- İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğer onların kullanması, senin kullanımına ciddi derecede etki etmiyorsa ücret talep etmene gerek yok bence. Ama sen kullandığın esnada onlar kaynaklı hızı yükseltip ek bir külfete giriyorsan, bu durumda ücret talep etmelisin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılYani her şey para değil haklısın. Bu biraz da komşularınıza olan belli sevgi, saygınız durumu da ama tabi esas hümanistlikten. Eski mahallede aile dostu var o da bir kaç kişiye kendi verdi şifreyi. Fetö olaylarından sonra hafiften tırsma oldu ama yine de şifre vermeye devam ediyor. Onların genel yapısı o ama anlatsam şaşırır kalırsın.
08 Yorumla- +1 yıl
Açıkçası köylü Anadolu insanlari hiç öyle insanlar değiller ve maddi durumları da çok iyi değil ama dikkatli olmakta fayda var
- +1 yıl
Elbette. Maddi durumları iyi değilse zaten alma. Ülkede hiperenflasyon var dayanışma kültürü artmalı bu sıralar zaten. Kolay kolay bir şey olmaz ya abartıp cbye ağır laf ederse sıkıntı olur ona da kim cesaret eder.
- +1 yıl
Girilen siteleri gösteren program kur. İlginç sitelere giriyorlar mı bak bakalım. Umulmadık insanlar aykırı sitelere girebiliyor. 😆
- +1 yıl
O programın adını söyler misin?
- +1 yıl
Bilmiyorum ama var öyle programlar. Araştıracağım bulmaya çalışacağım.
- +1 yıl
Döner misin lütfen araştırınca
- +1 yıl
Tamam döneceğim.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- İnternet & Teknoloji konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılBence enayilik oluyor. Sen istesen verecekler mi bakalım. Birinin internetini kullansam biraz para vermeyi teklif ederdim. şu an iyi hoslarda kessen nankör olurlar. İnsanlar zaten iyi niyetli insanları kullanma peşinde. Onlar senin için yapacak mı acaba?
03 Yorumla- +1 yıl
Günaydın maddi imkanları yetersiz olduğu için şifreyi verdim zaten herşeyde karşılık beklersem o bana aynısını yapar mıydı dersem bence doğru olmaz teşekkür ederim yorumun için.
- +1 yıl
Bendeyardım etmeyi severim ama insanlar senin gibi iyi niyetli değil maalesef . Yaptığın çok güzel bir şey yoksa. Demek istediğim başka bir şey :)
- +1 yıl
Anlıyorum ben seni balım
+1 yılEğer senin kullanımında sorun yaratmıyorsa kullanabilir. Dikkat etmen gereken şey ise komşunun seni kullanılacak biri gibi görmesi. Sürekli senin üstünden geçinmek gibi derdi varsa o insana yardım etme
01 Yorumla- +1 yıl
Yok balım öyle bir durum içerisine girmem sadece internetin şifresini verdim ve arada bir merhaba, merhaba o kadar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÖnemli olan senin ne düşündüğün abla. ben olsam almazdım
00 Yorumla
+1 yılBir söz var biraz argo ama. Bedavaya anan babana veriyor mu ki derler. Para işin içine girince cidden her şey değişiyor. Tamam sen iyi niyetli olabilirsin ama ilk fırsatta sana yamuk yapabilir komşun. Güzel diyorsun insanlar kullansın diyorsun ama öyle olmuyor işte. İyi niyeti su istimal edenler çok bu devirde. Kimseye acımayacaksın aslında. Seveni öperler öpeni severler. Kaç ay geçti aradan bilmiyorum ama şimdi istemek biraz ayıp olur. Onun yerine kullanan kişiler faturanı arada bir de olsa ödemeyi teklif etmeliler. Ben olsam öyle yaparım.
