Benimki bilgisayar ve cep telefonu. Sizler?

Cep telefonu
Bilgisayar
Televizyon
Diğer (Cep bilgisayarı, kios vb.)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benimki bilgisayar ve cep telefonu. Sizler?

Telefondan %90..
Telefon :D
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
10Cevap
Akıllı Telefon
bu hangi marka ya 😂 Kıskandım
Google da ekran görüntüsü arattım. Ya hiking A27 ya da S22 ultra gibi. Bir ipucu versen 😀
iPhone 12.. Aynen Google lenste arattım.
iPhone 12 ve Xiaomi Redmi Note 11 pro 8+3/128 global. iki tane var.
iPhone 12 kullanıyor sun ve Samsung Galaxy S10 Kıskandın Bana inandırıcı Gelmedi pek doğrusu 😅 Çünkü Senin telefon piyasa da Daha değerli Apple iPhone çok yüksek fiyatlara satılıyor ama Samsung ve sadece Samsung değil bi çok android cihaz da Xiaomi oppo falan bi sonra ki yeni modeller çıkınca fiyatta deger kaybediyor Apple iPhone çok Güzel cihazlar ama Bana Göre fiyatları gereksiz pahalı Apple en büyük rakibi Samsung ama değer kaybediyor ama satmayacak kullanacaksan Samsung gerçekten harika bir cihaz akıllı telefon amiral gemisi de kendini aşmış ekran kalitesi olsun arayüz yazılım kamera çok başarılı peki sen ne zaman aldık iPhone 12
2 yıl kadar önce aldım iPhone'u. iPhone genel olarak günlük standart işlemler için kullanıyorum. Xiaomi daha çok oyun için kullanıyorum. Gaming e özel birkaç uygulaması var. Zaten Media tek in G serisi Gaming serisi cihazlarından en üst cihazlarından birisi. Yıllar önce ben j5 kullanırken S8 çıkmıştı. Ve sonsuz ekran diye tanıtıldığında resmen o telefona aşık olmuştum. Ama mali sebepler izin vermedi ve içimde bir ukte kaldı. Şimdi seninkinde de sonsuz ekranı görünce eski anılarım aklıma geldi. Ancak belki anlarsın belki anlamazsın bilmiyorum ancak bir şey insanın içine isleyince bir kere orada uzun süre kalıyor. Yoksa kıskandım yazdığımda dahi benim telefonumun resimdeki den daha pahalı olduğunu bende biliyordum. Bazen tek şey fiyat olmuyor işte. Anlatabildim umarım. O yüzden kıskandım yazdım.
https://youtu.be/aUZ9SbYsNxg İşte o reklam.
Anladım şimdi çok daha iyi marka seri olarak çok seviyorsun sen 😉😊 Evet Ben de zaten Samsung Sevdiğim için aldım Bi ara Xiaomi düşündüm ama Arayüzü sevemedim mui bana biraz boş gibi geldi onun için seçmedim Samsung Oneui ile oldukça zengin özelliklere sahip Samsung alacaksan amiral S serisi den şaşma derim iPhone da biraz düşündüm ama onu da hiç iOS kullanmadım için belki beğenmem diye almadım android kullandım kullanıyorum yıllardır ilk telefonum Windows phone işletim sistemiydi Windows olduğuna aldanma 😅 Market mağazası berbat durumdaydi neredeyse doğru düzgün bir şey telefonum da ilk telefonum Nokia Lumia 625 di telefon güzeldi ama yazılım bozuyor isin rengini çok zayıf sonra Lenovo Motorola G4 plus geçtim en uzun onu kullandım g4 plus 2017 de aldım 2021 2 hazirana kadar ve 2 Haziran 2021 de Lenovo Motorola G4 plus veda edip şimdi Samsung Galaxy S10 geçtim hala da kullanıyorum senin önceki telefonun neydi
Yeniden eskiye doğru gideyim. iPhone 12- Xioami Redmi note 11 pro - iPhone 6s- Huawei p20 lite- Asus Zenfone 3- Sony Xperia xz ultra- Samsung j5 - Casper Via v5- iPhone 5s - Samsung Galaxy ace- Nokia ekspress music- Nokia 5250- Tuşlu Nokia. Yüzden fazla telefonu da aileden arkadaştan deneyip kullandım. Sanırım 600den fazlasını da Media Markt vatan gibi tekno marketlerde denedim.
