İnternet & Teknoloji iPhone 13 mü yoksa 14 mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Arkadaşlar kardeşime iphone alıcaz ama 13 mü 14 mu arasındaki fark nedir. Ben 13 kullanıyorum hangisi alınmalı sizce iPhone 13 mü yoksa 14 mü? Cevapla iPhone Soruları Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
3_FourLeafClover_2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Bi tek iPhone tercih etmeyen ben miyim arkadaş kullandı baktım çok karışık kullanımı zor geldi bana sonra oda kullanamayınca değiştirdi zaten 0 1 Yorumla Soran 1 yıl yok yaa zor değil aslındaa kolay öğrenince 7 seneden beri kullanıyorum alıştım artık Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Düz modelden bahsediyorsak 13 tabi ki. Aralarında yok denecek kadar az fark var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Aradaki fark için 14 almaya degmez 13 kesinlikle işini görürr 14 pro alcaksanız tamam ama düz 14 ise kesinlikle 13 almalı ( 13 kullanıcısıyım bende) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 13 iyi o zaman liseye gidiyor kocaman olmasın daha büyüğünce alır😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yeter yeter aradaki farka değmez emin ol Yorumla
intergalacticvoyager Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl çok bir fark yok ama Apple 14 satılsın diye 13 ü pahalı satıyor 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 29 , eic 73% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. 14 pro 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 837 cevap paylaştı. 14 pro 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bi tek iPhone tercih etmeyen ben miyim arkadaş kullandı baktım çok karışık kullanımı zor geldi bana sonra oda kullanamayınca değiştirdi zaten
yok yaa zor değil aslındaa kolay öğrenince 7 seneden beri kullanıyorum alıştım artık
Düz modelden bahsediyorsak 13 tabi ki.
Aralarında yok denecek kadar az fark var.
Aradaki fark için 14 almaya degmez 13 kesinlikle işini görürr 14 pro alcaksanız tamam ama düz 14 ise kesinlikle 13 almalı ( 13 kullanıcısıyım bende)
13 iyi o zaman liseye gidiyor kocaman olmasın daha büyüğünce alır😂
Yeter yeter aradaki farka değmez emin ol
çok bir fark yok ama Apple 14 satılsın diye 13 ü pahalı satıyor
Kesinlikle Nokia'dan şaşma
14 yerine 13 pro al daha iyi
14 pro
14 pro
14 super