sayısı oldukça fazla 😁
🤮🤮🤮
Maalesef fazla hepsi de evli barkli
Bu site ne sitesi ki. bence yasaklar olmalı
Libidosu yüksek insanların toplandığı bir site işte resim, gif ve video paylaşıyorsun tıpkı Facebook gibi kendi profilin var mesajlaşma ve soru sorma seçenekleri de var
Onlar daha keşfetmemıs Tumblrı o yüzden 😅
Yakında çok duyarız adını 😃
Tumblr kızlarını duymadın mı hiç kızlarıyla ünlü orası 😂😂
Aynen dostum biz Facebooktan sakin sakin Okey oynamaya devam 😃
İş güç yoğun heralde reis 😃
Kolay gelsin o halde hayırlı işler:)
Kullanıcıları buna sevindi.
Serbest olan bişeyi yasaklamaları saçma zaten
Çıplaklar partisi yetmiyo mu ki 😂😂😂😂
ORASI kerhane gibi zaten sıkıntılı bir yer grup murup hepsi var ak
Hemen çûkümü paylaşayım
Zaten herkes çıplak alla alla
Ne ayıp ama bu hiç olmadı hiç sevmem 🤣🤣
Hemen üye olayım hygyj
Nudelerim feda olsun.😅
Orada zaten açık açık atıyordu herkes
Saçma bir uygulama biraz takılıp silmiştim
Maalesef sansürsüz fotoğraflar paylaşılıyor zaten.
Bence mantıklı herkeste olan şeyler
Zaten serbest değil miydi?
serbest olmalı... Porxxxxno severim.
Hiti azaldı tabi napsınlar
Bu beni mutlu etti ahah
benim gibi bir tumblr cı daha :D
Tumblr nedir?
Pinterest tarzı bir site görsel içerikler paylaşılıyor
Serbest olmalı bence
Tumblr neydi
Facebook gibi bir site soru sorma mesajlaşma gibi şeyleri var resim ve gif paylaşılıyor ağırlıklı olarak +18 blog çok fazla ama güzel normal içerikli bloglarda var tabi
Girmem öyle şeylere millet kafayı yemiş
Bi bu eksikti
normalde de çıplaktı ya, özüne dönmüş işte
Evet
Bırakılmalı istemeyen kişi girmez bakmaz zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?