11 Yorumla- +1 yıl
Maddi imkanları olsa kendi netlerini alırlar ama zaten teşekkür ederim yorumun için
internetinizi paylaşmayın
yahu sana ödeyeceğini gitsin telekoma ödesin
eve internet çekmek zor değil ki.
başınıza bela almayın
bakın yasal olmayan işler yaparlar siz de sorumlu olrsunuz
herkes kendi evine çeksin interneti
onların internet çekmesine engel mi var.11 Yorumla- +1 yıl
Ben onu araştırdım cihazdan bulunduğunu öğrendim.
Sen komşunla helalleştiysen sıkıntı yok etrafına bakma 3 5 kuruş seni batırmazda zenginde etmez çok güzel bir düşüncen var böyle devam ettiğin sürece örnek veriyorum burada fakir olsan bile ahirette seni nice zenginlikler bekliyor olucak düşüncenden dolayı tebrik ediyorum seni👏🏼👏🏼👏🏼
03 Yorumla- +1 yıl
Açıkçası ben kota sorunum yok ve her şekilde o parayı ödüyorum kullanmalarını engellemeyeceğim. teşekkür ederim canım yorumun için.
+1 yılBu parayla bile yapılmamalı dostum bak çok büyük hata yapıyorsun. O internetten iktidar, cb ya da devlete karşı bir suç işlenirse direk hattın sahibini götürürler artık babanın üzerine mi, senin üzerine mi bilmem ama çok büyük tehlike arz eden bir durum bu.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Paylaşmak güzel. İnterneti de paylaşmak, iyi bir şey gibi görünebilir. Paylaştığınız kişi ya da kişiler, bilerek veya bilmeyerek herhangi bir suç işlediğinde, suçlu bulunacak olan hat sahibidir. Bunu göze alıyorsanız, internet sizin. İster parayla verirsiniz, ister bedava.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden ben de paylaşırdım ama son yıllarda hiç kimseyle paylaşmıyorum. Kendimden ne kadar emin olsam da başkalarının hangi sitelerde kimlerle ne yapacağına sınır koyamazsin. Sonuç olarak ip sahibine hesap patlar. Kendini aklayana kadar akla karayı seçersin.
Ücret size kalmış. İster alın ister almayın ama suç işlenir ise o zaman iyi bir ücret ödersiniz avukata.10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Komşudur sorun olmaz sen akıllı kızsın adamlar düzgünce verirsin. Kardeşim yıllarca kullandı sorun olmadı ancak onlarida faturaya ortak etmende fayda var. Suç işi varsa hangi cihazla girildiği bilinir. Ortak ödersiniz bir şey olursa o faturayı birlikte ödüyoruz der kurtulursun
10 Yorumla
+1 yılPaylaşılmaması daha çok öneriliyor çünkü senin internetin üzerinden gireceği siteler vs ileride senin başını ağrıtabilir belki tabi işin iç yüzü ortaya çıkacaktır ama tadın kaçar belli bir süre de olsa ha ama para istenir mi diye soruyorsan ve sadece bunun cevabını istiyorsan bence istenmemeli ama eğer senin kullanımını kötü yönde etkiliyorsa ve sürekli bir hale gelirse belki yarısını talep edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılYardımsever bir insansın ancak o komşulardan biri yasadışı bir siteye girerse ya da hackerlar'ın bulunduğu deepweb gibi yerlere girerse sen de dahil o ağdaki herkes hacklenir haberin olsun. O kişi wifi'dan bağlıyken internetten birinin ölüm emrini veya ölüm tehdidini yapsa, ona internet sağlayan kişi de suça ortak sayılıyor anayasaya göre. Bu fikrini gözden geçir bence.
00 Yorumla
+1 yılİnternetinizi kimseyle paylaşmayın zira yakın bir dönemde fetö denen bir hadise yaşandı. Eğer sizin komşunuz konudan bağımsız ve denemek için bylock indirmiş olsaydı bu durum sizi de etkileyecekti. Yasal olmayarak yapılan her şey hat sahibinin üstüne kalıyor. O sebeple tavsiye etmiyorum.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı.
+1 yılYahu girerse girsin nolacak.
İnternet Cafe değil ya sizin ev para alasınız.
Hem para alırsan komşudan ayıp olur.
Kullansın internetinizi bişey olmaz zaten..
