Domain ve Hosting konusunda bilgisi olan baksin?

Merhaba

Aklımda uzun zamandır web sitesi kurmak var.

Ancak bütçem fazla olmadığı için seçimimi iyi değerlendirmek istiyorum. Fazla seçeneğim yok ve kendim için en doğru olanı seçmek istiyorum. Para kazanma beklentim de var bunu ek olarak belirteyim. 1 yılda adsense geliri kazanıp kazanmayacağımın garantisi olmadığı için bu bütçeyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.

220 TL lik bir bütçem var.
Aklımda 3 seçenek var.
1- Sadece domain alarak blogger üzerinde site kurmak
2- Domain ve hosting farklı sitelerden *natro *guzelnet vb. alıp wordpress. org dan ücretsiz kurulum yapmak
3- Wordpress. com 1 yıllık üyeliğinden paket satın almak.
4- Resimlerde görüleceği üzere; guzelnet sitesinde ki wordpress paketlerinden hosting satın almak.

Güzel bir tema istiyorum. Eğer 1. ve 2. maddeyi gerçekleştirirsem internetteki demo temalardan ekleyeceğim.
3 ve 4 de site temaları var mıdır nasıldır fikrim olmadığı için sorma ihtiyacı hissettim. Daha önce hiç domain& hosting hizmeti almadım.

şu an gönlüm en çok 3. den yana. Ancak bunu yaptığımda domain benim üzerime tescillenmiyor mu bunu merak ettim. 1 yılın sonunda kemik kitlem oldu ancak maddi anlamda güzel sonuç elde edemedim. Bu sebeple de paketi yenileyemedim diyelim. Peki başka biri benim alan adımı üzerine alırsa emeklerim boşa gitmez mi. Diyeceksiniz ki diğerleri de 1 yıllık. Ancak onlarda alan adı süreli dahi olsa üzerime tescilleniyor. Wordpress de bu durum yok sanırım?

Domain ve Hosting konusunda bilgisi olan baksin?