Arkadaşlar İphone 14 mü 13 Pro mu almalıyım?
Çok fazla fotoğraf çeken biri değilim.

Arkadaşlar İphone 14 mü 13 Pro mu almalıyım?
Çok fazla fotoğraf çeken biri değilim.

iPhone benimde çok beğendim telefon tasarımlarından biri. Bende iPhone serilerinin farklı modellerini kullandım. iPhone 14 ve iPhone 13 arasında kalman çok normal. Şimdi biraz sana bu iki modelin karşılaştırmasını yaparak avantajlarını anlatacağım. Umarım fikir edinmen için işine yarar. :)

iPhone 13 Pro ve iPhone 14, Apple ailesinin yeni modelleri arasında yer alıyor. Bu iki modelin kendine özgü özellikleri ve kullanım avantajları bulunuyor. Bir çok kullanıcı hangi serinin daha kullanışlı olduğu konusunda kararsızlık yaşıyor. iPhone 13 Pro ve iPhone 14 özellikleri bakımından kullanıcılarına benzer faydalar sunuyor. Kamera performansı, ekran tasarımı ve İOS özellikleriyle beklentileri en iyi şekilde karşılayan bu akıllı telefon modellerini yakından inceleyelim.
iPhone 14’ün en çok kıyaslandığı iPhone 13 Pro modeline göre avantajlarından biraz bahsedeceğim. Bu iki model tasarım olarak birbirine çok benziyor ancak özellik bakımından ayırıcı özellikler öne çıkıyor. iPhone 14’ün avantajları için şunları söyleyebilirim:
iPhone 13 Pro, teknoloji olarak iPhone 14’e fark atacak özelliklere sahip. Dış tasarım olarak benzeseler bile kullanıcı deneyimini etkileyecek bazı iPhone 13 Pro özelliklerinden bahsedeceğim:

Paslanmaz çelik kullanılan iPhone 13 Pro ile alüminyum kasalı iPhone 14 tasarım olarak birbirine çok benziyor. Ancak batarya özelliği, işletim sistemi versiyonu gibi çeşitli özellikler değişiklik gösteriyor.
Cevap
8Cevap
Kesinlikle iPhone 13 Pro. Pro serisi her zaman ön planda.
13 pro bence
Ben bu urunlerinsatan biri olarak aralarindaki islemci disinda bir ayrim gormuyorum eger sekilcilik pesinde kosmuyorsa ya da buyuk bir cihaz mi yoksa daha kibar mi kararini vermisse tercih derim ben 13 pro max derim
Değmez git Samsung Galaxy s 22 ultra al daha iyi
Çok zenginsin herhalde a q
Uzaktan gördüm sadece:) hiç gerek duymuyorum
Fotoğrafla işin az ise 13pro
Arada biraz farklar var her detayı önemseyen için 14 yoksa 13 yeter
13'den 14'e geçilir 13 pro&max modelimden 14'e geçilmez. Ama elimde 13 pro serisi varsa 14 serisi ile arasında çokda fark yok
Ozamsn neden okadar para veriyosunki
13 pro.
Daha mı iyi?
Düz 14 ile aralarında ki farklar
Yaklaşık 4 gram daha hafif 14
Bataryası yaklaşık 280 mah daha büyük
Kamera 48 mp olmus
Başka fark yok. Düz 14 modelini 13 kutusuna koyup satmak gibi bir şey.
Pro almayacaksan iPhone almanın pek olayı yok. En üst modelin baz versiyonunu alacağına , bir alt modelin prosunu al daha iyi
Rica ederim
13 pro tabiki
O kadar bi cok fark olmuyor aralarinda
Pişt naber
13 al o zaman
yani sen bilirsin arada ozellik farki da fazla degil o yuzden soyledim
ricalar, hayirli olsun
Ben.
Sanki alacak da
Fakir olman mesela
tamam
adamın fakir olduğunu nereden biliyorsun kişi kendinden bilirmiş işi demek ki hayatın boyunca iphone sahibi olamamışın ezik kız. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?