Bugün sen ona yardım eden yarın o sana eder.
İnternete girmesini istemezsen modemi kapatırsın ama sen de giremen İnternete ya da şifreyi değiştirirsin kafan rahat olur ama o komşuya da ayıp olur biraz. Hem İnternete giremediği zaman noldu ne var İnternette diye soracak sana.. ne cevap verecen?
00 Yorumla
+1 yılDüpedüz enayilik. Asalaci, pkk'lı, ışid'ci, fetullahçı, hizbullahçı, taliban üyesi, dhkp-c'li, tarikatçı, çember sakallı herhangi bir başka terörist mezhep üyesi veya ümmetçi bir vatan haini olup olmadığı ne malum? Yarın polis evine gelirse çocuk por. n. oları paylaştığı için ve IP adresi sana kayıtlı olduğu için o zaman ne bk yiyecen? Hakikaten beyniniz yok zaten olaydı tek bir adama biyad etmez, kula kulluk etmezdiniz.
02 Yorumla- +1 yıl
Saçmaladın hangi cihazdan bu sitelere girilmiş bulmak kolay polis icin
- +1 yıl
😂 doğru polis süper iş çıkarıyor o yüzden sınırlar folloş IŞİD lideri bile İstanbul'da yakalandığına göre. Beyinsiz.
Komşunuz tanıyor olmanız ile alakalı bence. Bazı insanlar sömürmeye çok meyilli olurlar. Ama ilişkiniz iyi ise ve bu tarz biri değilse lafını yapmaya hiç gerek yok. Zaten her ay alacaksınız. Vermiyor diye iptal mi edeceksiniz? Çocuklar varsa mutlaka işlerini görüyordur. Bazı sitelere engeller konulduğu taktirde bir sorun olacağını sanmıyorum sizin açınızdan.
00 Yorumla
+1 yılveren el alan elden daha hayırlıdır demişler senin ki de bir nevi internet vermek yani iyi bişey bence
10 Yorumla
+1 yılKotalı değil de sınırsız ise onlar da faydalansın ne olacak. Büyütülecek bir şey değil.
Ama bir ara İnternet şifresini değiştirip şaka yapabilirsin onlara 😂😂
Veya modemi kapatıp küçük sürprizler 😂😂13 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar yasaklı siteye girerlerse demişler içime kurt düşürdüler şimdi
- +1 yıl
Yani komşularını tanırsın az çok. Siber suçlara karışacak insanlar mı değil mi bilirsin 🤔
- +1 yıl
Bence değiller kendi halinde yoksul insanlar
İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Sen de ben gibi iyi niyeti yüzünden kullanılan tiplerdensin.. Netflix alır şifremi herkese veririm. Exxen üyeliğimi ve İnternet şifremi paylaşırım. Ekmeğimi ikiye böler paylaşırım. Fakat benim başıma bir şey geldiğinde etrafımda kimseyi bulamam
01 Yorumla- +1 yıl
Evet tam da tarif ettiğin kişi benim.🙋🤦
03 Yorumla- +1 yıl
İngilizce bilmiyorum
- +1 yıl
Sen nesin diyor
- +1 yıl
@ncwpnfpbwlncw teşekkür ederim kardeşim
+1 yılBacım her şey para değil de bunlar sonuçta babanın oğlu değil yasaklı bir siteye giriş yaptığında bir siber suça bulaştığında ip senin ip sen suçlu olacaksın ne gerek var buna.
15 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde düşünmedim çok haklısın ama yoksul ve kendi halinde insanlar aslında ama çok güzel bir noktaya değindin.
