İnstgramda durur. Ben erkek arkadaşımla ordan tanıştım değil iki saat 9 saat çıkmadığım oluyodu. Bide şey aktiflik doğru mu yani doğru gösterdiğine emin misin mesela benim ablamın aktifliği açık yengemin de ikisinin telefonuna baktığımda doğru gösteriyordu ama kimsenin de günahını almak istemem
Evet bence doğru. Tek tük giriyordu. Ama az önce ilk kez bu kadar uzun gördüm. Benim gördüğümü de biliyor inadına biriyle saatlerce konuşuyor olabilir neticede çok fake bi hesap, kendi hesabını da verebilirdi. Ayrıyız biz. Çok olmadı. Yazmam için storylere falan bakıyordu. Ama dediğim gibi konuşuyor sanırım bi insan kaç saat durabilir en fazla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet çünkü aktifsin kapat aktifliği
Ben değil başkası aktif şu an
Beynim yandi e aktifse problem ne
Djfjfj biriyle telde mi görüşüyor diye düşündüm. İki saattir aktif çünkü bi insan iki saat instada durmaz
Valla durur biriyle konuşuyorsa
Ney durur
İnstgramda durur. Ben erkek arkadaşımla ordan tanıştım değil iki saat 9 saat çıkmadığım oluyodu. Bide şey aktiflik doğru mu yani doğru gösterdiğine emin misin mesela benim ablamın aktifliği açık yengemin de ikisinin telefonuna baktığımda doğru gösteriyordu ama kimsenin de günahını almak istemem
Evet bence doğru. Tek tük giriyordu. Ama az önce ilk kez bu kadar uzun gördüm. Benim gördüğümü de biliyor inadına biriyle saatlerce konuşuyor olabilir neticede çok fake bi hesap, kendi hesabını da verebilirdi. Ayrıyız biz. Çok olmadı. Yazmam için storylere falan bakıyordu. Ama dediğim gibi konuşuyor sanırım bi insan kaç saat durabilir en fazla
Ayriysaniz konuşur yani normaldir
19 gün oldu çok olmadı ama zaten tekin biri değilmiş o kadar da
Erkek milleti bir saat sonrada başka biriyle konuşabilir ben şaşırmıyorum
Ben de konuştum ama hakettiği için. O nedenle sıkıntı yok. Sadece dönsün reddedeyim istiyorum. Onun dışında bir şey yok hazmedemedim bazı şeyleri
boş ver gitsin ya
Öyle yapıcam mecbur
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!