İnternet & Teknoloji Hangi laptop markası ve modeli daha iyi? nikolatesla12 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor MSI MONSTER Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi laptop markası ve modeli daha iyi? Cevapla Laptop Soruları Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Msi tabiki monsterla yan yana koyman bile hata 0 3 Yorumla nikolatesla12 +1 yıl neden peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dünyaca ünlü bir marka, fakat monstera baktığın zaman güven vermiyor çünkü alan 3 kişiden 2 si şikayetçi Yorumla nikolatesla12 +1 yıl doğru çok haklısın bende böyle düşündüm ilk başta ama başka bi nedeni vardır belki dedim Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Huawei 0 7 Yorumla nikolatesla12 +1 yıl huwei yeni yeni pc üretmeye başladı nasıl güvenebiliyorsun yani açıkçası ben düşünmedim bile çünkü ne olursa olsun özellikleri yılların tecrübesi gerektiren bir meslek bu Yorumla PandaRiza +1 yıl Huawei Matebook D 16 aldım kullanıyorum. Müthiş iş yapmışlar. Herkese de tavsiye ederim. Yorumla nikolatesla12 +1 yıl evet mack book gibi aşırı iyi ince amd işlemcili ama bir sorun olursa ne yapmayı düşünüyorsunuz Yorumla PandaRiza +1 yıl Yetkili servise göndermeyi düşünüyorum. Türkiye'de gayet iyiler servis konusunda. Apple gibi de yenisi ile değiştiriyorlar direkt Yorumla nikolatesla12 +1 yıl bunu duymamıştım duyduğum iyi oldu çok teşekkür ederim Yorumla PandaRiza +1 yıl Rica ederim. Cihaz harika. 3 aydır kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Yorumla nikolatesla12 +1 yıl tamamdır listeye ekledim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Msi tabiki monsterla yan yana koyman bile hata
neden peki
Dünyaca ünlü bir marka, fakat monstera baktığın zaman güven vermiyor çünkü alan 3 kişiden 2 si şikayetçi
doğru çok haklısın bende böyle düşündüm ilk başta ama başka bi nedeni vardır belki dedim
Huawei
huwei yeni yeni pc üretmeye başladı nasıl güvenebiliyorsun yani açıkçası ben düşünmedim bile çünkü ne olursa olsun özellikleri yılların tecrübesi gerektiren bir meslek bu
Huawei Matebook D 16 aldım kullanıyorum. Müthiş iş yapmışlar. Herkese de tavsiye ederim.
evet mack book gibi aşırı iyi ince amd işlemcili ama bir sorun olursa ne yapmayı düşünüyorsunuz
Yetkili servise göndermeyi düşünüyorum. Türkiye'de gayet iyiler servis konusunda. Apple gibi de yenisi ile değiştiriyorlar direkt
bunu duymamıştım duyduğum iyi oldu çok teşekkür ederim
Rica ederim. Cihaz harika. 3 aydır kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim.
tamamdır listeye ekledim