- +1 yıl
Bence bu internet ayarını sadece sizin girebileceğiniz duruma ayarlayın. Mesela bir yer var ev internetinin sitesi gibi böyle. Oradan girmesine izin verilen telefonların MAC adresleri yazılarak sadece o cihazların girebilmesi sağlanıyor. O şekilde ayarlarsanız şifreyi girseniz bile bağlanamaz izin verilmeyen cihaz. Ayarladıktan sonra da bir bahane uydurup biz de giremiyoruz falan dersiniz. Sonradan sıkıntıya girmekten iyidir
- +1 yıl
Eşime söyleyeyim halletsin ben hiç anlamıyorum bu işlerden çok teşekkür ederim 💐
- +1 yıl
Rica ederim 😊😊sen güvenlik görevlisisin abla dikkat et bunlara aman diyim😂😂
- +1 yıl
Haklısın gülüm teşekkür ederim 💐
- İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılKomşun gariban bir insan ise sözüm yok ama bazı insanlar karşıdakinin iyi niyetini suistimal edip afedersin ama karşıdakini keriz yerine koyabiliyor bu yüzden ben şahsen interneti parayla da olsa başkasıyla kullanmazdım.
00 Yorumla
+1 yılHic guvenli degil. Artik internet yasasi cikti. Herkes herseyi diyemiyor. Yarin birgun degisik seylere girerse badi agriyan sen olursun. Girme o toplara kimseye guven olmaz bu devurde
01 Yorumla- +1 yıl
Tabiiki hersey para degil. Ama iste insanlar nankorlugu severler. Dedigin gibi guvenligjni saglayabilir ve kotanada ekstra yuk binmiyorsa tabiiki kullandir
Dediğine katılıyorum her şey para değil internet paylaşılabilir bende paylaşıyorum maddi bir beklenti içine girmemek gerek
01 Yorumla- +1 yıl
Herşeyden para beklersek bunun adı insanlık olmaz ama çok haklısın canım
- İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılPaylaşman doğru değil. Nerelere girdi bilemezsin. Bir suç işler, kendini aklama zaman alır. Paylaşma
03 Yorumla- +1 yıl
Ben onu araştırdım balım çok uzun bir süreç almıyormuş siber suçlar cihazı buluyormuş hemen
- +1 yıl
Kuzum benim müvekkilim 6 ay kadar tutuklu kaldı.
- +1 yıl
Anladım balım teşekkür ederim tabi işinin ehlisin daha iyi bilirsin
Valla bence çok ihtiyacı varsa az yesinler de kendilerine İnternet alsınlar ya da senin faturanın birazını odesinler bu devirde bedava iş yapılacak zaman mı 🙄
00 YorumlaBabam da paylaşıyordu tüm siteyle. Yapma baba dedim ve reset attım.. Yapma bence insanlara iyilik gelmiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Anladım canım teşekkür ederim yorumun için
- İnternet & Teknoloji konusunda 622 cevap paylaştı.
u +1 yılYani onlar kullandığı için daha fazla para ödemeyeceksin sonuçta komşu alınmaz falan doğru da eğer girilmesi sakıncalı sitelere girer veya sakıncalı içerik paylaşırlarsa olay size patlayabilir.
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 507 cevap paylaştı. Her şey para değil, internet hızım ikide bir komşu bedava internete girip 4k film izleyecek diye düşemez. Bir kere paylaştık pandemi döneminde, herif selam bile vermiyordu yolda görünce. 😂
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Samimi dostlarınsa para almana gerek yok bence. O para başka bir yerden çıkar çünkü nasıl olsa. Hem senin de dediğin gibi zaten ödeyeceğin bir para sana bir etkisi yok.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılYa bırak şu yamyam insanları arkadaşım sen kendine bak. Komşuna internetini paylaşmışsan ondaki o iyiliği görmüş, uyumu yakalamışsın..
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılİP adresiniz Mac adresiniz vs bunlar aynı oluyor.. Bir sıkıntı olursa yargılanırsınız, para değil mesele zaten
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibi düşünüyorum ama herkes bu kadar iyi niyetli değil, niyeti belki de seni kullanmak
01 Yorumla- +1 yıl
Ben buna müsade etmem ki balım tek muhabbetimiz merhaba merhaba o kadar
+1 yılSenin bileceğin iş başkasına anlatma zaten ne yaptığını gerek yok. Ben öyle düşünüyorum en azından
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 814 cevap paylaştı.
u +1 yılYan binada oturan öğrencilere verdim bende beleşe, benden çok kullanıyolar he :D
Gerek yok ya her şey para değil00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkomşum merhaba, internetini paylaştığın kişiyim. Bende ne zamandır bu konuyu konuşmak istiyordum. İnternetin %30’unu ben karşılamak istiyorum. Uyar mı?
