Telefona dizi indirmek istiyorum, internet bağlantısı olmayan zamanlarda izlemek istiyorum, hangi dizi indirme programını kullanabilirim? Ve bilgisayarla değil de, direkt telefona indireceğim, dizi indir mobil için seçenekler neler?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Telefona dizi indirmek istiyorum, internet bağlantısı olmayan zamanlarda izlemek istiyorum, hangi dizi indirme programını kullanabilirim? Ve bilgisayarla değil de, direkt telefona indireceğim, dizi indir mobil için seçenekler neler?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte dizileri izlemek için televizyona bağlı kalmamıza gerek kalmadı. Artık cep telefonlarımız aracılığıyla istediğimiz dizileri her zaman ve her yerde izleyebiliyoruz. Peki, telefona dizi nasıl indirilir? Mobil dizi indirme programları hangileridir? Telefona dizi indirme hakkında ufak bir araştırma yaparak önerilerimi paylaşmaya geldim. Gelin hep birlikte dizi indir mobil seçeneklerine bakalım.
Bu tür uygulamalar, hem dizi izlemenizi sağlar, hem de istediğiniz dizileri telefonunuza indirmenizi mümkün kılar. Popüler dizi izleme ve indirme uygulamaları şu şekilde:

Netflix, geniş bir dizi ve film kütüphanesine sahip dünyaca ünlü, popüler bir platform. Netflix uygulamasını telefonunuza indirerek, çevrimdışı olarak dizileri izleyebilir ve indirebilirsiniz.

Amazon Prime Video, birçok dizi ve film içeriği sunan bir platform olarak karşımıza çıkar. Uygulamasını telefonunuza indirerek, favori dizilerinizi çevrimdışı olarak izleyebilirsiniz.

Disney+'da popüler Disney dizilerini ve filmlerini bulabilirsiniz. Disney+ uygulamasını indirerek, istediğiniz içeriği telefonunuza indirebilirsiniz.

YouTube Premium, abonelik tabanlı bir hizmet sunar. Abone olarak, YouTube videolarını reklamsız izleyebilir ve çevrimdışı olarak indirebilirsiniz. Birçok dizi ve web dizisi, YouTube Premium platformunda mevcuttur.
Yukarıda bahsettiğim dizi izleme ve indirme uygulamaları güvenli bir hizmet sunar ancak bunların yanında internet üzerinde birçok dizi indirme sitesi bulunmakta. Bu sitelerde dizileri telefonunuza indirmeniz için genellikle indirme bağlantıları veya torrent dosyaları bulunur. Dizi indirme programı olarak Utorrent, BitTorrent'i kullanabilirsin, bu programları mobiline indirerek de telefonuna dizi indirebilirsin.
Bunun yanında bedava dizi indirme nasıl olur dersen, benim de bazen kullandığım UC Browser ile istediğin diziyi mobilden indirebilirsin. Benim mobil dizi indirme seçeneklerim bu kadardı. Umarım faydalı olur. Şimdiden iyi seyirler 🌸
Torrent veya Internet Download Manager var benim kullandıgım gayet basarılı. Internet Download Manager izledigin siteden direk indirmeye ardımcı youtube gibi sitelerden ama diğeri yani torrenti braz arastırıp calısan bir torrent bulman lazım.
Bilgisayardan için istiyorsan, Torrent'den indirebilirsin. "kickass. to"dan istediğin dizi-filmi seçebilirsin. turkcealtyazi. org'dan da altyazılarını indirebilirsin. Gayet rahat
ama telefon veya tabletten indirmek istiyorum
@lovelygomez
H
Kendi sitelerinden veya Google Play uygulamasından bu iki programdan herhangi birini mobil cihazına indirmen gerek. Bilgisayardaki Torrent gibi çalışır. Telefonuna müzik, film, dizi, oyun indirebilirsin. Dizileri indirirken Wi-Fi ağından indir, çünkü boyutları mobil internet paketini bitirebilir.
Aradığın dizileri ise internetten bulabilirsin, X dizisi torrent yazsan çıkar.
