İnternet & Teknoloji Pc Ekran birden böyle oldu neden kaynaklı (Acil)? Makaveliiii Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sebebi nedir arkadaslar Güncellemeler+1 yıl Yardim Pc Ekran birden böyle oldu neden kaynaklı (Acil)? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Ekran kartın gitmiş gibi görünüyor test edelim İşlemcinde dahili GPU var mı? 0 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl ekran kartın GG geçmiş olsun 0 6 Yorumla Makaveliiii +1 yıl Tamir olmaz mı? Yorumla MatthewFox +1 yıl genel de dikiş tutmuyor Yorumla Makaveliiii +1 yıl 10 sene olmustur pcyi alali Yorumla Makaveliiii +1 yıl Ömrü doldu diyorsunhe Yorumla MatthewFox +1 yıl herşeyin son kullanma tarihi vardır işte bu da böyle bir örnek geçmiş olsun bu zamanda kötü oldu Yorumla Makaveliiii +1 yıl Tesekkürler reis Yorumla
alfonsaberg Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Ekran kartına yavaştan elveda de kankam 0 1 Yorumla Makaveliiii +1 yıl 10 sene oldu kanka normal herhalde de su zamanda kötü oldu Yorumla
ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 80% +1 yıl Ekran kartı gitmiş 0 6 Yorumla Makaveliiii +1 yıl Ciddimi diyorsun knk? Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Mesleğim benim bu ekran kartı maalesef gitmiş tanıdın pc tamircisi varsa fırınlama yapsın ya da ekran kartı çıkar sök pc onborda bağla aynı sorunu verecek mi Yorumla Makaveliiii +1 yıl Yarın bir götüreyim bakay>m tamir olur mu kanka? Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Belki altı ay daha güzel fırınlama olursa iki sene daha Yorumla Makaveliiii +1 yıl Tesekkürler reis Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Eyvallah Yorumla
ZekeriyaGöz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Yeniden başlatınca ne diyor 0 6 Yorumla Makaveliiii +1 yıl Ac kapa yaptim aynisi oldu Yorumla ZekeriyaGöz +1 yıl Kabloları kontrol et Yorumla Makaveliiii +1 yıl Yaptim kanka yaptim ayni ekran kartink felan söküp takicam simdi Yorumla ZekeriyaGöz +1 yıl Olmazsa ekran kartına elveda be kanka Yorumla Makaveliiii +1 yıl Vaay arkadas kötü oldu bu Yorumla ZekeriyaGöz +1 yıl Hemde çok kanka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ekran kartın gitmiş gibi görünüyor test edelim İşlemcinde dahili GPU var mı?
ekran kartın GG geçmiş olsun
Tamir olmaz mı?
genel de dikiş tutmuyor
10 sene olmustur pcyi alali
Ömrü doldu diyorsunhe
herşeyin son kullanma tarihi vardır işte bu da böyle bir örnek geçmiş olsun bu zamanda kötü oldu
Tesekkürler reis
Ekran kartına yavaştan elveda de kankam
10 sene oldu kanka normal herhalde de su zamanda kötü oldu
Ekran kartı gitmiş
Ciddimi diyorsun knk?
Mesleğim benim bu ekran kartı maalesef gitmiş tanıdın pc tamircisi varsa fırınlama yapsın ya da ekran kartı çıkar sök pc onborda bağla aynı sorunu verecek mi
Yarın bir götüreyim bakay>m tamir olur mu kanka?
Belki altı ay daha güzel fırınlama olursa iki sene daha
Tesekkürler reis
Eyvallah
Yeniden başlatınca ne diyor
Ac kapa yaptim aynisi oldu
Kabloları kontrol et
Yaptim kanka yaptim ayni ekran kartink felan söküp takicam simdi
Olmazsa ekran kartına elveda be kanka
Vaay arkadas kötü oldu bu
Hemde çok kanka
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!