Vayy Bee telefon Konusunda Artık İyice tecrübe sahibi olmuşsundur 😉 bayağı kullanmışsin ben ilk olarak akıllı telefona Samsung Galaxy S4 de başladım Samsung Galaxy S4 Efsane sınıfına girebilecek muhteşem cihaz di çıktığı yıla göre tabi 2013 yılında çıkmıştı S4 2013 de Samsung a rakip olacak Pek firma yoktu sadece iPhone du şimdi Samsung rakipler arttı Xiaomi de kafa tutuyor artık yalnız dikkatimi çeken Şu Bunu sende farketmişsindir Xiaomi mui arayüzü Apple iPhone benziyor burada kopya var 😅
Şimdiye kadar sadece 3 telefonu beğendim. Islemcile her yıl yenileniyor. Genellikle tasarım hoşuma gittiği zaman seviyorum. iPhone 5s ilk çıktığında harika bir tasarımı vardı. Samsung Galaxy S8 ve sonsuz ekranı. iPhone 12. iPhone'un tanıtım videosunu izlemiştim ve bunlar ne saçmalıyor demiştim arkadaşa. sonra uzun vadeli bir cihaz alayım diye internetten sipariş ettim vs. Cihaz geldi kurulumu yaptım. 4.5gb kim oyunu app Store'dan 50saniye ile 1 dakika gibi bir sürede indirdi. Sonra öylesine bir video indireyim dedim you tube Dan. 1.5gb lık videoyu indirmesi 15 saniyeyi geçmedi..390mbps internet hızı aldım mobil veriyle. 12nin tanıtım videosunda kız bir göz kırpma yapana kadar 10 tane şarkı iniyordu. Gerçekte daha fazlası olabilir. link bıraktım.
https://youtu.be/9GA4gqLeeIQ
Xiaomi sadece batarya konusunda iyi. Arayüz Apple a benzemiyor. Bir de game modu var. Harici Samsung bin basar. Black shark serisi için bir şey diyemem ama. Deneme fırsatım olmadı.
Ben Bi akıllı telefon da tasarıma çok önem veririm şimdi Tamam İşlemci Batarya çok daha önemli onlar zaten ilk önceliğim dikkate aldıklarım işlemci Batarya ama tasarım da bi o kadar önemli çıkardığın zaman öyle tipsiz durmayacak bi şekli olmalı ki Samsung yıllardır hep karizma havalı cihazlar üretti bence Samsung asıl havayı S6 serisinden itibaren note da ise note 5 yakaladı çünkü cam malzeme de kullanmaya başladı sonra artı kavisli ekran kullanım olarak Baktığında düz ekran daha rahat ne söyleyeyim kavis çok rahat olmuyor kılıfsiz maalesef 😅 Ama görünüm olarak dikkat çekiyor kavisli ekran ben Samsung da S8 serisi zaten s9 serisi dememe gerek yok aynılar ve note 8 note 9 Samsung en çok sevdiğim tasarım da Üstteki sensörler görünümü iris çok Güzel di be ya keşke S10 serisinde hep devam etseydi işte tam ekrana geçtiğinden kaldırdı bu bana göre eksi ben Samsung diyince bildirim ledi iris le alıştım
Samsung Note Serisi Demişken Note 7 ler de bilirsin İnsanların Aklında kabus olarak yer etti tehlike çünkü yanlış üretim den batarya hatali olduğundan çoğunda patlama yangın meydana geldi kiminin elinde alev aldı kimin cebinde kiminin yüzüne patladı hatta birinin de arabasını ateşe çevirmiş Note 7 bunun üzerine Samsung Geri topladi Note 5 hediye etmişti diye biliyorum 2016 yılında Note 7 Samsung a büyük zarar ettirmişti ama tasarım olarak en sevdiğim cihazlar asıl note 7 ve s7 edge di note 7 hazin sonu beni üzdü keşke patlamasydi keşke üretim de acele etmeden dikkatli üretim yapilsaydi
Tv den YouTube netfilix. Telefondan wp Instagram PC den de aynı
Sadece cep telefonu. Akıllı telefona geçiş yaptığımdan beri her işimi telefon görüyor 😂
Bilgisayar, zaten yazılım ile ilgilendiğim için günün büyük bir saatini bilgisayarda geçiriyorum.
çoğu zaman telefon ve tablet üzerinden internete bağlanıyorum
Telefon çünkü bilgisayarım yok.
Cep telefonu genelde bazende tablet
Valla eşit derecede pc, laptop, telefon ve tablet
hesap makinesi 😌
Super teknoloji, super kafa
bilgisayar
Akıllı cep telefonu
PC ve telefon.
Elime ne geçerse 😂
Telefon
bilgisayar