Bunlar gibi büyük torrent sitelerinden de aradığın diziyi bulup indirebilirsin. Sonra da dilediğin zaman medya oynatıcını kullanarak izle. Uygulama ücretsiz ama reklamlı bir uygulamadır. Reklamsız versiyonu için pro paket satın alman gerekir. Dizi altyazıları için de Türkçe Altyazı sitesini kullanabilirsin. Bu işlemleri nasıl yapacağını bu videodan detaylı olarak öğrenebilirsin;
https://www.youtube.com/embed/j-5FO4ESg6cBunlar gibi aylık ücret ödeyerek dizi indirebileceğin programlar da var. Ayrıca bu programların kendisine özgün dizileri ve filmleri de var. Torrentten çok daha güvenli ama ücretli.
Bunların dışında UC Browser ile istediğin diziyi mobilden indirebilirsin. Nasıl yapacağının videosu;
Her siteden indirebiliyor muyuz? Yani bazı programlar sadece youtube videolarını indiriyorda. mesela asyafanatikleri.com'dan indirebilir miyim?
teşekkür ederim
Telefonlara dizi indirmek için bilindik birkaç yöntem var; ilki Google Play ya da App Store'dan bir video indirme programı bulup indirmek ve video türünde bulunabilecek tüm film ve videoları telefona indirmektir. All Video Downloader kullanabilirsin telefonun Android'se. İphone için de Turbo Downloader AppStore kullanabilirsin.
Diğer yöntem, HD film indir diye program var onu indir ve ardından FVD var onu da indir, film indire tıkla. FVD'yi tercih et dowload et. Bu şekilde istediğin dizi ve filmi indirebilirsin.
Thnx
Ya dizi falan da izleyebilirsin dime bu programdan
@deanandcass bakın şurada harddisklere dolum yapıyorlar. bakmanızı tavsiye ederim. her türlü film yükleyip yolluyorlar
Online olarak torrent gibi sitelerinden indirebilirsin. IDM programını kur bilgisayara filmi online açtığında indirmen için idm belirir.
Veya
Harici hdd varsa arşiv falan düşünüyorsan link buradan vip üyelik alıp yüksek çözünürlükte indirirsin
Kickass torrent var. Oraya gir breaking bad complete season yaz. Çıkan listelerden sağda seed i yüksek olanın ismine tıkla bunları yap devam edeyim :) eğer giremiyorsan proxy ayarlarını ayarlamak ya da zenmate indirmen lazım.
Wow çok karışık geldi 😅
adım adım lütfen 😄
chrome
Cevap
43Cevap
torrent programlarını telefona yükleyip indirebilirsin.
telefona dizi indiremessiniz işkence gibi gelir 3 4 gün sürer herhalde bilgisayara atarsınız oradanda formatfactory ile telefonunuzun piksel değerlerine göre dönüştürür usb le atar ve izlersiniz isterseniz yardımcı olurum :D :D :D
Tek tek bölüm indiriyorum ama dizi cu den. diger bolumleri yok dizinin ve günde 2 3 tane iniyo internetim hızı düşük oldugu halde yani inebiliyor :D
720 480? Ben 360lık anca indiriyorum. e yani yok mu bildiğin uygulama falan sen onu sole yeter :d
indirmek için uygulamaya yok ama istediğiniz dizi için piksel düşürmek için format factory var...
https://www.gezginler.net/indir/formatfactory.html
Tamam tesekkur ederim tek ilgilendigin için :D
torrent kullanmayı biliyorsan torrent uygulaması yükle telefonuna. torrentten indirip depolayabilirsin istediğin diziyi.
İndirincede izlediğinle giden internete yakın gider sen tvyo yu indir ordan izle harika bir program
Film satan ceken bir yere git 3gp mp4 falan yapsinlar bir cok filmi ufak bir ucret karsiligi atarlar hem ugrasmamis olursun
Telefonundan DiziHD uygulamasını indirebilirsin. Ben de çok indiriyodum , hatta telefonumda hafıza varken 14 bölüm ardı ardına indirmiştim.
