Büyük şirket çünkü Tiktok da ona bağlı heryerde reklamı var amaç Tiktok gibi baya haraketli olsun zaten Tiktok çıkmadan önce çok çok kalabalıktı Herkes Kwai deydi milyonlar
Eskiden sariyordu sonra bizim oğlan yasak getirmişti bir aralar ortadan kaybolmuştu o sira Tiktok adında uygulama çıkardı şirket zaten aynı şirketler neyse yasak felan kalktı Kwai yeniden meydanlara döndü ama kardeşinin gerisinde kaldı şu an o yasak yüzünden 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet zaten Tiktok yokken orası vardı o zamanlar baya popüler di Tiktok çaldı musterilerini
Niye bu kadar çok reklam vermişler ki
Büyük şirket çünkü Tiktok da ona bağlı heryerde reklamı var amaç Tiktok gibi baya haraketli olsun zaten Tiktok çıkmadan önce çok çok kalabalıktı Herkes Kwai deydi milyonlar
Beni de yıldırdı tiktok çakması lanet uygulama :/
Tiktok çakması derken asıl Tiktok onu taklit ediyor 😀
İkisini de kullanmıyorum, ikisi de benzer sadece tiktok daha bilindik olduğu için böyle söyledim :D
Eskiden sadece Kwai bilindikti 😀şimdi Tiktok
Kwaiii hiç sarmayiii ajsjfksjs
Eskiden sariyordu sonra bizim oğlan yasak getirmişti bir aralar ortadan kaybolmuştu o sira Tiktok adında uygulama çıkardı şirket zaten aynı şirketler neyse yasak felan kalktı Kwai yeniden meydanlara döndü ama kardeşinin gerisinde kaldı şu an o yasak yüzünden 😀
Ben KWAİ kullanıyorum tiktok yokken KWAİ vardı ama hala KWAİ bence 1 numara
Tiktokun diğer kardeşii
Tiktok kopya yaptı onu öyle çıktı piyasaya
@JaponMakineleri abisine çekmiş diyelim
Aynen 😀
Reklam engelleme uygulamaları var dene bir ara
Keko uugulaması
ben kullanıyom
Nasıl bir uygulama
Öooooğggggkkk
Kwai ne yaa