Hayır mesajlar mavi hep maviydi mesaj atıyorum teslim edildi yazıyor görüntülü arayabiliyorum sesli arayabiliyorum fakat dün geceden beri hiç okumadı mesajları ve cevap vermedi
Facetime dan iphonedan birisine mesaj atıyorum mavi mesajlar şimdi gönderildi teslim edildi yazıyor ve görüntülü sesli aratabiliyorum facetime dan ama bugün hiç okundu yazısı görmedim ve cevap vermedi bana engelledimi yoksa cevapmı vermiyor okumuyor felan?
Mavi mesaj balonu yerine yeşil mesaj balonu görüntülenmesi, mesajınızın iMessage yerine MMS/SMS kullanılarak gönderildiği anlamına gelir. Bu, birkaç farklı nedenden kaynaklanıyor olabilir:
Mesajı gönderdiğiniz kişinin bir Apple aygıtı yok. Aygıtınızda veya mesajı gönderdiğiniz kişinin aygıtında iMessage kapalı. Aygıtınızda iMessage'ın açık olup olmadığını kontrol etmek için Ayarlar > Mesajlar > iMessage'a gidin. Aygıtınızda veya mesajı gönderdiğiniz kişinin aygıtında iMessage geçici olarak kullanılamıyor.
Hayır mesajlar mavi hep maviydi mesaj atıyorum teslim edildi yazıyor görüntülü arayabiliyorum sesli arayabiliyorum fakat dün geceden beri hiç okumadı mesajları ve cevap vermedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sorun nedir
Facetime dan iphonedan birisine mesaj atıyorum mavi mesajlar şimdi gönderildi teslim edildi yazıyor ve görüntülü sesli aratabiliyorum facetime dan ama bugün hiç okundu yazısı görmedim ve cevap vermedi bana engelledimi yoksa cevapmı vermiyor okumuyor felan?
Mavi mesaj balonu yerine yeşil mesaj balonu görüntülenmesi, mesajınızın iMessage yerine MMS/SMS kullanılarak gönderildiği anlamına gelir. Bu, birkaç farklı nedenden kaynaklanıyor olabilir:
Mesajı gönderdiğiniz kişinin bir Apple aygıtı yok.
Aygıtınızda veya mesajı gönderdiğiniz kişinin aygıtında iMessage kapalı. Aygıtınızda iMessage'ın açık olup olmadığını kontrol etmek için Ayarlar > Mesajlar > iMessage'a gidin.
Aygıtınızda veya mesajı gönderdiğiniz kişinin aygıtında iMessage geçici olarak kullanılamıyor.
bunlarda bir hata yoksa seni engellemiş demektir
o zaman telefonu kapalı sesli arama zaten yapıyor "çalıyor"yazıyor sa telefon açık demektir "sadece arama sesi varsa ulaşılamıyor demektir
Ozaman engellememiştir dimi?
aynen
Peki 1 gündür neden cevap vermiyor ya da mesajları okumuyor
orasını bilemem
Peki teşekkür ederim
En azından engellememiş bunu öğrendim sayende
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!