Bilgisayarda dizilab den izleyince bölümün altında bölümü indirden indiriliyor. İndirip telefona atarsın başka inmez diye biliyorum
youtube da var ise telefindan tubemate var gayet iyi program tavsiye ederim
thepiratebay. se torrent ile indirmek her zaman en iyisidir.
İnternet download manager (IDM) 'i indir. youtube'ta dizi kanallarında diziler paylaşılıyor. ordan IDM yardımıyla indirebilirsin.
yabancı izlersen Breaking bag ve How ı meet your mother? tavsiyem
Youtube video dowloader indir...Programı kur.youtubeden filmin linkini al ve programa yapıştır :)...
En son yasa taslağından bahsediliyordu; film, şarkı vs indirenlere ceza kesilecek diye.
Yürürlüğe girdi mi bilmiyorum.
Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi, rahatça indirelim :)
droiddonload gibi bir program vardı sanırım işine yarar
Youtube de filmler oluyor onlari video olarak telefonuna indir derim ama ne kadar film vardir bilemem
Arkadaşlar cep telefonlarına dizi indirmek için kullanabileceğiniz en iyi uygulama snaptube uygulaması. ayrıca bilgisayara dizi indirmek istiyorsanız idm diye bir program var. En iyisi. Geri kalan bilgiler ben ce işe yaramaz
Torrent programı indirip kickasstorrents sitesi yoluyla yapılır kanımca
torrent den indirmiştim zamanında. torrent den iniyor sen becerememişsindir.
Ya evet beceremiyorum ya kısaca bir anlatsan? :(
Tamam işte android kullanıyorum ama beceremedim çok karışık
Altyazı sorunu?
Yabancıyla torrent ten indirebilirsin ama Türkse bilmiyorum
indirmek için değilde izlemek için dzfilmhd uygulamasını indirebilirsin
Cep telefonuna dizi indirmek için snaptube uygulaması 10 numara ama apk versiyonu mevcut. Program ile Youtube dahil bir çok video sitesinden dizi indirmek mümkün. Bilgisayara dizi indirmek içinse idm programı mevcut.
Ben de beceremiyorum bir türlü:(
Öf be çok yeteneksiziz :(
Öyle de demeyelim de:)
Tmam o zaman yeteneksizim :D
Yok ya ne ilgisi var yeteneksizlikle:)
Turkdepo var torrent sitesi
izlevideo. net sitesinden indirebilirsin.
yabancı dizi ise bittorrent ile indirebilirsin
Dizicu denen program tum derdine care :D
Dizicu?
Torrent kullanmalisin bence
IDM kur ne istersen indir site fark etmez
Tubemate indir video indirme programi
İdm kullan ben cok memnunum.
O süreli değil mi ben bir süre kullandım sonra ücret istedi
youtubede varsa myt muzikten indirebilirsin 👍😀
Telefon çöker mazallah
Adroid kullanıyosan dizicu uygulaması
Youtube'de dizilerin ilgili kanallarına bir göz at
harikadizi.net izleyebilir ve indirebilirsin
Utorrent.
Torrent şeklinde kolay halledersin.
Dizilab, filmizlechennemi var bildiğim.
torrent kullan
site önerim ise kat. how
U torrent indir. Search bölümüne dizini yaz indir.
indirme direk uygulamadan izle kasar telefonu
İşler güçleri indir izle
sağ dizimi sol dizimi :))))))))))))))))))))))))99
Download manager I indir
idm yi ve torrenti kullanabilirsin
Youtube'dan indir derim.
Banada lazım ys bilen varsa
torrenttan pcye ındır
Bozuk dedim gerizekalı misin not düştüm soruda
Torrent kullan bence
Telefonami?
Snaptube kullan.
Torrent. zu
Hdfilmcehennemi. com
teşekkürler
tivi bu :D
bilgisayara yorrentlle indir. nickin manasi ne
telefona indirmeyi bilmiyorum ama bulabilirim. ilginc geldi. thy calisanimisin
gizelmis.
sana takip atayimmi?
attim.. yazarsan
Kafanın üstüne indir
İdm ile
torentle iner dizi
Torrent adlı programı indirdim nasıl kullanacağım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?