İnternet & Teknoloji Kwai uygulmasının daha önce hiç indirmemiş biri var mı? Kumsalaltın Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Daha önce hiç kwai indrimemiş biri var mı yardıma ihtiyacım varda bana ulaşabilirmisiniz? Kwai uygulmasının daha önce hiç indirmemiş biri var mı? Cevapla İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Drogbaaa123 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl İndirmedim de bana yardımcı olman gerekiyor hediye alacağım ikilemde kaldım. Yardım eder misin 0 14 Yorumla Kumsalaltın +1 yıl Sen bana yardımcı olursan bende sana olurum Yorumla Drogbaaa123 +1 yıl Karşılıklı çıkar diyorsun söyle bakalım Yorumla Kumsalaltın +1 yıl Ee tabikiside karşılıksız bişey kalmadı bu devirde Yorumla Drogbaaa123 +1 yıl Tamam tamam anlat hadi Yorumla Kumsalaltın +1 yıl Sana bi link atıcam kwai uygulamasını indirip kayıt olucaksın attığım link üzerinden o kadar Yorumla Drogbaaa123 +1 yıl Şimdi seninle bu devirde kalıp kalmadığını mı tartışayim Yorumla Drogbaaa123 +1 yıl Refarans diyorsun yani boş işlerin peşinden koşuyorsun Yorumla Kumsalaltın +1 yıl Bana göre boş değil Yorumla Kumsalaltın +1 yıl Para kazanıyorum bunun üzerinden Yorumla Drogbaaa123 +1 yıl 🙂🙂 kaç kuruş? Yorumla Kumsalaltın +1 yıl Kayıt olan kişi başına 10 tl Yorumla Drogbaaa123 +1 yıl 😅😅 ben vereyim sana 10 tl Yorumla Kumsalaltın +1 yıl Dkcödöclsxls uygulamaya girince otomatik veriyosun zaten Yorumla Drogbaaa123 +1 yıl Uğraşamam öyle 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İndirmedim de bana yardımcı olman gerekiyor hediye alacağım ikilemde kaldım. Yardım eder misin
Sen bana yardımcı olursan bende sana olurum
Karşılıklı çıkar diyorsun söyle bakalım
Ee tabikiside karşılıksız bişey kalmadı bu devirde
Tamam tamam anlat hadi
Sana bi link atıcam kwai uygulamasını indirip kayıt olucaksın attığım link üzerinden o kadar
Şimdi seninle bu devirde kalıp kalmadığını mı tartışayim
Refarans diyorsun yani boş işlerin peşinden koşuyorsun
Bana göre boş değil
Para kazanıyorum bunun üzerinden
🙂🙂 kaç kuruş?
Kayıt olan kişi başına 10 tl
😅😅 ben vereyim sana 10 tl
Dkcödöclsxls uygulamaya girince otomatik veriyosun zaten
Uğraşamam öyle 😅
Hiç kullanmadım.
O ne ki
Bir tür sosyal uygulama