Arkadaşlar ben bir şey söylemek istiyorum. yaklaşık 2-3 aydır tek tek parçalar bulup bilgisayar topladım çok emek ve para harcadım. 3070li 5600x li bi sistem kurdum.
Ama 3 gün oynayıp sıkıldım ve sattım. Şimdi tekrar göz kırpıyor. Yani bilgisayar istiyorum ama yine heves yok gibi. Yani ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. PlayStation5 te alabilirim Ama onun içinde 4k TV şart. Daha önce mutlaka bu hissi yaşayan biri vardır. Eskiden neredeyse tüm hayatım bilgisayardı. Steam oyunlarım neredeyse 4k saatle doluydu. ne bileyim yaw
Ama 3 gün oynayıp sıkıldım ve sattım. Şimdi tekrar göz kırpıyor. Yani bilgisayar istiyorum ama yine heves yok gibi. Yani ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. PlayStation5 te alabilirim Ama onun içinde 4k TV şart. Daha önce mutlaka bu hissi yaşayan biri vardır. Eskiden neredeyse tüm hayatım bilgisayardı. Steam oyunlarım neredeyse 4k saatle doluydu. ne bileyim yaw
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şimdi hayatında bir şey olmadığı için boşluk yaşıyorsun. Yerini başka şeylerle doldur ve yeni hobiler edin
Ne yapsam olmuyor. Yurtdışına çıkmak gibi her şeyi yaptım artık bişey zevk vermiyor. Güzel miktarda dövizde var arabam var evimde var. Motorsiklet kiralıyorum onu almıyorum çünkü çalınma riski var. Kafam pcde saatlerce oyun oynamak istiyor.
Pc'de binlerce yeni dünya ve gizemli oyunlar falan var. Bunun yerini doldurmak için sana en az oyun kadar zevk veren bir kaç kitap serisi önerebilirim. Cidden okudukça bağımlısı oluyorsun. Rüzgarın adına kesin bak. Buz ve ateşin şarkısını sevebilirsin. Stephen king'in kitapları da çok akıcı.
Yine oyun dünyasının bir benzeri olan film ve dizi dünyasına bakabilirsin. Onlar da yerini doldurabilir.
Hatta en iyisi, kendi dünyanı kendin yarat. Eline bir kalem ve kağıt al bir oyun senaryosu yaz. Dünyası ve karakterleri tamamen sana ait olan. Roman şeklinde falan da yazabilirsin bu da seni tatmin eder
Kitap okumayı sevmiyorum
Ps5 e 4k şart diye bi kuralı nerenden çıkarttın
E kutusunda 4k yazıyor
4k desteği var diyor 4k kullanıcaksın demiyor
1080p monitör al kullan
Knk aşk lazım sana
Var