Merhabalar,
Yeni iki website açmak istiyorum.
şu an sadece bir siteye ödeme yapacak bütçem var. Sitelerimi blogger ile kurmak istiyorum. Merak ediyorum sizce alan adını sitede belirli bir içerik ürettikten sonra mı almalıyım yoksa ilk açtığımda alsam farketmiyor mu? Bloggerda sadece domain almam yeterli olur mu. Blogger hosting hizmeti sağlıyor mu? Domain için hangi siteleri tercih edebilirim? Godady de sadece alan adı alsam bloggera sorunsuz taşıyabilir miyim? Sorularımı yetkin ve bilgili kişiler yanıtlarsa sevinirim. Teşekkürler
- Ek olarak: şimdi ücretsiz bloggerla devam etsem sonra domain almayı tercih etsem alan adımın com uzantısını başka biri kasıtlı olarak alır mı? *Bana satmak için. Alan adı alınmamış olsa bile com uzantısıyla değiştirdiğimde aramalarda arka plana düşer miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Alan adını yani domaini hemen almanda fayda var çünkü aynı domaini başka birisi de sorgulayıp eğer boştaysa kendi adına kaydettirebilir. Domaini herhangi bir isp den alabilirisin. Domain işlemlerinin içinden blogger ın dns kerime yönlendirip gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
Haklısın ancak domain sonrası resmi mail almak istiyorum ancak hostingde gerekiyormuş. Blogger bunu karşılıyor mu onu merak ettim. Yani sadece domain yeterli mi. isp dediğin ne domain adı satan siteler mi. Bu konularda gerçekten tecrübesizim
kuzenim bu işleri yapıyor çok pahalı değildi her şeyini ayarlıyordu istersen sorabilirim.
numarasınıda verebilirim ara konuş
Çok teşekkür ederim. Olabilir aslında
Şu an banka hesabımda 70 tl var ve bu yeterli değil. kazandığıma emin olmadan harcamak istemiyorum açıkcası. O yüzden kararsız kalmıştım. Yüklesem yüklerim ama ilk site deneyimim olacağı için kazanabileceğimi deneyimleyip görmek istedim.
yazdım özelden bende youtube ye giricem güzel içerik üretebiliyorum bakalım hayırlısı :D
Aynı zamanda youtubelada ilgileniyorum. Birkaç ay önce ilk videomu yayınladım hatta. Dilersen kanal adını özelden paylaşabilirsin abone olurum. Başarılar dilerim :)