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂 sabah sabah bı git la
Cevap sahibi+1 yıl😁
Evet almalısın. Komşu komşunun külüne muhtaç lafını abartmayalım yani :)
06 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim canım yorumun için
- +1 yıl
Her geçen gün güzelleşiyorsun maşallah sana 💐🧿
- +1 yıl
İltifat etmiyorum gerçekten güzelleşiyorsun
+1 yılPaylaşımcı olmak güzel bir şey ancak internet paylaşmak dünyanın en büyük hatası olabilir. Kendi güvenliğiniz için paylaşmayın bence
00 Yorumla
+1 yılsen bilirsin elbette ama onun senin bağlantın üzerinden suç işleme olasılığı da yüksek
bağlantı sahibi sensin :)
kime neyi izah edeceksin00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 413 cevap paylaştı. Bende yıllarca 10 yıla yakın komşumla paylaştım hiç ücret almadım 3 çocuğu okudu çok fayda gördü buda beni mutlu etti. Bence her şey para değil
00 YorumlaBence kullaniyorlarsa bu hayat pahalılığında sana para vermeleri gerekir. Ayrıca sıkıntılı sitelere girerlerse olan sana olur
00 Yorumla
+1 yılHerhangi biri suç işleyecek bir siteye girerse sen suçlusun bil istedim
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç bu şekilde düşünmemiştim.
- +1 yıl
Aklında olsun geçmişte örneği çok
- İnternet & Teknoloji konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılBu devir bu kadar iyi niyeti kaldırmaz, ne paylaş ne al ne ver, kafan rahat olsun...
10 Yorumla Rahatsız hissediyorsan söyle, ekonomik olarak iyi değilim bireysel yapacağım de
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. İp adresini kullanıp suç işlerse başın derde girer. İnternet komşuyla paylasilmamali.
00 Yorumlaher şey para değil. tabi aranız iyiyiyse bozma arani
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılKomşu komşunun külüne muhtaçtır. Yarın Birgül o da sana bir güzellik yapar.
01 Yorumla- +1 yıl
En iyisi insana yatırım yapmak.
+1 yılÇok samimi ce iyiliği hak eden biriyse alma benden isteyen olsa veririm
00 YorumlaP. rno izlerse polis direk senin tepene çöker haberin olsun 🤭
00 Yorumla
+1 yılBence alma iyi niyetli 'ler her zaman kazanır
00 Yorumla
+1 yılÇok mu zenginsin niye parasını almıyorsun onun işine geliyor beleş bulduğu için umursamıyor
00 YorumlaPara araya girdiğinde daha çok sorun olur komşular arasında
00 YorumlaDoğru olanı yapıyorsun. boş ver insanları. İnsanlar çok konuşur boş konuşur.
00 Yorumla
+1 yılÜcret falan isteme sanki ne bu kadar dhdj hem sevap işliyorsun :dd
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlmalısın sonuçta internet ucuz bir şey değil ve bununda bir sınırı var
00 Yorumla
+1 yılBende komşumla paylaşıyorum wifi şifremi para da almıyorum, almam nolcak sanki.
00 Yorumla
+1 yılHersey para deglki onenli olan insanlik eger durumun kotuyse isteyeblrsn
00 Yorumla
+1 yılpara almalısın elbette. yarısı olmasa bile bir miktar almalısın.
00 Yorumla
+1 yılAc kurtlar sofrasi bu dunya, bencillik cok var. Bu senin tercihin
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Paylasmamalisin hangi sitelere gireceğini bilemezsin
00 YorumlaHocam şu sistemi uygulayın bence diyin ki bir ay siz bir ay ben ödeyeyim. Bence dahaa mantıklı
00 Yorumla
+1 yılİhtiyacı varsa bende paylaşırım arkadaşımla ne var bunda.
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat