2 saate AVM de Media marktan 13 promax Alicam.. sizce para vermeye degermi.. pişman olmamak adına soruyorum yol yakinkene😂
3 ay
1 telefona 38 bin TL vermek mantıklı mı?

Ben pişman olmazdım. Ben iflah olmaz bir alışveriş bağımlısıyım. Aldığım şeyinde kaliteli olması benim için önemli. Bu yüzden pişmanlık duymazdım maddi durumumu zorlasa dahi. Ama seni zorlayacak ise pişman olabilirsin. Yinede al derim bidaha mi gelicez dünyaya 🤭😅
Yok maddi açıdan zorlamıyor.. almaktaki amacım hem sağlam telefon hemde ileride değiştirmek istesem satmaya kalksam değerine yakın fiyatlara satabilirim.. diğer telefonlar öyle değil ama
Sağlam telefon :|
Yani al diyorsun
Eğer maddi olarak sıkıntı yaratmıyorsa, al.
Yok maddi olarak sıkıntı yapmıyor.. mantiki açıdan cevap ariyordum.. onuda buldum.. hem iyi hem satışta sorun yaşatmaz ondan Alicam
Evet değer kaybetmiyor çok fazla. Yani her türlü sağlam telefon gerçekten 11 vardı bende bin kere düşürdüm 😅 hala bomba gibi
11 vard bendede satdim ama çok dandik geldi 😂😂
Yani iphone işte satarken güzel para alıyorsun yinede çünkü adı var.
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 😌
Görüş
21Görüş
Eğer aylık kazancın 60 bin ve üzerindeyse al tabii. Yoksa fakir grubu olarak karnını doyur derim.
Yok ama 35 k civarında
2 ay sonra al madem
Neden? 2 ay neden bekliyim
Yani 14 çıktı biraz daha bekle 13’ün fiyatı düşer diye düşünüyorum
Valla 14 çıktı 13 düşecek dedim bekledim senin dedgin gbi 28 den 38e çıktı yine beklersek sanırım 48 olacak
Eğer paran varsa al. 38 K vermek seni etkilemeyecek ve 2000 lira vermek gibi gelecekse sakıncası yok. Ama yok zorlar dersen enayilik derim
Yok zorlamıyor.. zaten ucu ucuna param yetecek olsa gidip vermem telefona.. elindekini değiştirmek istiyorum almiskende sağlam olsun satmaya ihtiyaç duydgumda zorlanmadan satabileceğim bişi olsun istiyorum
O zaman al. Sorun yok
Aylık maaş 50bin ise bir kişinin alması niye saçma olsun. Akıl ve mantıken
Durumun varsa ve gerçekten işini telefonla hallediyorsan al
Bu enflasyonda ekonomi de bir telefona servet dökmek saçmalık.
Yapma kardeşim gel vazgeç bu işten seni de kaybetmeyelim 😀
Samsung s21 fe modelinin kamerası 13 pro Max dan daha iyi hemde 12 bin lira. iPhone almak AP*lca
Samsung dediğin 2 sene içinde zamanla yavaslayan hatta donmalar kasılmalar yaşanan bi telelfon
en fazla süreceği üç gündür
üç gün sonra keşkee dersin onun için boş bence
kardeş paran çoksa zevkine kalmış zevk işi sonucta. ama paran yok kısıtlı ise alman zaten aptallık özentiilik
Ayda 3 katını kazanıyorsan mantıklı.
2 k dolar ortalama gelir oluyor
Bence hiç mantıklı değil o kadar para verilmez 1 tane telefona
mantıklı değil
Aşırı mantıksız. En azından şu piyasada alınmaz
Bütçe meselesi bu işler 100k bile verilir
Sence mantıklı mı?🙂
Evet
Sence mantıklı mı
Evet
hayır
Boş iş...