Dünya tersine filan döndü ve sosyal medya hesap şifresini veren bir sevgiliye denk geldiniz. Hesaba giriş yapar mıydınız?

Dünya tersine filan döndü ve sosyal medya hesap şifresini veren bir sevgiliye denk geldiniz. Hesaba giriş yapar mıydınız?

Girerdim. Ondan da beklerim o da girsin. Benim tanıdıklarımı tanır, sevdiklerimi sevmediklerimi bilir. Sevgilim arkadaşım sırdaşım olur kendisi. Yok şuna bakmışsın, yok bu özel falan demem. Benim özelim onun özeli lafı yok aramızda.
Ben çok çabuk soğuyorum. Eğer hayal kırıklığına uğrarsam * sene güvenmem. O yüzden bakmazdım. En azından birbirimizden emin olana kadar, o saatten sonra da baktığımda bir şey görmeyeceğimi bilirim zaten.
istemem ama kendi hür iradesi ile verse ya da bilsem tabii ki girerim anında bakarım herşeye
Bilmem, şifre sormadım hiç kimseye. Ben verdim, güvensinler diye :)
Teşekkür ederim ✌️
Cevap
10Cevap
Telefon şifrem dahil tüm şifrelerimi veririm çekinmem.
İlişkide gizli saklı olmasına karşıyım
Elimde şifresi zaten olmalı yani bence ama özellikle kurcalamak için açıp bakmam
Herr insanın bir kişisel alanı vardır ve bunun ihlal edilmesini mantıklı bulmuyorum. Sevgilim diye herşeyinin analizini yapmam gerekmiyor. Benimle paylaştığı ilişki ile ilgilenirim.
Bilmemek daha güvenli kendim hakkında kötü bir şeyi varsa ve bu öğrenilirse ilişki komple biter ve eziyet gibi olur
o sırada yazılımcı olup hertürlü bakan ben jkjlkjhkjkjkl
Ne alaka
Ben yapmazdım. 3 dakika içinde kıskançlık krizine girecek bir şey illa ki görürdüm. Gerek yok gerilmeye 😉
Cahillik mutluluktur 😄
Ya şimdi biz yapı gereği meraklı bir milletimiz sırf meraktan olsa yine girer bakarız 🤣🤣🤣
Hiç çıkmam kendi hesabım gibi kullanırım evelallah.
Eşimde bende kullanmıyoruz kullanamaz da şifrede neymiş 🤨
Yapmazdım.
Temelinden kuşku duyduğum bir evim olamaz.
İlişkide temel, güvendir.
Bilseydim meraktan bakardım, şüpheden değil.
Böyle bir şey istemem bendende istenmesin asla
Biliyorum girip bakıyorum o da benimkine bakıyor
"Sevgili eşim " sosyal medyayı geç, telefonuna şifre koyamaz. Prensip.
Kullanmıyorum, olsaydı da ikimizin ismiyle ortak hesap ve ortak şifre olurdu.
Esimin şifrelerini biliyorum. Hic kendi telefonumda acmadim. Bi iki kez telefonuna bakmışımdır ama kendi vermistir.
Bakardım 1 kez jsjsjs
Çaktırmadan
Hayır , şifreni değiştir derim.
biliyorum ki... şifreler aynı...
Gerek yok ki sonsuz güvenirdim
E vermis iste niye girmi'm uejdh
Evet her gün bakarım
Hayir bana yapilmasinida istemem rahatsiz olurum
Yapardım. Hesabını kullanabilirdim hatta.
Girmem çünkü hiç çıkmam ki.. 😂
hayır
Hayır diyenler büyük yalancı ya da evlenilesi kız
Hayır
Evet😂
Ona sormadan yapmam
Biliyorum ve giriyorumda
Ahh girip basımi agirtmak istemezdim
duruma bağlı
bakarım tabi ki
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?