Sosyal medyada trol soru, paylaşım, söz paylaşmanın amacı nedir? İnsanlar kendilerine küfür ettirmeyi neden severler?

Sosyal medyada trol soru, paylaşım, söz paylaşmanın amacı nedir? İnsanlar kendilerine küfür ettirmeyi neden severler?

Bunun kadını erkeği yok kadınlar da erkekler de bunu yapıyorlar. Bu sadece KS'de de olmuyor. Twitter'da da İinstagramda da yorum yaparak, bir paylaşım yaparak toplumun genel olarak hoşlanmayacağı şeyi yapıp, söyleyip bunun sonucunda bir insan kendisine neden ana bacı sövdürtüp bundan keyif alır?

Mesela sosyal medyada tecavüzle ilgili, herhangi bir şehre yapıştırılan damgayla ilgili (İzmir'in kızları kashardır/Konyalılar yobaz olur/Adanalılar psikopattır ya da swinger haberlerinden dolayı gavvvat olur gibi, Bursalılar idne olur çoğaltılabilir...) yazı paylaşıp o bölgenin, etnik kökenin, o insan tipinin, o sosyo kültürel ekonomik statüdeki insanla dalga geçiliyor. Sonra diğer insanlar da buna sövüyor. Sövdükten sonra da o kişi çıkıp hahaha sizi trolledim diyor. E kardeşim trollemiş olabilirsin senin bize yaptığın trol gerçek değildi ama bizim senin anana, babana, sana sövmemiz ettiğimiz tüm küfürler gerçekti. O ne olacak?

Bunu yapan insan niye eğlenir? Bunun altında kendini aşağılatma fantezisi, değersizlik psikolojisi mi yatar?

Bugün bunun bir benzerini gördüm bakın.

NOT BU SORU BİR SOSYAL MEDYA İNTERNET SORUSUDUR. CİNSEL SORU DEĞİLDİR

Güncellemeler
+1 yıl
Ya @KızlarSoruyor bu soruyu süper soru seçsene Bi'Bilen de davet ettim. Herkes düşüncelerini yazsın işte. Gerçek troller de yazsın.

www.kizlarsoruyor.com/fenomen/kizlarsoruyor