İnternet & Teknoloji İnternetteki tüm sosyal medya hesaplarını kapatmak mantıklı mı, asosyalleştirir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sosyal medyayı aktif kullandigimdan beri ruh hastası insanlardan cok goruyorum İnternetteki tüm sosyal medya hesaplarını kapatmak mantıklı mı, asosyalleştirir mi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Hasta Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl aktif olarak sosyal medya hesaplarını kullananlar gerçekten sosyal mi oluyor? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Basarirsan Ruhun, psikolojin düzelir, rahatlarsin. Sosyal hesaplar insanlarin psikoljilerini bozuyor 1 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Şu pisliğin yazdıkların bak ot beyinli 1 0 Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 467 cevap paylaştı. Ben kapattim kafam oyle rhat vallhi anlatamam 1 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 419 cevap paylaştı. Belli bir süre her şeyden uzaklaşmak iyi gelebilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
aktif olarak sosyal medya hesaplarını kullananlar gerçekten sosyal mi oluyor?
Basarirsan Ruhun, psikolojin düzelir, rahatlarsin. Sosyal hesaplar insanlarin psikoljilerini bozuyor
Şu pisliğin yazdıkların bak ot beyinli
Ben kapattim kafam oyle rhat vallhi anlatamam
Malsefy ki ruh hastası çok
Belli bir süre her şeyden uzaklaşmak iyi gelebilir
Hasta mi bu kim, nereden ulasiyor?
Mantıklı
Hayır özgürleşirsin