Yazdı, ayıp olmasın diye cevap verdim. Sonra böyle doğruları söyleyince de kudurdu kendisi jdkskxjwkdjskd
İş ahlakına önem versen görevdeyken karı kıza ne yazasın? Resmen karı kız düşürmek için üniforma giymiş gereksizin teki. Şikayet etmek istiyorum çünkü bunun gibilerin ülkeye bir faydası olmaz
Bu polis müsveddesini internet üzerinden ne gibi yerlerde şikayet edebilirim?
Doğru düzgün polis asker kaldı mı memlekette hangi birini şikayet edeceksin hepsi abaza. Üsluba bak yav acınası cidden tanımadığı bir kadına küfür ediyor.
Dikkate alinmaz. Sikayetiniz ne olacak? Bu memur benim rizam ile benimle sohbet ediyor mu diyeceksiniz? Sizi taciz etmemiş, rahatsizlik vermemiş. Bir memurun cep telefonu kullanmasi yasak da degildir. Siz neyin peşindesiniz cidden anlamadim ama edin madem iciniz rahat etsin 🤷♂️
@YokDahaNelerYahu taciz de etmis rahatsiz da etmis ustelik kufur kullanmis ve dediginin aksine kanuna gore hakaret suctur ama tabii sadece yuksek mevkidekilere yapilirsa suc sayilir oyle degil mi sen de haklisin
@dontletusdown kapaginizda ki yazinin hakkini cidden veriyorsunuz. 🤷♂️ ortada bişey yok carpitmayin, gaza gelmeyin. Suç teşkil edecek bişey yok. Şikayet edin madem öyle, ellerim bom boş sarkisi eşliginde 1 bardak da su için. Iyi gunler dilerim.
olayi bu kadar savunduguna gore sem de bu salagin yaptigini yapacak potansiyelde bir comarsin veya coktan yaptin ki uzerine bu kadar alınıp savunma ihtiyaci hissettin :d
Şahisa küfür ile argo konuşma arasinda ki farki anlayacak kapasiteye eriştiginizde sizin adiniza sevinecegim efenim. Ben sizin gibilere yaygaraci diyorum 🙏🤷♂️