Güncellemeler
+1 yıl
10 12 bine kadar bir bütçe ayırabilirim
Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum çok donanımlı bir bilgisayara da ihtiyacım yok zoom, geogebra gibi programları kullanıyorum çok fazla ders planı vs oluşturuyorum depolama alanı güzel kamerası güzel bir bilgisayar tavsiyeniz var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
8gb ram i7 işlemci 1 terabyet Hard disk bu özellikte bilgisayar işini görür güçlü bilgisayardır.
Ne öğretmenisin
Merhabalar
Lenova ve HP nin yeni çıkan bilgisayarlarına bir baksbilirsiniz. 5000-12000 bandında oluyorlar
https://voca.ro/1o8MbJkL4JXT
Tam olarak cevaplarsanız. Yardımcı olmaya hazırım
Bilgisayardan çok tablette sana yeter eğer ağır programlar kullanmiycaksan hatta tablet daha kullanışlı olur iPad almanı öneririm
Lenovo i5 islemcili 8 gb ram 256 gb ssd hard disk 10 bin TL çokta güzel işini görür
Sana i5 5. Nesil nvidia gtx920mli 5000 tllik bir laptop yeter de artar ikinci el temiz
Sevgili öğretmenim bütçeniz nedir, hangi branşsınız sıklıkla kullanıyor musunuz
apple var ama uygun olanlarıda var bütçeme cok diyorsan huawei, samsung bakmalısınız
İste bu markaların hangi modelleri olabilir seri depolama alanı güzel olan
ben apple artık normal bilgisayarlar bile 15 felan uzun süre kullanımlı kullanım acısından en rahat olan gb'ı da gayet yeterli olan bu
macbook air 13 256 gb
13 bin TL ye Asus var öneririm çok iyi cihaz
Fiyat aralığınız nedir
Huawei mate book
Ne kadarlik
bütçe nedir öğretmen
www.hepsiburada.com/lenovo-v15-iil-intel-core-i5-1035g1-8gb-256gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82c500r1tx-8g-p-HBCV000000643Q
Paran mi yok
Param var ama bilgisayara büyük bir bütçe ayırmak istemiyorum
Ama sana lazimdir