4k 60 FPS mi
8k 30 fps mi
Telefonumda hangisi daha iyi çeker?
8k 30 fps mi
Telefonumda hangisi daha iyi çeker?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 10 yaşında falanım bizim evin karşısındaki parkta top oynuyoruz mahalledeki çocuklarla. Emir diye bir çocuk vardı 5-6 yaşında 6 ay önce taşınmışlardı. Her gün sokaktaydım o da yanımda oluyodu genelde kardeşim gibiydi yani. Birgün top oynuyoruz yine işte benden 1 yaş büyük bi eleman var. Boyu benden biraz daha uzun ama incecik bişey baktım emir'e vuruyo falan top oynarken sürekli.(O zamanlar da 10 yaşında ki çocuklar için kalıplı ve baya güçlüydüm, Kendime güvenim tamdı). Bir vurdu iki vurdu çocuğa sinirlendim bir daha çelme takınca. 2 kolunu tuttum kafa atma pozisyonundayım bağıra bağıra ne vuruyosun çocuğa diyorum. Kavga etmek gibi bi niyetim yoktu orada hıyar bi kafa attı. Benim burnumdan şarıl şarıl kan akıyor. Arkadaşım dedi lan burnuna bişey oldu. Kanları gördüm , burnumu elimle bi yokladım harbi yamulmuştu yani söve söve eve doğru koştum. Bir yandanda nasıl ağlıyorum eve geldim şarıl şarıl kan durmuyo. Hastaneye gidene kadar kanadı , buz falan koyduk tabi. hemen film çektirdik doktor kırılmadı dedi. Damar kesilmiş mi ne öyle bişey demişti ama burnum 6 senedir o halde yamuk değilde tam laz burnu oldu sokakta görseniz garanti karadenizli dersiniz.
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?