Selamlaaaarrrr 💛
Baştan söyleyeyim lütfen hemen oyun bilgisayarları önermeyin benim işim yok onlarla. Erkeklerin tek düşündüğü şey bu mu bilmiyorum ama çevremdeki tüm erkekler bunu yapmaya başladı imdat yani. 😒
Ofis programlarını kullanıyorum düzenli olarak. Bir de işimi kolaylaştırması adına photoshop ve dikte programları kullanıyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Baştan söyleyeyim lütfen hemen oyun bilgisayarları önermeyin benim işim yok onlarla. Erkeklerin tek düşündüğü şey bu mu bilmiyorum ama çevremdeki tüm erkekler bunu yapmaya başladı imdat yani. 😒
Ofis programlarını kullanıyorum düzenli olarak. Bir de işimi kolaylaştırması adına photoshop ve dikte programları kullanıyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Monster marka öneririm
HP 15-DA2033NTA3 Intel Core i5 10210U 16GB 256GB SSD Windows Fiyatı (hepsiburada. com)
9.836,19 TL
www.hepsiburada.com/hp-15-da2033nta3-intel-core-i5-10210u-16gb-256gb-ssd-windows-10-home-15-6-hd-tasinabilir-bilgisayar-9hn16eaa3-p-HBCV00000QSC9K
Teşekkür ederim
Bu makine rahatlıkla office ve internet uygulamalarında işini görür + photoshop.
Dell g15 ryzen edition
Hızlı güçlü bir laptop tüm istediklerini sorunsuz yapabilirsin 18 bin civarı fiyatı var
Daha önce bu markayı duymamıştım bile
Çok kaliteli bir marka nasıl duymadın amerikan yapı mı
Ryzen işlemcili olanı al kullan dua edersin
minimum : i5 işlemci gtx 1650 ekran kartı 8 ya da 16 gb ram birde minimum 256gb ssd
Öncelikle bütçen nekadar onu söylersen daha kolay yardımcı olabiliriz
20 bine kadar verebilirim ama ben sadece ofis programları kullanacağım için çok da bütçe ayırmayı düşünmüyorum
Asus şüphesiz 👌🏻
Araştırıcam teşekkür ederim. Asus bilgisayarlar çok ağır oluyor sanki tüm modelleri böyle mi? Arkadaşlarım kullanıyor ve bana aşırı ağır geliyor
Yo hepsi aynı değil, ben X515JA-Bro69t modelini kullanıyorum bayadır. Hem ince hem de çok hafif. Taşırken hiç zorlamıyor.
Asustan uzak dur, Sın pişmanlık fayda vermez
Macbook al
Hafif, tasarımı güzel. Ofis, photshop programlarını da kaldırıır. Cebine göre hangisi oluyorsa onu al
Macbook fiyatları çok yüksek
Lenovo ıdeacentre 3 07ada05 öneririm
Bakıcam teşekkür ederim
Rica ederim
Ozelliklerine bak isini goruyor mu
Sağol ya bu ne parlak bi tavsiye
Bütçe ne kadar
Casper Alabilirsin
Bütçe ne kadar
tablet kullan
Hangisini?
Uygun der isen samsung s7 fe biraz daha çıkarım diyorsan s7 falan, ipad baktım şarj sıkıntı