İnternet & Teknoloji Twitter retweet veya alıntılama nasıl kapatılır? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Soru yukarıda. Yazı paylaştığımda birisinin bunu alıntılamasını istemiyorum. Nasıl kapatabilirim? Twitter retweet veya alıntılama nasıl kapatılır? Cevapla Twitter Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hesabını gizlersen, twitlerin alıntılansa dahi görülemez, retweet edilemez. 0 0 Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kapatamazsın, sadece hesabını gizleyebilirsin böylece sadece takipçin olanlar tivitlerini görebilir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla AteistCan +1 yıl Rica ederim. İyi günler... Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıl napsam senin kıytırık twitini 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soruma cevabın yoksa yorum yapmamayı tercih edebilirsin. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kanka 17 yaşında mısın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Herkes Twitter’ı çıktığı zamandan bu yana kullanmak zorunda mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kendim kullanıyorum Fakat sadece film izlemek için E malum filmlerden bahsediyorum giriyorsundur Yorumla Soran +1 yıl Twitter’la filmin ne alakası var? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yahu malum filmleri kastediyorum Yorumla Soran +1 yıl Ya Allah aşkına bi defol git ya. Ben ne diyorum sen ne diyorsun Allah’ın abazası. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kes ke. zo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hesabını gizlersen, twitlerin alıntılansa dahi görülemez, retweet edilemez.
Kapatamazsın, sadece hesabını gizleyebilirsin böylece sadece takipçin olanlar tivitlerini görebilir.
Teşekkür ederim.
Rica ederim. İyi günler...
Kıl napsam senin kıytırık twitini
Soruma cevabın yoksa yorum yapmamayı tercih edebilirsin.
Kanka 17 yaşında mısın
Herkes Twitter’ı çıktığı zamandan bu yana kullanmak zorunda mı?
Ben kendim kullanıyorum Fakat sadece film izlemek için E malum filmlerden bahsediyorum giriyorsundur
Twitter’la filmin ne alakası var?
Yahu malum filmleri kastediyorum
Ya Allah aşkına bi defol git ya. Ben ne diyorum sen ne diyorsun Allah’ın abazası.
kes ke. zo