İnternet & Teknoloji Twitter'da twitlerimin alıntı yapılmasına nasıl engel olurum? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Normal bir yorumda bile çok aptalca alıntılar oluyor, alıntı yapılmasını kapatabilir miyim? Twitter'da twitlerimin alıntı yapılmasına nasıl engel olurum? Cevapla Twitter Soruları Yorum Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hesabını gizle 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler gizlemek istemiyorum, zaten bunun bir çözümü yokmuş u Barış_LonelyForever +1 yıl Anladım dostum demek yanlış biliyormuşum Soran +1 yıl Yok gizlersen alıntı olmuyor galiba
Tavşanfriyse Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hesabını gizle 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yinede alıntı olur Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Olmuyo öyle Yorumla Soran +1 yıl Hesabı gizli yapmam : ) Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bilgim yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hesabını gizle
Teşekkürler gizlemek istemiyorum, zaten bunun bir çözümü yokmuş
Anladım dostum demek yanlış biliyormuşum
Yok gizlersen alıntı olmuyor galiba
Hesabını gizle
Yinede alıntı olur
Olmuyo öyle
Hesabı gizli yapmam : )
Bilgim yok